Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Artık olaylar o kadar büyüdü ki kimse susmak istemiyor belki bu sebepten olabilirmi arkadaşım

herkes konuşsun eleştirsin, düşünsün, üretsin
kimse buna bişey demiyor, en azından ben demiyorum

ama kimse hakaret etmesin!!!
yüzde 54 ü satılmış, cahil, okumamış olan bir ülkede miyiz gerçekten?
siz buna inanıyor musunuz yahu?

Teşekkür ederim arkadaşım.. Evet aynı senin gibi düşüncedeyim ben de.. Tepkinin küçüğü büyüğü olmaz.. Önemli olan onu yapmaktaki amaç.. Onlar masa örtüsü bezini bayrak belleyip ortalıkta dolaşıyor, biz buna karşılık ülkemizin bayrağını donatıyoruz sokaklara pencerelerimize ama küçümseniyoruz.. Yok öyle iş.! Korkuyorum ki , bayrak asanlar ile, başka tepki verenleri de kategorize edecekler.! "- Sen bayrak astın, ülkeni daha az seviyorsun, şehitlere az üzüldün , - Sen bayrak asmadın başka girişimlerde bulundun aferin sana ülkeni en çok sen seviyor, senin için yanıyor" diye..!!!

konunun terörü lanetlediğini düşünerek girdim. okuyunca şaşırdım resmen siyasi içerikli bir konu. bu ülkede siyasi ayrışmalardan ötürü yıllarca neler yaşandı. ne zaman uzlaşıldı ki burda herkes kendi düşüncesini birbirine kavga edercesine anlatmaya çalışıyor. sağ sol yıllarca binlerce insan öldü. herkes kendince haklıydı. ülkemize fitne sokulmak için hep bir bahane bulunuyor bizde alet oluyoruz. bırakın artık lütfen.
şehit haberleri üzerinden siyaset yapan herkesi kınıyorum. çünkü terör bu ülkede sağcı iktidardada oldu solcu iktidarda da o sebeple siz bu oyuna alet olmayın

O kadar tahsil de tahsil dediysem işe yarasın öğrenelim sizin de engin tahsilinizi?????? ee sonuç neymi ne demek ya:))))))))

benim bi kompleksim yok ki, yazılanları bile yanlış anlayıp tahsile bağlayacak kadar idrakim bağlansın? tahsilimden de gayet memnunum, kendimi bilhassa "ahlak ve üslup" açısından daha da geliştirme gayretindeyim, çünkü bunlar diploma ile sağlanamıyor maalesef yanlış anlamışım özür dilerim deseniz büyüklüğünüzü anlarım ablacım

...Dün İngilizdi bugün Amerika yarın belki bir başkası...Amaç öncelikle Acemin petrolüydü ardından başka bir sürü menfaat geldi...bu topraklar değerlidir yeraltında, yerüstünde büyük zenginlikler barındırır..."kurak topraklar" bakış açısı bence yetersizdir...o yüzden başıma kuş pislese rahatlıkla dış mihraklar diyebiliyorum çünkü şimdi de böyle tarih boyunca da böyle olmuştur...

bir kurumu her türlü hatasına yanlışına rağmen körü körüne savunmak cahilliktir... yanlışlar hakkaniyetle, olması gerektiği gibi açık seçik, suç beyan edilip sorgulanırsa takdir alır...ama bütün bunlar arkasında bir sürü soru işareti bırakarak gizli kapaklı amacı belli olmadan belki de hiçbir suçu olmayan, belki de iyi niyetli insanlar üzerinden yapılıyorsa tepki alır...

Padisahlara soru sorulamaz, yargilanamaz, ne yaparlarsa cok yasa denirmis.
21. yüzyildayiz, dünyaya söyle bir bakiyorum, adalet herkes icin var.
Herkes yargilanabiliyor, herkese " sen burda ne yaptin" denilebiliyor.
Evet susuyorum, daha fazla elestirmiyorum.
Beni gidi vatanhaini, düsman askeri beni. Beni gidi basina tas düsesice, herkes gibi düsünmeyen hain beni
Zaten düsünen insan düsünür. Bende yine düsünecegim.
Gencecik yasinda kara topragi kucaklayan, ne icin gittigi bilinmeyen canlarin kani, kimlerin eline bulasmissa dilerim ATESLERDE YANSINLAR.
ALLAH tan rahmet diliyorum, mekanlari CENNET- i ALA olsun.

ben gelecekte ki evlatlarım için üzülüyorum Atatürk'ümün bize bıraktığı TÜRKiye yi onlar görebilicekler mi acaba

Son düzenleme:
şehit haberleri üzerinden siyaset yapmak ????
iyi de bu şehitler siyasi hatalar sonucunda var.Ve şu anda bu hataları isteyerek veya istemiyerek kim yapıyorsa o eleştirilecek tabi.
Ayrıca madem bu kadar siyasete bulaşıldı şunu da söyleyeyim bu ülkeye sol iktidar en son ne zaman geldi.Ha tabi en son sol koalisyonlu bir yapı vardı apo falan o zaman yakalanmıştı ve o yıllarda hiç şehit vermemiştik değil mi.,

Yani hükümeti korumak adına şu konuda böyle konuşmayın ya.

aynen katılmaktayım.

