Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Katılmamak mümkün değil söylemlerinize artık 20 yaşındaki gencecik fidanlarımızı eli kınalı kuzularımızı kaybetmek istemiyoruz göz göre göre...
Ben askere gitmedim, askerliğin ne demek olduğunu bilmiyorum, bu konuda cahilim bilgisizim ama ben bile bu halimle bu şekilde sadece evlatlarımızı kaybedeceğimizi görebiliyorsam neden bu askeriyenin başındaki komutanlar bunun için bir çaba da bulunmuyorlar niye hala eline oyuncak tabancadan başka silah almamış ana kuzuları gönderiliyor o bölgelere Allah aşkına bu ülkede hiç mi yetişmiş kalifiye asker yok... ha kurtuluş savaşı kazanmış milletiz diye övünmekle olmuyor bu işler taşın altına elimizi değil arkadaşın dediği gibi kolumuzu koymalıyız... bizim milletimiz kadar askerine değer veren başka bir millet yok, destekse destek, fedakarlıksa fedakarlık herkes canını koyar (içinde gerçek vatan sevgisi olanlar tabii yoksa sözde vatan sevgisinden bahsedip en ufak bir şeyde arkalarına bakmayıp uzaklaşanları demiyorum) ama madem güçlü bir ordumuz var ben artık bu ordunun gücünü görmek istiyorum... içim parçalanıyor artık tv açmaya bilgisayarın düğmesine basmaya erinir oldum... iki oğlum var o anneleri gördükçe dayanamıyorum tamam vatan sağ olsun sağ olsun da içindekiler de sağ olsun... Hadis miydi tam hatırlayamıyorum yalan olmasın ama "Düşmanınızın silahıyla silahlanın" buyuruluyor...o şerefsizler nasıl psikopat yetiştiriyorlarsa arkadaşın dediği gibi bizim ordumuzda bunu yapsın... artık yeter ya hu yeter...

Amaç gerçekten terörü bitirmek olsaydı emin olunuz ki dünyanın sayılı ordularından olan bu ordu o dağı başlarına yıkar ve yine de hepsini yok ederdi, fakat işin içinde çok başka planlar var. Siz o teröristleri sınır kapılarında mahkemeler kurarak affedip halaylarla karşılamaya müsade ederseniz, onlarla masaya oturup gelin sizinle anlaşalım çözelim derseniz. Terörle mücadele en tecrübeli, en güçlü generalleri terörist diye suçları ispatlanamadığı halde yıllarca hapiste tutarsanız, o teröristleri savunan, onlarla kucaklaşan, gösteriler yapan kişileri de meclise sokup bizlerin maaşlarıyla beslerseniz... Emin olun bu durumda ordu hiçbir şey yapamaz.

Ben askere gitmedim, askerliğin ne demek olduğunu bilmiyorum, bu konuda cahilim bilgisizim ama ben bile bu halimle bu şekilde sadece evlatlarımızı kaybedeceğimizi görebiliyorsam neden bu askeriyenin başındaki komutanlar bunun için bir çaba da bulunmuyorlar niye hala eline oyuncak tabancadan başka silah almamış ana kuzuları gönderiliyor o bölgelere Allah aşkına bu ülkede hiç mi yetişmiş kalifiye asker yok...

Yazdıklarınızdan bu olaya sizin de pek çok insan kadar üzüldüğünüz ve artık yeter dediğiniz apaçık ortada. Konuyla ilgili gerçekten bir çoğumuzun düşündüğü ve katılacağı önemli bir noktaya temas etmişsiniz.

Ancak; çözüm adına yetkili merci konusunda sizinle aynı fikirde değilim. "neden bu askeriyenin başındaki komutanlar bunun için bir çabada bulunmuyorlar? şeklinde başlayan ve devam eden diğer cümlenize, günümüzde gelinen noktayı da değerlendirdiğimde size katılamıyorum.

Çözüm ve karar merci sadece askeriyenin başındakilerden ibaret olsaydı evet sonuna kadar bu cümlenize katılabilirdim. Ne yazık ki şu anda bunun böyle olmadığını artık herkes biliyor ve gizlenmeye gerek duyulmadan zaten devlet büyüklerimiz bizzat kendileri, bu askeriyenin başındaki komutanları zaman zaman sanki düşman bir ülkenin komutanları gibi değerlendiren bir takım söylemlerini gayet aşikar bir şekilde her platformda ifade etmişlerdi geçmişte.

