Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Her kurumda iyiler vardır kötüler vardır... askerler içinde böylesi de vardır ama askerler araştırılsın yargılansın teröre etkileri var vs bu çok ağır olmuyor mu arkadaşım? bir dr yüzünden nasıl bir hastahane mimlenemezse birkaç asker için büyük bir kurum da mimlenemez........ neden sürekli bütün olumsuzlukları askere bağlıyorsun ki? 10 mesajının 8 i askerler üzerin ekurulmuş.... bu kadar da değildir diye düşünüyorum...

Tebrik ediyorum gerçekten sizi
Dünden beri konuyu takip ediyorum da
Bu kadar objektif ve güzel bir yorum görmemiştim

seviye süper yalnız ne yaptığınızı sormadık ki, yaptıklarınızdan sıkılıp siyasete atılmış gibi yazmışsınız. siyaset mi yok, okuduklarınızı anlamaya çalışın bence.

güzelim gözünü ne kadar hırs bürümüş bu ne agresiflik, iyi bak bakalım benim imla ile ilgili bi sözüm olmuş mu? seviye dediğimin karşıtı seviyesizliktir yani o "mandalı" mesajındaki üslubun çok çirkin, okuduğunu anla sonra konuş bence

Yanlış anladınız sanırım, hakaret içeren sözler size ait değildi

Varsa da ben görmedim, tam incelemedim tüm sayfaları.
Dün akşamdan beri yazdık biz bu sayfada tatlım.... hakaret gören tarafım ben hakaret eden değil....... önceki sayfalarda mevcut malesef....

bu sitede en ufak bir kural ihlali uyarı almamıza sebep oluyor,
siyasi içerikli yorum yapmak da yasak, böyle bir yasağı moderatörler bile çiğnemişken "ee hani yasaktı?" diye bir sorunun benim aklıma gelmesi çok doğal

kimse "susun, edin" demedi ayrıca, hele ben hiç demedim, neden diyeyim? Ben ne hükümeti destekliyorum ne de muhalefeti. İstediğiniz kadar eleştrin neden rahatsız olayım?

ama olay hakaret boyutuna ulaşınca "hoooppp burada neler oluyor?" deme hakkına sahibim
"hakaret nerde kim etmiş?" diye sormayın bir çok sayfada rastlayabilirsiniz bunlara

şimdi de "konuyu saptırmak" la suçluyorsunuz mesela, "tek amacınız konuyu kapattırmak" diyorsunuz
acı acı gülüyorum, fikir beyan etmek sadece bazıları için geçerli bir hak sanırım bu sitede...

Arkadaşlar hakaret içerikli mesajları kötü içerikle bildirin
Yöneticiler dikkate alıcaktır !!

Kes artık kişisel savaşa döndürme...... mandalı mesajım da şehitlik konusunda bile umursamayan,amacı konu saptırmak olan tüm dengesizlere gitsin!!! ne alınıyorsun üzerine manda lafını çözmüş değilim.....

Lütfen mesajim alintilanarak bana cevap yazilmamasini önemle rica ediyorum.
Hala birileri cikip bir kurumu bütünüyle mimlemekten bahsediyor.
Yazimi anlamayan bana cevap yazmasin rica ediyorum.
Kimseye laf anlatacagim diye kendimi yormakta istemiyorum.
Fikirlerimi, bunca yildir arastirmalarimi, sorusturmalarimi, düsüncelerimi yaziyorum.
Herkes te kendi fikrini yazsin.
Ayni kisilere dünden beri kendimi anlatmaya calismaktan SIKILDIM.

iyi de canim bizim yazdiklarimiz gozden geciriliyor zaten neden bu kadar korkuyosunuz ki? hem ilk basta gayet seviyeli bir sekilde fikir beyan ediyorduk neden susturmaya calistiginizi anlamadim bir cok kisi de neden rahatsiz oldun diye sordu. bu konunun boyle feci bir tartisma gerilim sekline donmesinin sebebi yorum yapmayin siyasi konular konusmayin demenizle basladi. eski sayfalara bakabilirsiniz..

