Canndann Hanım;
vallaha ikinci cümlem benim de hoşuma gitti açıkçası balık hafızalı olduğumuzun hala arkasındayım ama yanlış bilgilendirme olmasın, bu mahkeme ziyaretçiler ya da basın tarafından kayıt edilmiyor ama mahkeme tarafından her şey kayıt ediliyor sanırım. Nitekim İşçi Partisi Genel Başkan'ın "ergenekon savunması" diye bir videosu da vardı sonradan hatırladım.
Afedersiniz ama ben bu sayfalarda size "siz cahilsiniz" şeklinde bir ifade veya imaya rastlamadım. Ya da öyle birşey varsa ve farkedememişsem, bu da benim cahilliğim olsa gerek...
Bir de yine afedersiniz ama, polemiğe girmek istemediğinizi beyan etmişsiniz, sonraki sayfaları okuduğumda ise, ben böyle olmanıza sevindim. Çünkü bir de polemiğe girmek isteyen halinizi veya polemik yaratmış veya yaratmaya çalışan halinizi düşünmek bile istemem açıkçası.
Konu o kadar hassas, o kadar can yakıcı ki, hele arka arkaya bunca kahredici olay ve şehit haberleri içimizi parçalarken, hatta bu günlerde her akşam olduğu gibi şu anda da caddede korna sesleriyle ve uğurlanan gencin arkadaşlarının "En büyük asker bizim asker" sloganlarıyla bir asker geçirmesi sokakta yankılanırken, inşallah bu yavruları Allah anacıklarına ve yakınlarına bağışlar diye buruk bir duygu içinde olmama rağmen, yukarıdaki ifadeniz ve sonrasında ise bununla hiç bağdaşmayan yorumlarınıza ilgisiz kalamadım inanın.
Hem de buraya yazmadan edemeyecek kadar dikkatimi çektiği için paylaşmak istedim bu düşüncelerimi.
Bu basliga ilk yorum yaptigimda irk ayrimciligina dayanmisti konu
Ben hep birlikten ve fikir yurutmekten bahsettim
Hatta bir eylem yapmayi onerdim
Pkk ya yardim eden ulkelerin adlarini ocalanin roportajini yayinlayarak yazdim
Urunlerini cikaralim kullanmayalim bunuda neden yaptigimizi basin yayin organlarina duyuralim dedim
Malasef, o bagira bagira naralar atanlar bir anda ortadan kayboldu
Geriye kalanlarda daha basindan karamsarlik gosterdiler.
Bir iki kisi haric.
Bir sure sonra konu tamamen siyasete dondu
Ben yine birlik cagrisi yaptim yemeyin birbirinizi dedim
Haa su anki hukumeti elestirmelerinde halki buluyordum bunuda belirtmistim
Sonucta basta kim varsa sorumlusu odur
Ama cirkin sozler sarfediyorlar
Konu terorden cikiyor ve provokasyona donuyor
Zaten bu yuzden konu kapandi
Ve hic kimse dersini almamis gibi kaldiklari yerden devam ediyorlar
Sehit denince aklima a-b-c partisi gelmedi hic
Hep ne yapilabilir ne yapabilirim diye dusundum
Ama herkes bizim gibi degil iste...
Bende artik beklemiyorum zaten
Partizanlara hitaben
Kusurabakmayin malesef sakin olamiyorsuz, olamayizda.
Kimsenin propaganda yaptigini dusunmuyorum. Eger oyle olsaydi sanirim uzerine alinmasi gereken kisi gibi birini elestirip birini savunurdu.
Bu ulkeyi yoneten insanlar var. Ve bizler onlari oraya koyuyoruz. Oy vermek nasil insanin dogal hakkiysa elestirmekte oyle.
Mesele sahsi bir melese degil mesele parti meseleside degil mesele gencecik evladlarimizin katledilmesi.
Onlar biz rahat yatalim diye canlarini veriyorlar. Allah hepsinin mekanini cennet eylesin. Allah hepsinden raziolsun.
Ulkenin basindaki insanlar gerekenleri yapmali bitirmek icin en azindan cabalamalidir.
Herkes koltuk sevdasinda, show pesinde birbirlerine laf sokup duruyorlar. Kimse bir cozumden bahsetmiyor. Suandaki siyaset tamamen mide bulandirici.
Ben bu konuda simdeye kadar hic bir elestiri yapmmistim. Sadece birligi bozmamamiz geretirdigini ve cozumu konusmamiz gerektigini savundum.
Teror ulkemizin kanayan yarasi olmaktan cikti artik cuzzama donustu.
Ulkenin basindakiler artik silkelenmeli ve kesin bir cozum bulmali.
