Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

elim ayagim titriyo ya... yaziklar olsun demek istiyorum kac tane arkadasimin babasi sehit oldu benim.. guvenli eviniz de oturuyosaniz turk askerlerine borclusunuz allahtan korkun ya.

rakamlara baktımda sehit sayısı her sene katlanarak artmıs son on senede
1998 yılında öcalanın imralı hapis cezası başladı.
1999 yılında pkk kendini fes etme karari aldı.
2000 yılında 0 sehit
2001 yılında 0 şehit
2002 de 13 şehit
2003 de 21 şehit
2004 de 73 şehit
2005 de 92 şehit
2006 de 121 şehit
2007 de 118 şehit
2008 de 150 şehit
2009 da 135 şehit
2010 da 141 şehit
1 HAFTADA 26 ŞEHİT!

insan ne diyecegini sasırıyor dagdan inenler elini kolunu sallaya sallaya davul zurnayla girdiler ulkeye aferin der gibi!! yazacak birsey yok hersey ortada aslında soyle soyle nereye kadar olan askerlere ve ailelerine oluyor

Son düzenleme:

hepimiz ermeniyiz
hepimiz kürdüz demek
hepimiz kardeşiz demek yerine
hepimiz insanız diyebilseydik bu sorun çoktaaaan çözülürdü

Kimse burda askere saygisizlik etmiyor.
Siz dediniz, disarda asker mi biraktilar gidip terörle savasacak diye.
Her kurumda oldugu gibi Asker icindede cürükler olabilir.
Bir kurumu körü körüne savunmak, dokunamamak, soru soramamak, yargilayamamak demek, o kurumun devlet icinde devlet olmasi demek.
Her istediklerini yapabileceklerini düsünmeleri demek.
Herkes bu ülkede yanlis is yapanin yargilanabilecegini bilmeli.
Kim olursa olsun.
Bir cürük elmayi yargilamak, bütün bir kuruma saygisizlik degil olsa olsa hakedene haketdigi degeri vermek icin daha cok imkan demektir.

o zaman sizin de kalkip askerler icerde diye teror artti askerler disari cikarilsin diye demeye hakkiniz yok... curukler her kurumda var bunu bende biliyorum suclari neyse cikarsinlar ortaya diyorum. ama kalkipta askerler iceri atildi tehdit olsun diye de teror artti diyemezsiniz oldu olacak askerdir teroru yapan diyin.

Son düzenleme:

Bu ne ya ,ne yüzsüz pis bir millet olmuşuz biz böyle,
orada savaşanlar çoluğunu çocuğunu bırakan ya da oralarda yaşatmak zorunda olan askerler ve yine suçlu olan askerler öyle mi.
Bazıları işine geldiği zaman genel kurmay başbakanlığa bağlı der işine gelmediği zaman askerler işini yapamadı der.
Orada ölenler asker hem mehmetçikler hem de komutanlar bilmem haberiniz var mı?
Evet bu ülkede yasa dışı işler yapanlar yargılanmalı.
En başta da
bugün iktidarda olanlar yüce divanda yargılanmalı ve en başta da bunlar için idam cezası geri gelmeli.

Ayrıca bu terör suçlarını doğunun yoksulluğuyla geri kalmışlığıyla aklamaya çalışan arkadaşlar gitsinler de bir toroslardaki yoksulluğu görsünler karadenizde bilmem kaç km uzaktaki okullarına çocukların nasıl gittiğini görmüyorlar mı sanki.Bu ülkede yoksulluk sadece doğuda değil.Ama güney doğumuzda bop projesinin bir dalı olan oyunlar dönmekte.Ve bu oyuna dahil olan herkes benim için düşmandır.Hoş görülecek,onları da haklı gösterecek bir şey yok ortada.Amaçları topraklarımızı almak ve abd nin kukla kürt devletini kurmak.Olay bu.

aynen bizde bosnagız ama ben ailemde ve akrabalarımda kendileri ayrı tutma hak arama adına cevreye askere polise zarar verme gormedim benim vatanım bu ya ben burda yasıyorum neden kendimi farklı goreyim herkes ailede rahatca bosnakca konusuyor dugunumuz dernegimiz gelenek goreneklerimiz cok guzel yasanıyor kimse gelipde karısmıyor kimse hakkımız yeniyor falan filan demesin her hakkı yenen gidip askeri vurmuyor daga cıkmıyor varmı boyle birsey ben devlete kızayım gidip ulkemin askerine polisine zarar vereyim

Son düzenleme:

gercekten bu ülke özgürmü, halkin iradesiylemi yönetiliyor??

bu bir türk kürt kavgasi degil de,

santranc oyunu gibi, bir taraf yahudi bir taraf ermeni taslarida bastakiler mi??

onlardan ne talimat gelinirse o mu yapiliyor..

kuzenimin arkadaşı askerde ve yeni izinden döndü..
yengemin anlattığına göre çocuk demiş ki
hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değil.. bilmediğimiz çok şey var diyormuş..
ama insan nereye kadar susup oturacak böyle...
ban falan olmayacağını bilsem neler yazacağım da..
tutuyorum kendimi...

