Ben bu hayvanı parçalarım.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
ya beni deli ediyor

Yaşlı başlı kedisin adam akıllı dursana yok efendim nerde.

Kedim poşetlerle oynamayı çok seviyor hep yalar falan izin vermem ama yapıyor yani napayım bende sesi hosuna gdiyo herhalde dedim.

bu sabah hediye paketi gibi bişey vardı odada onla oynuyodu sesleniyorum sesleniyorum bakmıyo transa geçmiş.

sonra baktımki poşetin yarısı yok

çok zararlı oyun falan değil bui

baska ne yapabilirim bırakması için?

Son düzenleme:

Ne var ki bunda? Kediler poşetleri ve boş kutuları çok severler. Kedi sizin değil katlanmak zorundasınız galiba? Hiç bir kedisever böyle bir şeyi kafaya takmaz.

Bu hayvanı parçalarım ne demek ayrıca, sevmiyorsanız odanın kapısını kapatın. Ya da onu gerçekten sevebilecek birine verin.

Ne var ki bunda? Kediler poşetleri ve boş kutuları çok severler. Kedi sizin değil katlanmak zorundasınız galiba? Hiç bir kedisever böyle bir şeyi kafaya takmaz.

Bu hayvanı parçalarım ne demek ayrıca, sevmiyorsanız odanın kapısını kapatın. Ya da onu gerçekten sevebilecek birine verin.

Her kedi poşetle kağıtla oynamayı sever
benimde var kızdımı tükürür:18:
karşı komşumuzdan nefret eder o kapıya gelince kapıyı kapatmaya çalışır:44:
mamasını mutlaka etrafa saçarak yer
elinden gelse düz duvara tırmanır
masanın üstünde ne varsa ite ite yere atar (kaç biblo kumanda kırıldı bilmiyorum)
canı oynamak ister oynamazsam intikamını alır yüzüme tükürür patileriyle vurur tırnaklarıyla saçımı yolar
sen şükret canım kedine

Hayvanseverliği kimseden öğrenecek değilim yazıyorum yazıyorum eksik gidiyor.

Çok bilen sizlere yeni bir bilgi vereyim poşet yemek cok zararlı akciğer kanserine sebebyet veriyormuş o nedenlere çok kortum.

yazım gayet uzun açıklamalıydı fakat anlamadım tamamı yansımadı konuya.

Bu arada düzgünce yazayım buraya.

poşet yiyince kustu sonra tekrar. Nasıl önleyebilirim diyecektim.

Zaten biliniyordu ama; Japonya Üniversitesi araştırmacıları, 20 ev kedisiyle yaptıkları testte kedilere yabancı kişilerin ve sahiplerinin ses kayıtlarını dinletti. Kedilerin sahiplerinin seslerine tepki verdiği, ancak bu sesleri duyup tepki verseler de harekete geçmediği ortaya çıktı.

Eğer sizi sallamasını istediğiniz bir hayvan sahibi olmak istiyorsanız köpek alacaksınız. Ben de bazen deli oluyorum ama bana bağımlı bir köpek yerine beni peşinden koşturan bir kedi tercihimdir her zaman.

Her kedi poşetle kağıtla oynamayı sever
benimde var kızdımı tükürür:18:
karşı komşumuzdan nefret eder o kapıya gelince kapıyı kapatmaya çalışır:44:
mamasını mutlaka etrafa saçarak yer
elinden gelse düz duvara tırmanır
masanın üstünde ne varsa ite ite yere atar (kaç biblo kumanda kırıldı bilmiyorum)
canı oynamak ister oynamazsam intikamını alır yüzüme tükürür patileriyle vurur tırnaklarıyla saçımı yolar
sen şükret canım kedine

eeeee en can alıcı yerinde kesmişsin.. poşetin yarısı yok sonra nolmuş
ne çıkacak altından merak ediyorum.
kk da da sorun var. herkesin mesaji bir kaç kere geliyor. atıyorum bakalım şansıma kaç kere düşecek

Ama kediler poşetlerle oynamayı sever
Yani buna engel olmayıp, ona o fırsatı vermelisiniz
Adam akıllı durup ne yapabilir ki:44:Kedi yani bu
Yer, içer ,uyur, oynar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…