Artık olaylar o kadar büyüdü ki kimse susmak istemiyor belki bu sebepten olabilirmi arkadaşım
yazını beğendim ama şu kırmızı ile işaretlediğim yeri özellikle beğendiğimi söylemek istiyorum.
Her yapılan tepkiyi küçümseyip beğenmeyip tepkisiz kalmak kadar beni sinirlendiren şey yok.Sonra ortalık vatan düşmanlarına kalıyor.
O kadar tahsil de tahsil dediysem işe yarasın öğrenelim sizin de engin tahsilinizi?????? ee sonuç neymi ne demek ya:))))))))
konunun terörü lanetlediğini düşünerek girdim. okuyunca şaşırdım resmen siyasi içerikli bir konu. bu ülkede siyasi ayrışmalardan ötürü yıllarca neler yaşandı. ne zaman uzlaşıldı ki burda herkes kendi düşüncesini birbirine kavga edercesine anlatmaya çalışıyor. sağ sol yıllarca binlerce insan öldü. herkes kendince haklıydı. ülkemize fitne sokulmak için hep bir bahane bulunuyor bizde alet oluyoruz. bırakın artık lütfen.
şehit haberleri üzerinden siyaset yapan herkesi kınıyorum. çünkü terör bu ülkede sağcı iktidardada oldu solcu iktidarda da o sebeple siz bu oyuna alet olmayın
benim bi kompleksim yok ki, yazılanları bile yanlış anlayıp tahsile bağlayacak kadar idrakim bağlansın? tahsilimden de gayet memnunum, kendimi bilhassa "ahlak ve üslup" açısından daha da geliştirme gayretindeyim, çünkü bunlar diploma ile sağlanamıyor maalesefyanlış anlamışım özür dilerim deseniz büyüklüğünüzü anlarım ablacım
Anneannem hep derdi net cevabı veremeyen cevabı olmayan kişilerdir diye:))) sende kendi bnyende haklısın ne diyim.... açtığın konulardan anladım sendeki engin memnuniyeti:))))) sen daha soruları bile algılayamazken gölge etme güzelim..... derdin ne bu topicteki konunun tartışılmasıyla onu söyle??????? yada söyleme sende bilmiyorsun ne yaptığını hadi byeeeeeeeee
Allah aşkına kimle yazışıyorum dakikalarıma yazık olmuşhuysuzluğunuzla agresifliğinizle seviyesizliğinizle ah evet bi de diplomalarınızla sizi başbaşa bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?