Sizce, o dünyada eşi emsali görülmeyen askeri yapımız ve askeri idaremiz hala o haliyle mi?

komutanlar hapiste ,teröristler mecliste
daha neyini tartışıyorsunuz ki
durum böyle oldukça daha çok şehit cenazesinde ağlayacağız.

komutanlar hapiste ,teröristler mecliste
daha neyini tartışıyorsunuz ki
durum böyle oldukça daha çok şehit cenazesinde ağlayacağız.

İcerdeki komutanlarin hepsi emekli degil mi onlarla ne alakasi var?
Ayrica suclu olduklari kanitlandi bir cogu bu gun ortalama 20 yil hapis cezasina carptirildi.
Boyle davalar buyuk oldugu icin icerigi halkla paylasilmaz.

inşallah o 20 yıllara bugünün hükümetinin de çarptırıldığını göreceğiz.
Komutanlara suçlamalar hükümeti düşürmek için plan hazırlamaktı.
Hükümetin bugün yaptığı şey ne?
devletin şeklini değiştirmek
İnşallah yüce divana çıkacakları gün idam cezası da geri gelmiş olur.

İnsallah idam cezasinin tekrar gelmesini ve dokunuzmazligin kalkmasini bende cok istiyorum.
Suclu olan herkez cezasini almali
Basta meclisteki teroristler
Ama sehitlerimizin uzerinden lutfen siyaset yapmayalim
Acimizi paylasalim
Ne yapabilirizi dusunelim
Siyaset yapmayalim!

İcerdeki komutanlarin hepsi emekli degil mi onlarla ne alakasi var?
Ayrica suclu olduklari kanitlandi bir cogu bu gun ortalama 20 yil hapis cezasina carptirildi.
Boyle davalar buyuk oldugu icin icerigi halkla paylasilmaz.

Balyoz davasında yargılanan muvazzaf generaller: Orgeneral Bilgin Balanlı, Koramiral Abdullah Can Erenoğlu, Korgeneraller Turgut Atman, Rıdvan Ulugüler, Tümgeneraller Gürbüz Kaya, Halil Helvacıoğlu, İsmail Taş, Bülent Kocababuç, Atilla Özler (tutuksuz), Ayhan Gümüş (tutuksuz), Tümamiraller Ali Semih Çetin, Ahmet Sinan Ertuğrul, Erdem Caner Bener, Tuğgeneraller Mustafa Erhan Pamuk, Bulut Ömer Mimiroğlu, Mehmet Eldem, Hakan Akkoç, Kubilay Baloğlu, Tuğamiraller Levent Görgeç, Abdullah Gavremoğlu, Fahri Can Yıldırım, Osman Kayalar, Şafak Yürekli, Ali Sadi Ünsal,
Emekli orgeneraller Çetin Doğan, İbrahim Fırtına, Ergin Saygun, emekli oramiral Özden Örnek, Şükrü Sarıışık,

Emekli Korgeneraller: Nejat Bek, Mustafa Korkut Özarslan, Engin Alan, Ayhan Taş, Metin Yavuz Yalçın (28 Şubat’tan da tutuklu), Yurdaer Olcan, Doğan Temel, Hayri Günel, Lütfü Sancar, Korcan Pulatsü, Rasim Arslan, Taner Balkış, koramiraller Ahmet Feyyaz Öğütçü, Mehmet Otuzbiroğlu, Kadir Sağdıç, Hasan Hoşgit, Hüseyin Hoşgit, Korcan Pulatsü, Rasim Arslan, Tevfik Özkılıç (Balyoz’dan tutuksuz, 28 Şubat’tan tutuklu) Ziya Güler.

