Ben bunlari cozemedim :O

sanki aynı gibi erkeklerin çoğu daha ilk tanışmaydı bakalım ailesi nasıl davrancak bidahakine zaten hiç oturup konuşmadk aileler konuştu sadece ailem bu iş olmaz derse olmıcak zaten onlarda boşuna olmaz demezler elbet amin inş hayırlısı olur :)

Her aile yorum yapar arkadaşlar güzelmiş çirkinmiş vs. Ama derler ki biraz kiloluymuş..kilo versin ne demek sana ne oluyor yani..Bide ben erkek arkadaşın sana neden bunları dedi ona takıldım çünkü dediğim gibi her aile yorum yapar ama burda erkek arkadaşının sana söylememesi lazım hele ki olumsuz yorumları..

Ne olursa olsun bence denmemesi lazım allahtan benimki demiş ben beğeniyorum seviyorum ben evlencem diye inş bu tutumu değişmez hep savunur

benim kilo vermeme o karar vericek sanki onun bana söylemesne gelince anladım ben bişeyler olduğunu zorla söylettirdim başta tabikide böyle diyolar demedi

o konuda hakkını yemeyelim doğru söylüyorsun savunmuş gerçekten.. inşallah hep böyle kalır :)

inşallah benimki ne olursa olsun aileye değer veriyo benimkinin yanında onlarla iyi olcam benmki yokken zaten umrumda değil keşke iki yüzlü olmayı becerebilsem nasıl yapcam bilmiyorum

inşallah benimki ne olursa olsun aileye değer veriyo benimkinin yanında onlarla iyi olcam benmki yokken zaten umrumda değil keşke iki yüzlü olmayı becerebilsem nasıl yapcam bilmiyorum

buna iki yüzlülük demeyelim daha çok diplomasi diyelim biz Aile saadeti için biraz diplomatik olmak lazım dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…