Bana gore cozum en once meclisin icindeki zehirli sarmasiklardir. Dokunulmazlik kalkmali, idam gelmeli, egitimsiz asker asla catismaya gonderilmemeli vs.
Bakin bizler siyasetci degiliz ama bunlari dusunebiliyorsak yukardakilerin daha kesin cozum bulmasi muhtemel degilmi?
Sadece profesyonel askerle bitecek değil.
Bunun yanında Ordunun BAĞIMSIZ olması lazım, bunun olması için meclisin bağımsız ve TÜRK vekillerinden olması lazım. Gürcüyüm kürtüm diyenlerden değil. (Türk olmak etnik değil millet olmaktır ,Kürt sorunu yok bunu söyleyen ve kullanan amerika olduğunu düşünüyorum.)
CESUR orgeneralimiz olması lazım Eşref Bitlis gibi. (Bilindiği gibi Eşref Bitlisin şehit olması amerikan suikasti.o zamanki yaşananlar bugüne ışık tutmaktadır...) (bu konuda bilgimin yetersiz olduğunu düşünüyorum kimseye cahil deme cüreti de göstermem.)
candan hanım,
alıntıladığınız yorumu hitaben yazdığım kişi bana bilgisiz dediği için yazdım.
O kişiyle polemiğe girmek istemiyordum.
Siz farketmemiş olabilirsiniz.
Bu konuyu en başından beridir takip ediyorum.
Daha önceki yorumlarımı ve burada yapılan yorumları görmediğinizi düşünüyorum.
Bir kaç sayfada silinmiş zaten.
Ne demek istediğimi anlamanız için onları görmeniz gerekir.
Bakın bu yorumum kendimi anlatmam için yeterli olduğunu sanıyorum;
...
İlk zamanlarda provakasyon olduğunu düşünmüyordum.
Ama sonra yorumlarda bunun farklı olduğunu anladım.
Ben bir partiyi savunmuyorum.
Gördüğün yetersiz bir iktidar, gündemle alakasız bir muhalefet ve terörist yanlısı bir grup var mecliste.
Zaten şu yorumumda yeterince açıklamışım durumu
....
Tabi sonradan beni utandırıp bir kaç kişi propaganlarına başladılar.
Ondan sonrası malum konu kapanır silinir vs.
Burada Terörü konuşuyoruz.
Terörle alakası olmayan siyasi içerikli konuları yada kalıp sözleri yersiz ve samimiyetsiz buluyorum
Tamamen prokavasyon olarak görüyorum.
Konunun içeriği benim anladığım kadarıyla terörle ilgili ne olabilir ,ne yapabilir yada biz kadın olarak neleri yapabiliriz yanlış mıyım?
Bugüne kadar yazdıklarıma bir isim koymak istesem yakın tarihten bu şüphesiz Eşref Bitlis olabilirdi.
Tüm mücadelesi bu sorunun çözmek olan birini yaşatmak mümkün müydü?
Bu suikastin amerika bağlantılı olduğuda ortalama bir akla sahip herkesin görebileceği bişeydi.
Ben diyorum cesur bir savaşsı çıkmalı,bir kumandan aklı ve zekasıyla cesaretini ortaya koymalı diye.
Sonra çıkıp bana Eşref Bitlis denilince,Gaffar Okan geliyor aklıma ve çok derine girmek istemiyorum ama Uğur Mumcu suikasti geliyor.
Cesurlar,çok şey bilenler yaşatılmıyor ki çıkıp savaşsın!!!!
İşte bu yüzden ben de şerefli bir meclisin olması gerektiğini savunuyorum. amerikaya raporlar veren bir iktidar istemiyorum ben, elbette her olaydan sorumlu oldukları için...
Aslında düşüncelerimiz aynı fakat farklı algılıyoruz sanırım...
Bilgisiz demedim. Konuştuğunuz konu hakkında bilginiz olmadığını öngördüm.
Ama siz cahil olarak algıladınız kendinizi. Bu da provakasyonunuzun bir parçası, bakın siz beni böyle görüyorsunuz fakat konuşmalarınızın kışkırtıcı olduğu apaçık. Parti savunucusu yok burada.
Size yazdığım mesajlarda söylediğiniz yanlışları düzeltmek için yazdım fakat bunlara cevap vermediniz. Konuyu farklı boyutlara taşıdınız bu yüzden sizinle tartışmak istemiyorum.
Ne yapılabilir hakkında konuştum.. Görmek istemeyen biri için bir şey söyleyemem...
Siz hiç villadan çıkan bir şehit cenazesi gördünüz mü?
Eki Görüntüle 520380
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?