Son düzenleme:
Benim ailemde pekçok asker var ve gazi olmuş bir amcam var vatan uğruna..... ben askerlerin hepsine laf ettirmem.... arada kötüleri de vardır tamam ama çoğunluğu gurur duyulacak insanlar....

yani işte...bunu demek istiyorum..gece takip etmedim ama sabah baktığım da ,bu konu siyasi içerikli bu konu şöyle..
moderatörler çifte standart mı uyguluyor, gibi şeyler söylendiği için diyorum..karşıt görüşte olan kimseye bişiy demedim mesela ben..
işte fırsat verilmiş bize ki konuşuyoruz diyorum...bunun ötesi de yok!! hakaret olarak algılayanlar sayfanın solundaki üçgenlere tıklayıp
içinden geçenleri yazsınlar diyorum..tarafsızım diyorken bile din ve siyaset ile ilgili kısımlarda rahatsız olup, bunları hakaret olarak gören bir
düşünce tarafsızlıktan bahsedemez sanırım..

Şu konuda da ben açıklık getirmek istiyorum arkadaşlar kimse sizinle tartışmak için söylemedi bişeyleri
Bu sitenin süre gelen bir düzeni var hiç bir zaman siyasi veya dini içerikli konular bu sitede tartışılmadı hepsi kapatıldı.
Sebebi ise;sonunun mutlaka hakaret, ikili tartışmayla bitmesiydi...
Forum kulları bu yönde isterseniz açın okuyun

Kazen'inde bu konuyu açarken bu amacı güttüğünü sanmıyorum.!
Çünkü siyaset hiç bir platformda karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde tartışlamamıştır ki
KK'damı tartışılıcak ?
Bu yüzden sinirlerin gerilmesine hiç gerek yok
Çünkü benim ak dediğime siz kara diceksiniz
Sizin kara dediğinize ben ak ...

Keşke bu şekilde olmasada herkes birbirinin fikrine saygı duyabilse
Herkes birbirinin ne dediğini anlamaya çalışıp hak verme yoluna gidebilse...

"cahiller, satılmışlar, kafaları basmayanlar, çıkarcı köylüler, bir altına kanan akılsızlar,farkında olamayanlar, düşenemeyenler"

bu sözlerin hepsi ve daha fazlası söylenmiş belli bir kitle için
ben bu yorumları görünce tepki gösterdim, kimseye susun demedim, isteyen istediği kadar eleştirir, zerre kadar rahatsız olmam
iktidarı da muhakefeti de aynı bu ülkenin, kimsenin savunulacak tarafı yok bana göre

işinize gelmedi galiba hanımefendi yanlış anlayıp kendi kendinize gelin güvey oldunuz imla da imla tahsil de tahsil, ee sonuç neymiş meğer? benim derdim kişisel değil ayrıca sizin bana kes vs deme hakkınız da yok maalesef siz dengeli olun da aman, başka ihsan istemez... manda lafını niye üzerime alınayım, bana o kadar uzak bi kavram ki duyunca direkt midem bulandı seviyeden ve bu rahatsızlığı yazdım.

Tavrat inancına göre yahudiler, Kıyamet kopana kadar, mezopotamya bölgesini almazlar ise, cehennehmde yanacaklar.. (bu da g.doğu anadoluyu da kaplayan kesimdir) Kendileri ciddi manada Türkler ile savaşacak durumda olmadıkları için, devlete ait yerleri almakla işe başladılar.. Topraklarımızdan edindiler.. Ama bu yeterli değildi.. Bir iç savaş gerekiyordu.. Maşa lazımdı bunun için de. Kürt vatandaşlarımızı kullandılar.. kürdistan diye bir masal uydurdular. Onlara bunu amaç edindirdiler. Amaçları gerçekleştiği taktirde ellerinden orayı alıp, kutsal kitaplarındaki inancı yerine getirmeyi hedeflediler. Bunun bilincinde olmayan dağ toğluluğu var karşımızda.

Ben iktidar partisini destekleyen bir ailenin, iktidar partisini desteklemeyen tek üyesiyim.. Kendi ailem bu %50 lik kesimde yer alırken, inanın kelimelerim yok bu duruma. Neden? Niçin? sorularıma daima aldığım mantıksız cevaplarla boğuştum. Ama insanın kendisi görmeliymiş.. Ne zaman ki iktidar partisi o hainleri önce OTOBÜSÜN ÜZERİNE, SONRA TEPEMİZE çıkardı, o zaman bazı şeyler dank etti..

