Ben bu hayvanı parçalarım.

cidden iskoç musun sen?

hehe pardon öyle bir kedi türü varmış. onu diyorsun herhal

yolcu kopardın beni akşam akşam ahahahahahaha
Ya Maşallah ya aynı sen

Vallahi angaraya kadar gelir alırım patisinden tutup götürürüm

Soyu güzel yaratığın

Ben yorum yazarken böyle duruyorum kızım da öyle bakıyo

Cidden cok güzel hayvanlar ya. British de severim de onlar biraz soğuk. Hic iplemiyorlar insanı

kepçük suratlı şapşal ya konu sahibi haklısın ben de parçalarım valla severken

yolcu kopardın beni akşam akşam ahahahahahaha

Ben yorum yazarken böyle duruyorum kızım da öyle bakıyo

Cidden cok güzel hayvanlar ya. British de severim de onlar biraz soğuk. Hic iplemiyorlar insanı

Çok pahalı mı bu scottishler :26: ben kafaya koydum alıcam da hep cins kedi sevdiklerim iran kedisi için kredi falan çekmek lazım

Çok pahalı mı bu scottishler :26: ben kafaya koydum alıcam da hep cins kedi sevdiklerim iran kedisi için kredi falan çekmek lazım

Evet pahalı, sahiplendiren neredeyse hic yok, ben bi altı ay aradım sonra da pet shoptan almak zorunda kaldım.

Ben cins kediden ziyade hareketli kediden korktuğum icin scottish almıştım, miaya nerden baksan 2500 fln harcadım :)

msj tekrarı.............

Son düzenleme:

O yüzden senin yavrulardan birinin üstüne yatmayı düşünüyorum

sahiplendirmelisin bence

bak ben özelliklerini bilmiyodum çok mu sakin seninki bence biraz kıpırdak olsun

[video=youtube;INscMGmhmX4]http://www.youtube.com/watch?v=INscMGmhmX4[/video]

bunu biliyo musunuz kızlar ya internet fenomeni oldu amerikada talk showlara falan çıktı grumpy cat bi hastalıtkan dolayı böyle değişik bi yüzü bedeni var ama çok şeker ya

O yüzden senin yavrulardan birinin üstüne yatmayı düşünüyorum

sahiplendirmelisin bence

bak ben özelliklerini bilmiyodum çok mu sakin seninki bence biraz kıpırdak olsun

Hee sahiplendirmeliyim Kızım merdivan altında doğurtum doğurtup zengin olucam ahahahah

Şaka bi yana öyle bişi yaparsam, kısırlaştırmazsam veririm seve seve.

Yok sakin değil ama vahsi değil. Kapıların üstüne falan sıcramıyor

Canı isterse oynuyo canı isterse öpüşüyo Mır mır konusuyo seni seviyorum dediğimde gırrr diyo ahahahah

Tipe gel ahahahaha

Ayyy ben kızımı kimseyle sarıldırtmam cok kıskanırım

Ben acamıyorum burda, evde bakarım mutlaka

Ay çok sevirim valla çok da iyi bakarım söz torununa :109:

ben öpüşürüm onla sorun değil

Siz oğluma tipsiz mi dediniz simdi çok tiplidir kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…