Burada oturduğu yerden (bazıları da bol keseden) konuşuldu, bu kadar siyaset yapıldı sayelerinde askerlerimiz teröre kurban gitmekten kurtuldu(!) sağolunyönetim niçin kural ihlallerine müdahale etmiyor acaba?
Burada oturduğu yerden (bazıları da bol keseden) konuşuldu, bu kadar siyaset yapıldı sayelerinde askerlerimiz teröre kurban gitmekten kurtuldu(!) sağolunyönetim niçin kural ihlallerine müdahale etmiyor acaba?
Tartışma yok,kavga yok,fikir yok,siyaset yok mandalar gibi önümüze yemeyi versinler yiyip kocalarla yatıp doğrulaım demi???????? kural ihlali yönetim nerde diyor ya? medenice herkes yazsın fikrini ne bu yasaklama isteği?
seviye süper yalnızne yaptığınızı sormadık ki, yaptıklarınızdan sıkılıp siyasete atılmış gibi yazmışsınız. siyaset mi yok, okuduklarınızı anlamaya çalışın bence.
seviye süper yalnızne yaptığınızı sormadık ki, yaptıklarınızdan sıkılıp siyasete atılmış gibi yazmışsınız. siyaset mi yok, okuduklarınızı anlamaya çalışın bence.
Merak ediyorum konuyu okuyan 25 kadının hiç mi yorumu yok? kucağında bir oğlu da mı yok? onun geleceği için düşünceside mi yok?
Merak ediyorum konuyu okuyan 25 kadının hiç mi yorumu yok? kucağında bir oğlu da mı yok? onun geleceği
için düşünceside mi yok?
amacın ne? gerçekten neyı savunuyorsun?
o gun gelıpte oğullarının tabutuna sarıldıkları zaman anlarlar.
Su sözünün hic yakismadi.
Söylenecek söz degil hicbir anne icin.
ne yapmaya calisiyosunuz? polemik yaratmayin durduk yere... fikriniz neyse onu soyleyin size mi kalmis konusmaya hakkiniz yok demeye... bi fikriniz yoksa da insanlari seviyesizlikle suclamayin ben orda yanlis bisey gormedim. lutfen tartismaya donusmesin durduk yere
Bugün yaşadıklarımı anlattım ve bir şehit anasıyla beraberdim ağlamaktan mahvoldum imla hatalarım olabilir ama ruhumda o imla hataları olmasın bazıları gibi o yeter tatlım??? bu arada merak ettinse yüksek makina mühendisiyim ve son sınıf hukuk fakültesi öğrencisiyim..... katlarım çoğunu imlada bilgide anlayanaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?