Emekli Tümgeneraller: Nuri Ali Karababa, Mustafa Kemal Tutkun, Nurettin Işık, Behzat Balta, Halil Kalkanlı, Hasan Fehmi Canan, Salim Erkal Bektaş, Ahmet Yavuz, İhsan Balabanlı, Nedim Güngör Kurubaş, Beyazıt Karataş, Abdülkadir Eryılmaz (tutuksuz), Ahmet Bertan Nogaylaroğlu, Yalçın Ergül, Bekir Memiş, tümamiraller Cem Gürdeniz, Semih Çetin, Engin Baykal, Özer Karabulut, Ali Deniz Kutluk, Mustafa Aydın Gürül, Turgay Erdağ, Erdem Caner Bener, Fikret Güneş, Haydar Mücahit Şişlioğlu,

Emekli Tuğgeneraller: Faruk Oktay Memioğlu, Mehmet Kaya Varol, Kasım Erdem, Recep Rıfkı Durusoy, Levent Ersöz (tutuksuz, Ergenekon’dan tutuklu), İzzet Ocak, Süha Tanyeri, tuğamiraller Cem Aziz Çakmak, Serdar Okan Çiçek, Nadir Hakan Eraydın, Mustafa Karasabun, Hasan Hoşgit, Hüseyin Hoşgit, Fatih Ilgar, Ahmet Türkmen.

Suçlu oldukları kanıtlanmadı İFTİRA atıldı.

Deliller defalarca çürütüldü..en basitinden delillerde olan cdlerdeki word belgelerinde fontlar(yazı) 2007de geliştirildi(microsoft tarafından) ama delillerde var, örgüt(!)ün ise 2003te yazdığı iddia ediliyor . bu bile sahte olduğunun kanıtı ve sadece biri. ki bir çok savunma hakkından da maruz kaldılar.

Türk ordusuna Türk yargısına Cumhuriyete bir darbedir bu.Tarihe de kara bir leke olarak geçecek.

Neden iftira atıldığını düşünüyorsunuz?
Kimin bundan ne çıkarı olabilir?
250 sanık var bir kısmı tutuklu
Bir çoğuda emekli
Bir çok delil ortaya çıktı. Bir çok gizli mühimmat bulundu.
Darbe yapmak bir suçtur. Darbe insanlık ayıbıdır. Türkiye kadar darbe yapan bir millet yok!
Onlar içerde diye terör arttıysa demekki terörlede bir ilişkisi olabilir diye düşünürüm ben.
Dışarıda hala görevde olan bir çok komutan ve generaller var.
Ben bu söylemi onlara hakaret olarak kabul ediyorum.
Bu şekilde konuşarak hem yargıyı laçka edersiniz hemde insanların aklına olmadık şeyler sokarsınız.

Adalet yerini buldu İftira ha demek evet evet Atatürkçülüğün arkasına sığınıp devletin ülkenin altına dinamit yerleştirmişler resmen
BU mu vatan sevgisi bu mu millet sevgisi Bu ülke ne zaman kurtulacak bu darbe zihniyetli insanlardan
Hala darbenin masum bir şey olduğunu savunanlar var yazık yaa

şehitler siyasi hatalar sonucu varlar bu konu siyasete girmeden konuşulacak bir konu değil.
Bizim yapabileceğimiz tek şey bu amerikanın kuklası haline gelmiş iktidarı başımızdan defetmek olabilir.
ha eğer aman siyaseti karıştırmayın, etliye sütlüye karışmayın diyorsanız da avatarlarımızı siyah kurdele yapalım ,facebookta bayrak paylaşalım.Çünkü o şekilde yapılabilecek tek şey bunlar.

hala darbe olduğunu savunanlar asıl VATAN HAİNİ. davadan tek bir bilginiz olmadığı belli. nasıl yargılandılar, suçlandıkları delillerden haberiniz yok o delillerin hangi merkezden çıktığına dair en ufak bilginiz yok ve bana böyle ithamlarda bulunabiliyorsunuz neyse Allah'ın adaleti var yaptıkları yanlarına kalmayacak.

darbenin masum bir şey olduğunu savunmak mı haddinizi bilin darbeyi savunan kim burada? darbeyi yapan kim? yüzeysel suçlama yapacak kadar aciz olmayın!

Küresel güçlerin çıkarı var. emperyalizme boyun eğmemiş tek ordu Türk ordusudur yıpratmak ta onların işine gelir.

delillerin çürütüldüğünü önceki mesajımda yazdım,hepsini yazamam, araştırırsan öğrenirsin.gizli muhimmatlar nasıl bulundu, haberlere konu olan videoya (polislerin kendi aralarındaki konuşmaları olduğu) bak anlarsın.bu iftira değil de nedir????