Son düzenleme:

zaten onu demeye getiriyorlar da dilleri varmıyor.
Ya bu ülkenin terörle mücadele eden kahraman komutanları içerde hem de terör suçundan.
Böyle kepazelik olur mu.
Vallahi sinirlerim bozuldu.
Kapatıcam galiba
daha fazla yazamıyacam.

Haddini asip sahsima hakaret eden bir üye var kendisini yetkililere havale ettim.

Evet o icerde ki askerlerin sucu ispatlanirsa, bugün terör örgütünün eylemlerine hiz vermesinin sebebinin o kisilerin disari cikarilmasi icin psikolojik baski oldugu kesinlesmis olur.
Simdi kesin olarak öyledir diyemem ama ne zaman ki suc sabit olur o zaman terörü destekleyenlerden birininde bu cürük elmalar oldugunu kesinlikle söylerim.

aynen bende yazamiyorum kafam dagilsin diye baska seylere bakiyorum icim aciyo ya bu ulke'ye nolmus boyle. Ataturk un kemikleri yillardir sizliyo olsa gerek.

orda hakaret iceren bir tek kelime yok olmussa da affola. size diyecek biseyim yok benim ki hakaret edeyim.

Çok güzel söylemişsin konuyu açan arkadaş. Ben de o hiç birşey yapamayan klavye kahramanlarındanım malesef ve bu benim çok zoruma gidiyor.Aslında bu konu hakkında söylenecek o kadaaaaar çok şey var ki.. ama siyasete girmek istemiyorum. Fil sahiplerinin tuzaklarını boşa çıkartan Rabbim, inşallah en kısa zamanda çözüme kavusur her şey.
Neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum ki. Ben lazım ama bu benim seçimim degil kürt de olabilirdim. Kürtler müslüman ama pkk'lılar yahudi. Her kürde pkk'lı damgasını vuranlar oldugu için iyice karışıyor her şey.Neyse siyasete girdim girecem en iyisi kesiyorum.Çok şey dönüyor ortada, kafamda bir sürü soru işaretleri var.
Biz burda ne kadar konusursak konusalım ateş düştüğü yeri yakıyor bir şehit ailesinin yaşadıgı acıları birebir yaşayamayız eger herkes yaşamış olsaydı o zaman bu kahramanlıgımız klavyede kalmazdı. Ama bunu bekleyemelim işte. Kürtaj için eylem yapılırken bana faceden etkinlik daveti gelirken, 8 şehidimiz için niye bir şey yok. Keşke hemen örgütlenebilsek. terör örgütünün arkasında amerika varsa bizim Rabbimiz var neyden niçin korkuyoruz ki off off

O içerdeki askerlerin içerden bile terörle bağlantısı olduğunu düşünenler neden hapis yattıklarını da biliyordur heralde,

Ben bu konuyla ilgili haberleri sürekli takip ederim hala anlamadım adamların suçu ne?

Sanırım bir algılama problemim var.

İşledikleri suçları yazarsanız bende aydınlanmış olurum.

klavyene sağlık..sabahtan beri demek istediklerimin özeti bunlar...diyorum ya laz olarak geçiyor bizim adımız ama bir kez bile kendimizi azınlık olarak hissetmedik..bir kez bile hadi ayaklanalım,asker-polis öldürüp,öğretmen kaçırıp dağa çıkalım demedik..anadil diye bağırmadık...ama asimile de olmadık,dilimiz hala var,geleneklermiz hala ayakta..işte bu yazdıkların herşeyi ne güzel açıklıyor...olay dil,ırk,hak,hukuk olayı değil.[/QUOTE]

zamanında lazlar üzerine de oynanmaya çalışmış aynı pis oyunlar ama alet olmamışlar...

suçları vatansever olmak,

baksana apoya bile ev hapsini tartışır hale geldik

bazıları bir takım siyasi düşünceleri savunmak adına ne yapacaklarını ne diyeceklerini şaşırdılar yine.

orda hakaret iceren bir tek kelime yok olmussa da affola. size diyecek biseyim yok benim ki hakaret edeyim.

Siz neden üzerinize aliniyorsunuz.
Hakaret eden biliyordur kendisini.
Gecmisi okursaniz sizde bilirsiniz.
Ayrica Ata nin kemikleri neden sizlasin.
Zamaninda Baskomutanlik yaptigi kurumun icinde varsa cürük elmalar temizleniyor diyemi.
Bir kuruma bu kadar dokunamaz olmak, bu kadar elestiremez olmak kötü sonuclar dogurur.
Her ülkede asker var. Askeriye cok önemli bir kurumdur hanimefendi.
Bir ülkenin bel kemigidir.
Varsa cürük elmalarin temizlenmesi cok önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…