hiç bir şeyi sorgulamasak da şunu düşünebiliriz o kadar saat boyunca o askerlerimiz neden yalnız çatıştı
hanı teknolojık olarak bılmem kaç mılyon dolar harcanıyor neden destek gıtmedı o çocuklar orada öldürüldü neden neden?
her şehit haberınden sonra türk ordusu dağları dövdu şuraları bombaladı burayı ablukaya aldı dıye haber cıkıp 2 gun sonra o sözde operasyondan hıç haber alamıyoruz kım öldü kim yakalandı?
şimdide tutmuş 300 terörist ablukaya alındı yahu sız kımı kandırıyorsunuz?
kım nereden bılıyor 300 kişiyi?
heronlarınız işine gelenı görüyor işine gelmeyenı mı görmüyor?
siz kimi kandırıyorsunuz?
bu kırlı oyunda ölen 3 5 yavru kımın umurunda ancak toplandıkları masalarda sayıları geçer ya o anneler?
Arkadaş o sözüyle şimdiden evlatlarınız için birşeyler yapmaya çalışın demek istedi.... yanlış yerlere çekmeyin hemen
Su sözünün hic yakismadi.
Söylenecek söz degil hicbir anne icin.
facebookta gezınırken bır sayfayı gezdım terör örgütü yandaşlarının konuşmaları yazışmaları
yın eşehıt haberı yıne ölüm
adamlar ne yazmış doğru yalan bılemem ama;
türk ordusu bombalasın boş mağaraları sankı bız bılmıyoruz o mağaralarda kımsenın olmadığını yazmış.
bunu okudum ya benım içimden bir şeyler koptu gitti kımseye guvenım kalmadı...
herkes bızı kandırıyor.
anneliği bilen tepkisini koysun...
Fikrimi söylüyorum işte bende, bazıları hakarete varan sözler söylemiş onlar fikir oluyor ben siyaset yasaktı deyince mi polemik oluyor? fikir söylemek değil siyaset yasaktı arkadaşım
İstersen allame-i cihan ol arkadaşım, kendine o "mandalı" seviyeyi yakıştırdıktan sonra tabi bi diyeceğim yok benim
Fikrimi söylüyorum işte bende, bazıları hakarete varan sözler söylemiş onlar fikir oluyor ben siyaset yasaktı deyince mi polemik oluyor? fikir söylemek değil siyaset yasaktı arkadaşım
İstersen allame-i cihan ol arkadaşım, kendine o "mandalı" seviyeyi yakıştırdıktan sonra tabi bi diyeceğim yok benim
O manda yakıştırması orada gencecik çocuklar şehit olup ölürken yan gelip yatanlara aitti..... sizin tahsil bilemedim de???orada bir nükte var biraz dikkatli okusanız cümleyi nacizane sayın bayanFikrimi söylüyorum işte bende, bazıları hakarete varan sözler söylemiş onlar fikir oluyor ben siyaset yasaktı deyince mi polemik oluyor? fikir söylemek değil siyaset yasaktı arkadaşım
300 olmasın 500 olsun terörist sayısı.
Koskoca Türk ordusuna nasıl kafa tutabiliyorlar,
Anında 5000 asker gönder oraya,çok mu zor.
Zormuş, karakol uzaktaymış????
O zaman o çocukların ne işi var orda kardeşim?
PKK ya yem olarak mı bırakıldılar oraya?.
arkadaslar boyle bisey olabilir mi ya? neden yem olarak birakilsinlar.. askerler ses cikaricak olsa darbeci yok vatan haini diye susturuluyorlar... boyle bisey oldu mu da nerde bu ordu. bi izin verilse de islerini yapsa adamlar hapis yatmaktansa ve son karar da yine hukumet tarafindan imzalaniyor.. simdi de asker mi suclanicak yani. sehit olan astsubaylari subaylari gormuyor musunuz?
Parkon askeri suçlamıyor ki?
Yanlış anladın sanırım.
aa oyle mi yaptim:18:
mecazi anlamda soylemis haklisin. ozur dilerim :)
arkadaslar boyle bisey olabilir mi ya? neden yem olarak birakilsinlar.. askerler ses cikaricak olsa darbeci yok vatan haini diye susturuluyorlar... boyle bisey oldu mu da nerde bu ordu. bi izin verilse de islerini yapsa adamlar hapis yatmaktansa ve son karar da yine hukumet tarafindan imzalaniyor.. simdi de asker mi suclanicak yani. sehit olan astsubaylari subaylari gormuyor musunuz?
Söylenecek çok şey de var da
susmak en iyisi
Askerler hapis yatmazken bu terör sorunu yokmuydu? Vardi.
Hatta kac Genelkrmay baskani emekli oldu bu süre icinde.
Ama simdi askerler iceri alindi diye cogaldi.
30 yildir vardi, askerler bitiremiyordu, ama simdi askerler yargilanacak diye terör eylemleri cogaldi.
Aceba birileri askerler hapisten cikarilsin, yargilanmasin diye halka " bak askerler icerde, terör eylemleri cogaldi" mesajimi veriyor.?
Böylesi büyük bir sorunu halletmek icin önce önyargilarindan kurtulmali insan.
Öncelikle bu ülkede kim yasadisi is yapmissa yargilanmali.
Kimse bu ülkenin sahibi degil.
Korkulmamali biyerlere dokunmaya.
Askerler 25-30 yildir disardaydi.
Hatta darbe yapip ülkenin basina gectiler aceba neden bitirmediler bu terör sorununu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?