Ben de bu davayı tüm Türk ordusuna hakaret olarak kabul ediyorum!

yargıyı laçka etmek mi?. bilgisizliğine veriyorum Türkiye'de yargı bağımsızlığı kalmadı nasıl ve kimin laçkalaştırdıkları ortada.

polemiğe girmek istemiyorum
Ben cahilim çünkü karşı görüşteyim

Son düzenleme:

Tabiki siyasi hatalar sonucu doğuyor bunlar.
Ama siz siyaset konuşmayı bilmiyorsunuz ki.
Ülkenin yarısının oyunu almış bir iktidara amerikan köpeği vs. derseniz, ona oy vermiş olanlar ne oluyor?
ben partizanlığa karşıyım.
Ama benim gibi düşünmeyen insanlarada hakaret gibi yakıştırmalar yapmam.

şimdi hemen akpli ilan edileceğim. Oda sizlerin bileceği iş!

yani şurada yorumumu alıntılayıp ,sonrada söylemediğim bir kelimeyi söylediğimi iddia etmeniz ,iftiracıları yadırgamamanızla paralellik gösteriyor.
Bilmem farkında mısınız ama o hapisteki komutanların içinde de milletvekili olanlar var.Onlara oy verenlere ne olacak peki.
Her zamanki gibi bir kesimin en sevdiği şey hiç olmadığı halde mağdur edebiyatının arkasına sığınmak oluyor.

söylemediğiniz bir kelimeyi sarf etmedim.
Amerikan kuklası yazmışsınız.
Başka bir şey söylediniz demedim sanırım.
İftira olduğunu düşünmüyorum.
Hapisteki milletvelilleri hapisteyken aday oldular.
Bahsettiğiniz şey benim dediğim ile aynı değil bilmem farkındamısınız

kusura bakma ama daha yazdıklarından haberin yok,bir önceki mesajını tekrar oku istersen sana bir daha cevap yazmayacağım.
zaten genelde mesaj alıntılayıp cevap yazmam ama bazen çok zorluyorsunuz.

kusura bakma ama daha yazdıklarından haberin yok,bir önceki mesajını tekrar oku istersen sana bir daha cevap yazmayacağım.
zaten genelde mesaj alıntılayıp cevap yazmam ama bazen çok zorluyorsunuz.

Siz bilirsiniz cevap yazın diye silah dayamıyorum kimseye
Yazdıklarımında farkındayım söyleyince acaba yanlışmı yazdım diye 2 kere okudum emin olabilirsiniz.
Kimseyi haksız yere suçlamam.

Neden iftira olduğu düşünülsün?
Çünkü bir çok delil yetersizdir, çünkü bir çok delilin sahte olduğu kanıtlanmıştır. Çünkü ortada darbe yapılacağına dair hiç bir net sonuç yoktur. Çünkü o asker isteseydi o darbeyi yapardı. Hakimler de savcılar da özel yetkili olarak özel amaçlarla yazılanı oynamışlardır.
Kimin bundan ne çıkarı olabilir?
Polisi, Yargıyı, Medyayı, Üniversiteleri, Türkiye'nin tüm köşelerini ele geçirenlerin son kalesiydi ordu. ABD Türkiye'yi ele geçirdi.
Sorarım size hangi suçlu kişi kalkıp da Nato'da kritik bir üst düzey pozisyonunda yurtdışında görev yaparken, kalkıp da kendi ayaklarıyla yargıya gelir. Tuğgeneral Hakan Akkoç Belçikadaki görevini, eşini, çocuklarını bırakıp alnı açık bir şekilde Türkiye'de yargıya güvenip geldi ve tutuklandı. Suçlu olan, suçunu bilen bir insan nasıl böyle yapar. Zaten yurtdışında kaçar başka yere gider foyamız çıktı diye ki suçluların öyle yaptığını çok gördük. Elinde imkan varken kaçardı. YArgı laçka olduysa onu bizim yorumlarımız yapmadı, adaletsiz kararlarıyla kendileri yaptılar. Ateş düştüğü yeri yakar o zaman bir gün elbet bu haksızlık, adaletsizlik ateşi bugün bunu görmeyenlere, algılayamayanlara da düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…