- 10 Ocak 2011
- 5.035
- 23
- 358
Bu konunun ağırlığının altında siyaset yaparak ezilmekten kurtulmaya çalışanlar bi kenara çekilsinler hele.
Bi düşünelim bi konuşalım ne yapılabilir diye?
Türkiye'nin terörle mücadele konusunda başarısız kaldığı yadsınamaz.
Peki neden?
Elini taşın altına koyanın eli taşın altında kalacak diye mi?
Bu ülkede kolum feda diyecek insan yok mu?
Bizler sosyal platformlarda konuşup,ağlaşıp;terörü lanetlemek ve yazdığınız gibi burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni hatırlatmak adına bayrakları asmak dışında hadi bir adım daha ileri gidip yürüyüşler,mitingler düzenleriz,olmadı başbakanlık,iç işleri bakanlığı,savunma bakanlığı vs... maillerle ses duyururuz hatta bir adım daha gidip bu resmi makamların önünde eylem yaparız.Gibi,gibi,gibi...
Şu durumda bundan fazlasını yapmamak,yapamamakla suçlayamayız kendimizi.
İşte bu noktada tıkanır,mevcut yönetime çeviririz oklarımızı.
Türkiyenin deneyimlerinden öğrenebilme yeteneği var mı?OLMALI...
Türkiye terörle mücadele konusunda profesyonelleşmeli.Türkiye artık P.K.K ile savaşında 20 yaşındaki erleri şehit vermemeli hain pusularda,karakol baskınlarında...
Türkiye verecekse şehidini savaşa savaşa vermeli.
O hükümet bu muhalefet değil mevzum ama mevcut yönetim 10 yıldır oradaysa 10 yılda gerilla yetişir 100.000lerce...
Türkiye nedense(!) terörle mücadelesinde ÖZEL HAREKAT KUVVETLERİNE bırakmıyor bütün meselesini.
Vatanı uğruna ölecek,arkasında anası,bacısı olmayan olsa da gözü görmeyen,adamın k.çından şırınga ile kan çekecek delileri yetiştirmiyor 10 yıldır.
Ele leşi geçmeyen pkklılardan edilen bilgilerden biride aklımda kaldığı kadarı ile şöyle idi;
Dağdaki çatışma sırasında eğer sürekli ateş açılıyorsa hiç korkmayız çünkü o askerdir,eğer bekleye bekleye gelirse çatışmada ateş sesi o komandodur yine umursamayız ama hiç ses gelmiyorsa o özel harekattır o zaman kaçarız.
Yetiştireceksiniz başka yolu yok,bulamıyor musun vatanı uğruna psikopata çevireceğin yüzlerce adamı,komşu müslüman ülke liderlerinin kuklası,robotu olmuş askerlerinin gözü dönmüşlüklerini izlemedik mi lanetle.
Sen o gözü dönmüş,kana aç adamları dağa salmak ,leş toplatmak için yetiştireceksin.Asker vatanı savunmak için yetişmeden çıkartılıyor pkklının karşına dağda,Vatan millet sakarya diyerek veriyor savaşını ama olmaz strateji lazım.
Ha bu arada;Siyasi ve ideolojik amaçla suç işlemek için kurulmuş terör örgütleri mensuplarının topluma kazandırılmasını amaçlayan yasalar çıkarmakla hiiiç olmaz bu işler.Eyvallah denediniz ama yok işe yaramadıysa artık başka taviz yok.
Katılmamak mümkün değil söylemlerinize artık 20 yaşındaki gencecik fidanlarımızı eli kınalı kuzularımızı kaybetmek istemiyoruz göz göre göre...
Ben askere gitmedim, askerliğin ne demek olduğunu bilmiyorum, bu konuda cahilim bilgisizim ama ben bile bu halimle bu şekilde sadece evlatlarımızı kaybedeceğimizi görebiliyorsam neden bu askeriyenin başındaki komutanlar bunun için bir çaba da bulunmuyorlar niye hala eline oyuncak tabancadan başka silah almamış ana kuzuları gönderiliyor o bölgelere Allah aşkına bu ülkede hiç mi yetişmiş kalifiye asker yok... ha kurtuluş savaşı kazanmış milletiz diye övünmekle olmuyor bu işler taşın altına elimizi değil arkadaşın dediği gibi kolumuzu koymalıyız... bizim milletimiz kadar askerine değer veren başka bir millet yok, destekse destek, fedakarlıksa fedakarlık herkes canını koyar (içinde gerçek vatan sevgisi olanlar tabii yoksa sözde vatan sevgisinden bahsedip en ufak bir şeyde arkalarına bakmayıp uzaklaşanları demiyorum) ama madem güçlü bir ordumuz var ben artık bu ordunun gücünü görmek istiyorum... içim parçalanıyor artık tv açmaya bilgisayarın düğmesine basmaya erinir oldum... iki oğlum var o anneleri gördükçe dayanamıyorum tamam vatan sağ olsun sağ olsun da içindekiler de sağ olsun... Hadis miydi tam hatırlayamıyorum yalan olmasın ama "Düşmanınızın silahıyla silahlanın" buyuruluyor...o şerefsizler nasıl psikopat yetiştiriyorlarsa arkadaşın dediği gibi bizim ordumuzda bunu yapsın... artık yeter ya hu yeter...