Ben bu hayvanı parçalarım.

Her kedi poşetle kağıtla oynamayı sever
benimde var kızdımı tükürür:18:
karşı komşumuzdan nefret eder o kapıya gelince kapıyı kapatmaya çalışır:44:
mamasını mutlaka etrafa saçarak yer
elinden gelse düz duvara tırmanır
masanın üstünde ne varsa ite ite yere atar (kaç biblo kumanda kırıldı bilmiyorum)
canı oynamak ister oynamazsam intikamını alır yüzüme tükürür patileriyle vurur tırnaklarıyla saçımı yolar
sen şükret canım kedine

kbakma ama çoğu insanin bile insanlık dışı davrandığı devirde hayvandan insanlık beklemek saçma. Hayvan sonuçta ne bekliyosun sorumluluk kaldıramayacaksaniz bakmayın parçalamak ne demek ya işinize gelmeyince hayvanlara böyle mi davranıyosunuz gidin gerçekten hayvan sevgisi olan birine verin yazık hayvana. Hem yaşam alanlarını kısıtlıyosunuz sonra onu yaptı bunu yaptı yapar tabi çok meraklisaniz bakmaya sokaktaki hayvanları besleyin yeter

eeeee en can alıcı yerinde kesmişsin.. poşetin yarısı yok sonra nolmuş
ne çıkacak altından merak ediyorum.
kk da da sorun var. herkesin mesaji bir kaç kere geliyor. atıyorum bakalım şansıma kaç kere düşecek

kbakma ama çoğu insanin bile insanlık dışı davrandığı devirde hayvandan insanlık beklemek saçma. Hayvan sonuçta ne bekliyosun sorumluluk kaldıramayacaksaniz bakmayın parçalamak ne demek ya işinize gelmeyince hayvanlara böyle mi davranıyosunuz gidin gerçekten hayvan sevgisi olan birine verin yazık hayvana. Hem yaşam alanlarını kısıtlıyosunuz sonra onu yaptı bunu yaptı yapar tabi çok meraklisaniz bakmaya sokaktaki hayvanları besleyin yeter

ya of konuyu düzeltemiyorum yorum yazamıyorum deli oldum öncelikle belirteyim hayvanseverliği kimseden öğrenecek halim yok hele 9 yıllık oğluma karsı olan sevgimi açıklamaya hiç mi hiç gerek duymuyorum.
konu eksik gitti o kadar.

Sorun oynaması değil yemesi. Bişey olacak diye ödüm kopuyor ben yokken yesene boğazına takılsa falan .

Son düzenleme:
Ya pardonda kimse burda ahkam kesmesin wwwmaiii hayvan işte ne bekliyosun deyip bana hayvan sevgisinden bahsetmen çok komik başlığımında ciddiyet aramak da ayrı bi komik. öf neyse kapatıcam bu konuyu zaten noluyosa siteye bugun

benim tavşanım vardı
vize sınav kağıtlarımı yemişti
cidden ya
abartmıyorum.Zaten çalışmaya son gece başlıyorum,bi de vize notlarımı yemiş adi hayvan
sinirden ve çaresizlikten ağlayacaktım nerdeyse
o yüzden seni enn iyi ben anlarım :)
gülü seven dikenine katlanır demişler,oynamak istemiştir
kutuya,poşete dayanamaz ki kediler...
kedi nanesini bende aldım eminönüden
ama benim kedi yemedi...
mama kabına bile koydum belki yer diye ama yine de yemedi :)
caydırıcı olacağını düşünmüyorum.
En iyisi çok göz önüne koymamak sabotaj ihtimali olan şeyleri...
yazık,bütün gün evde sıkılıyodur.Oyun bebesi o annesi
kızma :)

Hayvanın evde ne işi var Allah aşkına hiç hijyenik değil tüyü tükrüğü kakası çişi iğrenç
hiçte onlar eğitimli kuma yapıyor kakalarını demeyin gayette bazen evin ortasına yaptıklarıda oluyor heryerede kıl tüy döküyorlar korkmuyor musunuz yemeğe felan kaçar heryere zıplıyorlar zaten mutfakta dolaşacak tabağı çanağı yalar doğaya salınması gereken hayvan 4 duvar arasına tıkılırsa sıkılır poşete kağıda sarar tabi

Son düzenleme:

bende bu zihniyeti anlamıyorum evde hayvan mı olur.
9 yıldır evin ortasına yaptıgını görmedim

ddddddddddddddddddddddddddddddd

Son düzenleme:

yoruma gel

heryere zıplayınca noluyor yaaaa

Hiç hayvan beslemediğin belli hayvanın sokaklarda işi yok bence ben oğlumu bulduğumda kuyruğunu kesmişler boynunu yaralamışlar patilerinde vücudunda sigara söndürmüşlerdi... ben bu hayvanı nasıl bıraksaydım...
hijenik yada degil aynı evi paylaşan bilir

Sorun oynaması degil bunu anlatamıyorum kimseye:) canım cok zararlı öldürüyormuş bu poşetyemek kedileri. oynasa evi yıksın nolacak ama zarar veriyo kendisine.

bu arada bu zihniyete de hastayım; evde hayvan mı olur e zıplasa nolcak zıplasınn
bu arada 9 yıldır ortaya çişini yaptıgını görmedim

Hiç hayvan beslemediğin belli hayvanın sokaklarda işi yok bence ben oğlumu bulduğumda kuyruğunu kesmişler boynunu yaralamışlar patilerinde vücudunda sigara söndürmüşlerdi... ben bu hayvanı nasıl bıraksaydım...

Kediler dünyanın en temiz hayvanlarıdır.

Kızım poposunu kanepeye değdirse hemen temizliğe baslıyor, ayrıca onlar tuvalet öğrenimi ile doğuyorlar ve inanılmaz temizler asla kokusu yok.

İnanın bana bir kedi bir erkekten daha temiz kıl tüy bakımından.

Yiyeceği kadar yemiş yapacak birşey yok, biraz gözlemleyin bişi olursa veterinere götürün.

Ben miaya asla ama asla koparabileceği seyler vermiyorum. Poşeti cok seviyor ama boğulur falan diye kontrolümde oynamasına izin veriyorum.

yazık değil mi o hayvana salın dışarıda kendi türleri ile oynasın dört duvar arasında duracağına her türün uygun olduğu bir mekan var biz nasıl onlar gibi sokaklara yaşayamazsak onlarda bizim gibi evlerde tıkılı kalmamalılar bence .
Mutfağınıza banyonuza girmiyor mu ?
her yere kıl tüy dökmüyormu ?
Bir süre zorunlu olarak kalmıştım kedili bir evde elinizi yıkayacaksınız bakıyorsunuz lavaboyu musluğu yalıyor sonra siz musluğa lavaboya dokunucaksınız birde .
diş fırçaları felan .... :S

Son düzenleme:

yazdığıniz başlığı ve içeriği dikkatli okuyun ben burda kimseyi tanımıyorum hoş tanisam bile söylediğinin arkasında ne demek istedğni bilemem o zaman yazarken dikkat edin içinizden geçenleri yazın üstün körü yazıp yalnış anlaşılyosunuz ben orda okuduğuma göre yorum yaptım sadece o müneccim değilim sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…