Arkadaşlar siyasette herkesin doğrusu kendinedir, değişmesi zordur.
Görüşünüzü ne kadar savunursanız savunun üzgünüm savunmakla kalacaksınız.
Çünkü sizin bildiğiniz size göre doğru, onun bildiği ona göre doğrudur.
Bu yüzden... kimsenin görüşünü yargılama hakkını kendinizde bulmayın lütfen.
İktidar partisini eleştirin, yönetimi eleştirin, baştakileri eleştirin istiyorsanız hakaret edin.
Fakat olayı oy verenlerin 'cahilliğinden' tutun da 'satılmışlığına' kadar getirmeyin.
Çünkü böyle bir hakka sahip değilsiniz.
Tartışmak istiyorsanız tartışın, kalp kırmanın lüzumu yok.
Herkes cahil bir siz akıllı değilsiniz.

Son düzenleme:

Anneannem hep derdi net cevabı veremeyen cevabı olmayan kişilerdir diye:))) sende kendi bnyende haklısın ne diyim.... açtığın konulardan anladım sendeki engin memnuniyeti:))))) sen daha soruları bile algılayamazken gölge etme güzelim..... derdin ne bu topicteki konunun tartışılmasıyla onu söyle??????? yada söyleme sende bilmiyorsun ne yaptığını hadi byeeeeeeeee

geceden beri yorum yazıyorum kimseye tek bir hakaret etmemişimdir.zaten yapıma uygun birşey değil bu.isteyen istediğine oy verir,istediği düşünceyi savunur önemli olan ne yaptığının bilincinde olmak..bence siyasi tarışmaları bırakıp gerçek konumuza dönelim..bilmiyorum siz de aynı şeyi mi hissediyorsunuz ama ben artık haberleri izlmeketen bile korkuyorum..garip bir endişe içinde yaşıyorum.evet g.doğudan nemalanıyor birileri,o yüzden de terör bitmiyor,bitemiyor..29 yıldır bu garip savaşın ortasındayız,belki çocuklarımız bu oyunun bittiğini görürler.

Allah aşkına kimle yazışıyorum dakikalarıma yazık olmuş huysuzluğunuzla agresifliğinizle seviyesizliğinizle ah evet bi de diplomalarınızla sizi başbaşa bırakıyorum

Daha 16. sayfadayım hepsini okumaya kalksam konu kapanmadan yetişemem.

Düşünebiliyor musunuz öyle bir ülkeyiz ki AB nin kapısında kul olmuş bekliyoruz. AB ye üye olan € ya geçen İspanya, İtalya, Yunanistan batıyor önemli mi değil tabi ki. Amacımız zaten AB ye girmek değil, AB kriterlerini uygulamak. En önemli maddesi ne AB kriterlerinin ? Ordu'yu pasifize etmek. E peki kimin işine gelir bu ? Kimin olacak Tayyip ve tayfasının. Yoksa bizim Kasımpaşlı AB rest çektiğinde tüm milletten alkış alacağını bilmiyor mu ? Onun derdi oy değil ki zaten peşine takılıp giden bir güruh var. O derdi hınç, kin, kindar ve dindar bir topluluk. Bu ülkeyi biirmeye sanırım and içmiş.

birde üstüne üstlük savaş ekonomisi .... Sorgulanamayan bir ekonomi, örtülü ödenek silaha mı yandaşamı gider bilinmez böyle durumlarda. O beğenilmedik Çiller zamanında neredeyse kökü kurumuştu bu soysuzların, şimdi ne oldu da hortladı ???

Ülkeler hakedildikleri şekilde yönetilirlermiş, olan benim evladıma, anama olur kimin umurunda.

Allah aşkına kimle yazışıyorum dakikalarıma yazık olmuş huysuzluğunuzla agresifliğinizle seviyesizliğinizle ah evet bi de diplomalarınızla sizi başbaşa bırakıyorum

Cevap veremedin neden bizlere karşı olduğuna:)) sende bilmiyorsun ki:) seviyesiz de sensin haddini bil.......

Şu aradaki gereksiz tartışmayı artık bitirebilir misiniz???
Burada birçok insan bir şekilde fikrini paylaşmaya çalışıyor ve
araya giren karşılıklı atışmanız yüzünden bölünüyor paylaşımlar.
Yaptığınız düşünce ifade etmek değil artık, karşılıklı sözlü
atışma ve konuyla da bağlantınız kalmadı. Özelden devam etmeniz
en makulu...

