Ben bu hayvanı parçalarım.

hanfendi o kedi kedi yalak değil niye heryeri yalasın.
diş fırçasını niye yalasın iyi misiniz

hem benide yalar yüzümü gözümüde yalar kime ne.

ay sinir oluyorum böyle tepkilere. salın dışarı oynasınmış. salalım 5 dk dayanabilirler mi bakalm.

ilk mesajın şu şekildeydi. yorumlar da buna göre geldi. yani sen sanki sırf kedi poşetle oynadığı için hayvanı parçalamak istiyormuşsun gibi bir mesaj bırakmışsın. ne kızmalar, bağırmalar niye?

Beslemedim , beslememde . Yaşadığımız evde olmamaları gerektiğini düşünüyorum bu tercih
meselesi dediğim gibi hijyenikte bulmuyorum .
Bir eve hapsetmeninde kediye haksızlık olduğunu düşünüyorum .

Son düzenleme:
Tek çözüm ulaşılabilir yerlerde poşet bırakmamanız maalesef.
Alışkanlık haline getirdiyse bırakması zor olur.
Yanlış anlamayın ama başlığınızı okuduğumda kızdığınız birinden bahsettiğinizi düşünmüstüm, kedinizden bahsettiğinize ihtimal vermemiştim , şaşırdım.

bir de belirtmeden geçemeyeceğim. "şahsen ben bu hayvanı parçalarım" başlığını görünce bir kedicik çıkacağını tahmin etmemiştim.bir erkek olarak yorumlamıştım. bakalım nasıl bir hayvanlık yapmış diye tıkladım ki... kaybolan yarım poşet+ 1 kedi var karşımda..

müneccimliğe gerek yok yazımı kim okusa bişeylerin ters gittiğini anlar. Site bi garip donuyo yazdıgm gitmiyo falan. ben konuda uzun uzun anlatmıştm ama ilk kısım kaydolmus sadece. Ama bu sitede bi ben yazim ben bozim havası var işte kızmıyorum sizede

Suratınızı yalıyan oralarımı yalamiycak?
Eve alıştırırsanız tabiki beş dakika bile dayanamaz.
Sinir olmanızı gerektiricek birşey yok ki siz öyle düşünüyorsunuz ben böyle düşünüyorum
siz besliyorsunuz ben beslemiyorum .

Bu arada ben de hastalık derecesinde titiz ve herseye midesi bulanan bir tipim ama kedimden asla tiksinmiyorum.

Dediğim gibi kedi temizliği < erkek temizliği.

Kedi köpek gibi yalamaz, en fazla elini yalar insanı o da sevgi göstergesidir. Yani kedi seni seviyorum demeye calısır.

Nerden baktığımıza bağlı.

Ya of herşey yanlış anlaşıldı işte . yokse meleğime kızarmıyım ölürüm ben ona başlık öyle yani ne bileyim günlük üslubumdan mutevellit ben yadırgamadım size öyle gelmiş olabilir.

YORUM YAZMAMANIZI İSTESEM? ÇÜNKÜ TARTIŞMAK YERSİZ YANLIŞ ANLAŞILDI BEN YAZAMADIM FALAN. KUSURA BAKMAYIN. ÇÖZÜMÜ OLAN VARSA DİGER KONUMA YAZABİLİR BUNUN KAPATILMASINI İSTEDİM ZATEN.

TEŞEKKÜRLER.

Ya çok komik işte ben uzun uzadıya açıkladım sanıyorum millet öyle tepki verince sinir oldum meğer yazının tamamı gitmemiş

KedicikMiyav;

"ben bu hayvanı parçalarım" ne demek? Çok umrunda değilmiş gibi geldi, sanki sırf konu açmak için yer arıyor gibisin.

Ya of herşey yanlış anlaşıldı işte . yokse meleğime kızarmıyım ölürüm ben ona başlık öyle yani ne bileyim günlük üslubumdan mutevellit ben yadırgamadım size öyle gelmiş olabilir.

YORUM YAZMAMANIZI İSTESEM? ÇÜNKÜ TARTIŞMAK YERSİZ YANLIŞ ANLAŞILDI BEN YAZAMADIM FALAN. KUSURA BAKMAYIN. ÇÖZÜMÜ OLAN VARSA DİGER KONUMA YAZABİLİR BUNUN KAPATILMASINI İSTEDİM ZATEN.
TEŞEKKÜRLER.

yaşadığınız bi olay olduğu için Size garip geliyo gibi gelebilir ama sizi tanımayan insanların böyle davranması normal bu arada ben sitede sorun olduğunu bilmiyodum Size yorum yazdığımda daha yeni girmiştim bakmadım kimin ne yazdığına direkt okuduğumda aklımda oluşan cevabı verdim Size. DemişsiNIZ ki ben onu bulduğumda yaralıydi sigara söndürmuslerdi falan diye Biz de zaten o tarz insanlar olduğu için o tarz yorum yaptık sizin de bi Hatanız yok bu yalnış anlaşılma da bizim de yok. Ama böyle anladığı için kimseye verdiği cevaptan dolayı kızmayın.

Sokaklarda çok daha savunmasızlar buna inanın. İnsan görünümlü hayvanlarla sokaklarda mücadele edeceklerine varsın evlerde hapis kalsınlar .

Bir hayvansever olarak "ben bu hayvani parcalarim" lafina verebilecegim en sakin cevap:
"Hayvanla hayvan olma"

Arkadaşlar, kedi poşetle oynamıyor, poşetleri yiyormuş
benim aklıma poşetleri ortadan kaldırmandan başka birşey gelmiyor. bi veterinere danış, vitamin eksikliği olabilir kedinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…