Ben bu hayvanı parçalarım.

Evlatlarr durun çekilin de yol verin dedeniz geldii

Bu da benimki.Sizinkiler yine gençtir yapar ama benimkine noluyorr.Hobileri arasında bavulların içine halıların altına girmek.İçtiği su kabını hunharca patılerıyle eşeleyip etrafı ıslatmak,gecenin 2 sinde dış kapıyı zalimce patileriyle tırtıklarken avaz avaz miyavlayıp dışarı çıkmak istemek ve beni uyutmamak.Yani diyeceğim o dur ki bırak torbayı naparsa yapsın:) Hem yaş ilerleyip hastalıklar çıkınca yaptıgı her yaramazlığı çok özlüyor insan :44:

Bir kedim bile yok..anliyor musun???
sohbete fransiz kaliyorum,,goruyor musun??????

Kedim yok diye yorum yapamiyorum.konu kedi besleyenlerin tecrublerini paylastigi topige donmusbiz de kk da kedi besleyenleri is bu vesileyle ogrenmis olduk:))

Kedim yok diye yorum yapamiyorum.konu kedi besleyenlerin tecrublerini paylastigi topige donmusbiz de kk da kedi besleyenleri is bu vesileyle ogrenmis olduk:))

öyle deme benim iskoç konulu mesajıma bakarak "anaaaa şuna bak hayatında kedi görmemiş hehe" diyebilirsin ama benim 3 tane kedim var..

Son düzenleme:
Bu arada cins kedilere hep dikkatimi çekmiştir bizim şansımıza sokakta bu çıktı karşımıza ama.
Elmayra kedin çok güzel.Hani seninki ''KEDİ'' bizimkiler ''just kedi ''

Sen mianın teyzesi değil misin hain

Cepten baglaniorum online olanlar gorunmuor.dedim acaba elmy burada mi guccuk kizini anlatiyor mudur diye.bir de cepten direk som sayfaya gelimiyorum nedense gelene kadar tipsiz kizini gordum kac kez:)ama su kedinin bogazini siktigin resme baktim baktim da bulamadim:d yatagin ustunde cektigin.koy da hayvansever gorsunler:dddddd

Bu arada cins kedilere hep dikkatimi çekmiştir bizim şansımıza sokakta bu çıktı karşımıza ama.
Elmayra kedin çok güzel.Hani seninki ''KEDİ'' bizimkiler ''just kedi ''

Just deyince üstüme alındım

Seninki kaç yaşında çok şeker

Çok pahalı mı bu scottishler :26: ben kafaya koydum alıcam da hep cins kedi sevdiklerim iran kedisi için kredi falan çekmek lazım

ben hep görüyorum elmayranın kedisine benzer kediler-sahiplendirme forumlarında-hayvan derneklerinin face sayfalarında.Geneli bebek değil 1 yaşın üstünde oluyo ama can candır,takip edersen sen de bulabilirsin...

haysevin sloganı var ya "pet diye alıyorlar-pat diye atıyorlar" aynı o hesap,sahiplendirme siteleri cins hayvan kaynıyo
çünkü -gözlemlerime dayanarak söylüyorum- ille de şirin olsun,ille de havalı dursun diye alınan hayvanların kaderi genelde sokağı boylamak ya da "çok seviyoruz ama" ile başlayan bahanelerle birilerine yamamaya çalışmak oluyor
hayvan barınağına gidenler bilirler,orda dalmaçyasında teriyere nerdeyse bütün hayvanlar cinstir
çünkü alış amacı "ay çok şiriiin / ben şu cinsi seviyorum /tüy dökmeyen cins kedi arıyorum" olan insanlar genelde hayvan sevgisinden anlamazlar.Biraz büyüyüp sevimlilikleri kaybolunca sahiplerine külfet olunmaya başlanır...
benim kedim de öyleydi,van kedisi. Dünyanın parasına almışlar,hatta almak için 4 saat uzaklıkta bi şehre gitmişler.El bebek gül bebek büyütüp iki yaşına gelince "çok seviyoruz ama..." deyip ilan vermişlerdi,biz de almıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…