Ben bunlari cozemedim :O

catlak1992

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
105
20
318
Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi

ne ilginç bir aileymiş, erkek arkadaşınız niye size olduğu gibi söylüyor ki, şimdiden aranızı açıcak, gerçi misafirlik biraz soğuk geçmiş ama takmayın bence, babasına da güzel cvp vermiş ben öyle seviyorum die

Allahim yaaa kayinbaba kiloya kaynana cildinemi bakmis. Baya baya seni incelemisler ve kayinbabanin babanin bu durumda olmasi hic hos olmamis. Once kadinlar tanissin die bu yuzden demistik.:-D oyle olunca bir muhabbet olurdu kadin kadina. Erkekler varken onlarda edememistir. Once annenler tanissaydi pazarda isteme okursu sorun hallolurdu.

Babasının olumsuz yorumunu size kesinlikle söylememeliydi bence. Size söylediğine göre ya kendisi çok patavatsız birisi (ilerde aranızda sıkıntı olursa bir denge kuramayacak anlamına gelir) ya da o da kilonuzla ilgili babası gibi düşünüyor. Hangisi daha kötü bilemedim

Bi ihtimal dedim yüzeysel goruslerini aktarmış olabilir belki.. Hani babası Latife etmiştir,annesi beğendiği bişeyi söylemiştir de erkek arkadasiniz sadece bu kadarını aktarmistir olamaz mı?!!

Ailece tuhaf bunlar, neyi niçin yaptıklarına çok kafa yormaya değmez. İnşallah eşin ile mutlu ol ve diplerine oturma da geri kalanını boşver.

tövbe yarabbim ona ne sizin kilolarınızdan hey allahım ne garip insanlar var

çok zor işin bunlarla. hem de babası nasıl bir laftır o öyle ...

olumlu gibi bence böyle şeylere takılma..evlenincede kilo alınıyor o nedenle kilona dikkat et derim canım..

pardon da bunlar ajansa manken mi alıyo yahu..
sevgilin beğendiyse onlara ne....
yani karakterinle ilgili yorum yapsalar neyse de, bildiğin best model jurisi gibi yorumlar falan...
lüzumsuzluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…