Ben bu kadarda bırakmam diyen kitle hadi koşun hemen feyZbokunuza.

Tartışma yok,kavga yok,fikir yok,siyaset yok mandalar gibi önümüze yemeyi versinler yiyip kocalarla yatıp doğrulaım demi???????? kural ihlali yönetim nerde diyor ya? medenice herkes yazsın fikrini ne bu yasaklama isteği?

ordu içerde yatıyor teröristler dışarda ...

halkın yarısı da kasımpaşalı yı istediğine gore

bizler ne yapsak boşşş

Allah sonumuzu hayır etsın...

Burada oturduğu yerden (bazıları da bol keseden) konuşuldu, bu kadar siyaset yapıldı sayelerinde askerlerimiz teröre kurban gitmekten kurtuldu(!) sağolun yönetim niçin kural ihlallerine müdahale etmiyor acaba?

ustume alinmak istemiyorum ama o bol keseden lafi banaysa eger soylediklerimi arastirabilirsiniz kafamdan atmiyorum heralde biraz okumak goz aciyor bence. yasaklara ve herseye goz yummaya aliskin oldugunuzdan olabilir ama bol keseden konustugumu kabul etmiyorum tatlim

evet susalım,konuşmayalım,tartışmayalım,araştırmayalım,doğrualrı söylemeyelim....bize sunulan ile yetinelim,bugün bu gençler yarın bizlerin çocukları..hükümetimiz,vatanımız sağ olsun...kazen gelen kilitle konuyu..1,2,3 TIP..

Burada oturduğu yerden (bazıları da bol keseden) konuşuldu, bu kadar siyaset yapıldı sayelerinde askerlerimiz teröre kurban gitmekten kurtuldu(!) sağolun yönetim niçin kural ihlallerine müdahale etmiyor acaba?

En azından hala korkmadan konuşabilen kadınlarımızın ne kadar çok olduğunu gördük bu sayede.

Ve en azından oturduğumuz yerden tepkimizi dile getirebildik.

Yanlızca oturan olmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.

seviye süper yalnız ne yaptığınızı sormadık ki, yaptıklarınızdan sıkılıp siyasete atılmış gibi yazmışsınız. siyaset mi yok, okuduklarınızı anlamaya çalışın bence.

seviye süper yalnız ne yaptığınızı sormadık ki, yaptıklarınızdan sıkılıp siyasete atılmış gibi yazmışsınız. siyaset mi yok, okuduklarınızı anlamaya çalışın bence.

ne yapmaya calisiyosunuz? polemik yaratmayin durduk yere... fikriniz neyse onu soyleyin size mi kalmis konusmaya hakkiniz yok demeye... bi fikriniz yoksa da insanlari seviyesizlikle suclamayin ben orda yanlis bisey gormedim. lutfen tartismaya donusmesin durduk yere

Son düzenleme:
Merak ediyorum konuyu okuyan 25 kadının hiç mi yorumu yok? kucağında bir oğlu da mı yok? onun geleceği için düşünceside mi yok?

Site kuralllarini umursamadan, site sahibi ve yöneticilerine saygisizlik olacagini düsünmeden bende yazsam su siyasetle ilgili düsüncelerimi diyorum.
Gercekten bazen , hani derlerya " dilime kadar geldide yuttum" diye aynen benimde parmallarimin ucuna kadar geliyor ama duruyorum.
Ama simdi en azindan sunu demeden gecmeyecegim.
Bende bazen insanlarin yüzüne bakip;
Bu terör olaylari baslayali 15-20 kez secim yapmissin, 15-20 kez hükümet kurulmus.
Sen bu kafa ile gidersen 50 kez daha secim yap, 50 kez daha hükümet kurulsun, olacak sey anca VATAN SAGOLSUN demek istiyorum.

hiç bir şeyi sorgulamasak da şunu düşünebiliriz o kadar saat boyunca o askerlerimiz neden yalnız çatıştı

hanı teknolojık olarak bılmem kaç mılyon dolar harcanıyor neden destek gıtmedı o çocuklar orada öldürüldü neden neden?

her şehit haberınden sonra türk ordusu dağları dövdu şuraları bombaladı burayı ablukaya aldı dıye haber cıkıp 2 gun sonra o sözde operasyondan hıç haber alamıyoruz kım öldü kim yakalandı?

şimdide tutmuş 300 terörist ablukaya alındı yahu sız kımı kandırıyorsunuz?

kım nereden bılıyor 300 kişiyi?

heronlarınız işine gelenı görüyor işine gelmeyenı mı görmüyor?

siz kimi kandırıyorsunuz?

bu kırlı oyunda ölen 3 5 yavru kımın umurunda ancak toplandıkları masalarda sayıları geçer ya o anneler?

Bugün yaşadıklarımı anlattım ve bir şehit anasıyla beraberdim ağlamaktan mahvoldum imla hatalarım olabilir ama ruhumda o imla hataları olmasın bazıları gibi o yeter tatlım??? bu arada merak ettinse katlarım çoğunu imla bilgisindede anlayanaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar ben ülkemin kadınlarıyla gurur duyuyorum..en azından artık susup oturmuyor kimse,fikri ne ise söylüyor..sizlerin yetiştireceği evlatlar da bu ülkenin geleceği olacak İnşallah.bu çok umut verici....

Merak ediyorum konuyu okuyan 25 kadının hiç mi yorumu yok? kucağında bir oğlu da mı yok? onun geleceği için düşünceside mi yok?

Ben açıkçası yazacagımı yazdım.

Anlayana.

Nasıl olsa kimse kimsenin fikrini degiştiremeyecek.

Olay kişiselleştirilecek vs.

Bu forumda ancak bu olur canım...

Elbet bir gün devran dönecek!!!

amacın ne? gerçekten neyı savunuyorsun?

Merak ediyorum konuyu okuyan 25 kadının hiç mi yorumu yok? kucağında bir oğlu da mı yok? onun geleceği
için düşünceside mi yok?

o gun gelıpte oğullarının tabutuna sarıldıkları zaman anlarlar.

birlikten kuvvet dogar kizlar benim hala umudum var kimlerin elinden cekip almasini bildik vatanimizi... sadece sabrimizin tasmasini beklesinler ve de o gun cabuk gelsin

facebookta gezınırken bır sayfayı gezdım terör örgütü yandaşlarının konuşmaları yazışmaları

yın eşehıt haberı yıne ölüm

adamlar ne yazmış doğru yalan bılemem ama;

türk ordusu bombalasın boş mağaraları sankı bız bılmıyoruz o mağaralarda kımsenın olmadığını yazmış.

bunu okudum ya benım içimden bir şeyler koptu gitti kımseye guvenım kalmadı...

herkes bızı kandırıyor.

Fikrimi söylüyorum işte bende, bazıları hakarete varan sözler söylemiş onlar fikir oluyor ben siyaset yasaktı deyince mi polemik oluyor? fikir söylemek değil siyaset yasaktı arkadaşım

İstersen allame-i cihan ol arkadaşım, kendine o "mandalı" seviyeyi yakıştırdıktan sonra tabi bi diyeceğim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…