Ben oturduğu yerden vahlanan birisi değilimdir. Dağa çıkıp savaşamıyor isem, bunun dışında kişisel yapabileceklerimi yerine getirmiş birisiyim.. Mahkemesi, savcılığı, şikayet dilekçeleri vs. Hepimizin için yanıyor şehitlerimize.. Bayrak asmak hafif bir eylem değildir buna çok karşıyım..!! İsteyen ne sebeple asıldığını anlamasın çok da iş.! Binlerce milyonlarca evde bayrağımızın asılı olması onları daha da hoyratlaştırıyor birliğimiz karşısında.. Kudursun köpekler.. O davranış bir semboldür.. Onu da yapmadığımızı düşünürsek oturalım o zaman kuzu gibi.. Ben o tepkinin boş kaldığına asla inanmıyorum..!

Hani derler ya, "dayak arsızı" diye.. O örgüt de böyle oldu aynen.. Bilmem kaç yıl öncesine bakıyordum bir de şimdiye.. Hep daha fazlasını istediler amaçlarına ulaşmak için.. Sonuç ne? Ev hapsi gündemde.. Ve bunun ardından yine şehitler verdik.. Yetmiyor onlara.. Gündeme daha fazla konu alınmasını istiyorlar.. Arsızlaştıranlar bakalım medyaya hangi kabusla gelecekler korkuyorum artık.!

O kadar tahsil de tahsil dediysem işe yarasın öğrenelim sizin de engin tahsilinizi?????? ee sonuç neymi ne demek ya:))))))))

ordumuzla uğraşanların dertlerini ben anlıyorum kendi küçük eski hesapları adına yapıyorlar bunu.
Yoksa hangi vicdan sizin ben oğlumu göndermezdim dediğiniz yerde bıkmadan görev yapmış bu kişilerin neyle suçlandıklarını bile bilmeden 5 yıl dile kolay 5 koca yıldır içerde yatmalarını aman canım işte ordu içindeki çürük elmalar temizleniyor diye açıklayabilir ki.
Yapılmaya çalışan şey çok açık,askerler neden içerde herşey ortada.
Bugün bari bunu yapmayın ya herkesin yüreğine ateş düşmüşken bunları bırakın.

Ayrıca kazen ilk mesajda yazmış ya hani facebukta orda burda tepki göstermekten başka birşey yapamıyoruz diye ,işte bir de bunlar var kendi askerine ,ordusuna düşman olanlar.Bir arkadaş da geçmiş sayfalarda bir şey yazmış tam da içinde bulunduğumuz durumu anlatan:

Askere düşman olan ,düşmanın askeridir.

Bende hayret ettim, siyaseti hiç sevmem şahsen, bu konuda şehitlerimiz üzerinden çok güzel siyaset yapılmış editörlerimiz dahil olmuş, forum kuralları nerede ve kimin için? :44:

Artık olaylar o kadar büyüdü ki kimse susmak istemiyor belki bu sebepten olabilirmi arkadaşım

Sayın balhuzur arkadaşımız,,, akşamdan beri ben şehitler için üzüntülerimi dile getirerek bireysel olarak ne yapabilirimi tartıştım bu topicte... özellikle kadesa,adrianalima ve birkaç kişi daha yoğundu.... ve merak ettik senin anlatmaya çalıştığın ne? defalarca sorduk soru görülmedi belki de? senin savunduğun nedir bu fikirde karşı olarak? sürekli saldırgan tavırlarla kelimelerimi seçip saçma ikonlarla yorumlamaya çalışmışsın kendince ve nedir senin bu topicteki görüşün??????????çok açık ve net bir soru nedir karşıt tavrın bilelim????? buyur?

yazını beğendim ama şu kırmızı ile işaretlediğim yeri özellikle beğendiğimi söylemek istiyorum.
Her yapılan tepkiyi küçümseyip beğenmeyip tepkisiz kalmak kadar beni sinirlendiren şey yok.Sonra ortalık vatan düşmanlarına kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…