- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
ilk mesajın şu şekildeydi. yorumlar da buna göre geldi. yani sen sanki sırf kedi poşetle oynadığı için hayvanı parçalamak istiyormuşsun gibi bir mesaj bırakmışsın. ne kızmalar, bağırmalar niye?Alıntı KedicikMiyavv kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ya beni deli ediyor
Yaşlı başlı kedisin adam akıllı dursana yok efendim nerde.
Kedim poşetlerle oynamayı çok seviyor hep yalar falan izin vermem ama yapıyor yani napayım bende sesi hosuna gdiyo herhalde dedim.
bu sabah hediye paketi gibi bişey vardı odada onla oynuyodu sesleniyorum sesleniyorum bakmıyo transa geçmiş
Hiç hayvan beslemediğin belli hayvanın sokaklarda işi yok bence ben oğlumu bulduğumda kuyruğunu kesmişler boynunu yaralamışlar patilerinde vücudunda sigara söndürmüşlerdi... ben bu hayvanı nasıl bıraksaydım...
hijenik yada degil aynı evi paylaşan bilir
yazdığıniz başlığı ve içeriği dikkatli okuyun ben burda kimseyi tanımıyorum hoş tanisam bile söylediğinin arkasında ne demek istedğni bilemem o zaman yazarken dikkat edin içinizden geçenleri yazın üstün körü yazıp yalnış anlaşılyosunuz ben orda okuduğuma göre yorum yaptım sadece o müneccim değilim sonuçta
hanfendi o kedi kedi yalak değil niye heryeri yalasın.
diş fırçasını niye yalasın iyi misiniz
hem benide yalar yüzümü gözümüde yalar kime ne.
ay sinir oluyorum böyle tepkilere. salın dışarı oynasınmış. salalım 5 dk dayanabilirler mi bakalm.
ilk mesajın şu şekildeydi. yorumlar da buna göre geldi. yani sen sanki sırf kedi poşetle oynadığı için hayvanı parçalamak istiyormuşsun gibi bir mesaj bırakmışsın. ne kızmalar, bağırmalar niye?
müneccimliğe gerek yok yazımı kim okusa bişeylerin ters gittiğini anlar. Site bi garip donuyo yazdıgm gitmiyo falan. ben konuda uzun uzun anlatmıştm ama ilk kısım kaydolmus sadece. Ama bu sitede bi ben yazim ben bozim havası var işte kızmıyorum sizede
Beslemedim , beslememde . Yaşadığımız evde olmamaları gerektiğini düşünüyorum bu tercih
meselesi dediğim gibi hijyenikte bulmuyorum .
Bir eve hapsetmeninde kediye haksızlık olduğunu düşünüyorum .
Kediler çok güzel
Çizgi karakterler de çok güzel...
Kedileri köpeklere tercih ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?