8 şehit, 19 UFO

Ali

Cahit
İsa
Umut
Yasin
Mustafa
Yaşar
Samet
Şehitlerimiz bunlar.

*

Ya yaralılar?
Onlar sırf sayıdan ibaret.
19 diyorlar.

*

“Genel cerrahi stajına başladığım gündü... Topluca yoğun bakıma girdik. Bir genç yatıyordu. Vücudunun her tarafı bandajlı, sadece gözleri görünüyordu. Sağ bacağı yoktu. Aslında kalçası da yoktu. Yürümeyi boşver, tuvalete bile gidemezdi, gitse de yapamazdı zaten, kalınbağırsağı dışarıya verilmişti. Sağ kolu da yoktu. Omuzdan... Üst üste ameliyat olmuştu. Serum bağlanan sol elinin parmaklarını usul usul kaldırdı, selamlamaya çalıştı. İşte o an anladım. Hani o terör saldırılarından sonra kimsenin üstünde durmadığı yaralılar var ya, böyle bir şeydi demek ki.”

*

Bi hekimin hatırası bu.

*

Bi de kitap var:
Biz Kınalı Bacaksızlar.

*

Bacaksız denilince, aklımıza hemen sevimli, yaramaz çocuklar gelir. Bunlar da henüz çocuk yaşta ama, hakikaten bacakları yok, kopmuş... Yazarı, mayına basıp,23 defa ameliyat geçiren bi gazi.

*

*

“Biz kınalı bacaksızlar
kınalı körler
kınalı çolaklarız...
Sizi daha fazla üzmemek için gözlerinizin içine bakmıyoruz.
Peki ya siz...
Neden bizim gözlerimizin içine bakamıyorsunuz?”

*

Diye soruyor kitabında...
Bize soruyor.

*

Kaç evladımız yatağa, tekerlekli sandalyeye mahkum oldu? Kaç kol gömüldü, sahibinin sağlam kalan koluyla? Kaç ameliyat, kaç gün hastane, kaç ay yoğun bakım, kaç sene var bu halde ömürden geriye? Kaçı sinir sistemi haşat olduğu için konuşma güçlüğü çekiyor? Niye zangır zangır titriyor bedenleri, üşüdükleri için mi? Kaçı daha 20’sinde poşet poşet ilaçla geziyor? Kaçının evlilik hayali suya düştü, bırak bedelli’yi ödemeyi, düğün parasını bile denkleştiremeden?

*

UFO herhalde onlar... “Kimliği belirsiz” havaya uçan nesne!

*

Ve, gene terör zirvesi toplanacak illa ki... Gene kararlılık mesajı çıkacak. Gene komutanlar bölgeye gidecek. Gene Kandil vurulacak, Hakurk filan, ahalinin gazı alınacak. Gene camiye doluşup, musalla başında timsah gözyaşları dökülecek. Gene şehitler ölmez diye bağırılacak.

*

Şehitler ölmez, iyi de...
Gaziler yaşar mı?

Son düzenleme:
Ya hep mi beni bulur böyle ne dediğini bilmeyen düşüncesi olmayan dengesizler ya? Allahım sabır ya bir de gülme ikonlarıyla seviyesiz diyor bana.... şehitlere üüzüntü sayfasında herkes agresif be kadın??? daha fikrin ne cevabını veremiyor dün geceden beri o soruya bulamamış cevap hala saldırıyor...... Allahım uzak kıl beni bu beyinlerle aminnn

derdim siyaset değil benim içimdeki acı öyle büyüdü ki:)))ağlamaktan helak oldum...bir kaç sözle acımı anlayın ...anneyiz ve annelerin nasıl yüreği yanar anlıyoruz kimse böyle olsun istemiyor kim kime oy vermiş önemli değil kimse böyle olsun diyede oy vermez ben buna inanıyorum

ağlıyorum gene gözümden kan gele gele ağlıyorum ben onların hiç bir şeyi değilim ama ben anayım anaların yüreği nasıl yanıyorsa bende yana yana ağlıyorum...

o ben rahat uyuyup uyanayım diye düştü kanlarla toprağa o toprağı döve döve ağlıyorum mevlana gibi döne döne ağlıyorum...

dilimde kalleşlere beddua şehitlere dua kimseler duymasa da sesimi rabbim duyar diye dua dua ağlıyorum...

allahım hep sana havale ettik artık diyarum ki kahhar isminle onları kahret artık anaların yüreği yanmasın artık bebekler babasız kalmasın eşler eşsiz kalmasın....

biliyorum ki onlar cennette bizi ölünce cennette onlarla beraber et rabbim helallik isteyelim yoksa bu hakla nasıl ölür nasıl cennetini talep ederiz.....amiiinnn

Nur özel mesaj atmak istedim ama olmadı..lütfen artık cevap verme,konu kapatılacak ve banlanacaksın.konumuza dönelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…