- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi catlak1992
-
babası oyle birsey dusunse de ogluna soylememeliydi,
oglu size HİÇ soylememeliydi...
fakat daha da kotusu tanısma yemeginin bu kadar soguk gecmesi.
asıl dertleri neymis bence bunu sorsaydınız...
beni begendiler mi sorusuna o da saf saf cevap vermis,
eş adayınız iyi bir insana benziyor ama yine de cok işiniz var...
Kadnlar tek gelmek istiyodu babamda ailece gelsinler istedi bizim dedigimiz oldu ondan biraz durgunluk vardi
babasinin daha ilk kez gordugu (bi de gelini olacak belki) genc kiz hakkinda boyle yorum yapmasi? yetmeyip arkadasinin sana soylemesi?Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi
Bizimkiler de tanisicak çok telaslandim simdi
aslında süzmesine ne hacet. gayet de uzaktan seçilir. Ama bir insanın dış görünüşüne kusur bulmak çok günah. Onların kızlarını istemeye geldiklerinde erkek tarafı böyle şeyler söylese ne hissederler acaba.
Adam bırak oğlun sevmiş işte. Düşündüklerini yutuver.
Demek ki biraz patavatsız. İlerde dengeyi kuramazsa şaşırmayın. Ne kadar ısrar ederseniz edin ailesinin negatif yorumlarını size söylememeliydi. Gerekirse yalan söyleyip sevmişler seni sıcak kanlı kız dediler falan demeliydi. Aslında buna da gerek yok, ilk görüşmeden nasıl bir yorum yapmalarını bekliyorsun ki gibi şeylerle de geçiştirebilirdi. Size bunları söyleyebildiğine göre ya gerçekten ağzında bakla ıslanmayacak birisi ya da bunların bir sıkıntı olduğunun farkında değil. Şu durumunda yine ikisi de kötü2 senedir beraberiz ve tanıştığımızdada aynıydım biraz topluyum boyumda yerindehatta ben kilo verim dediğimde çok kızıyo ben böyle sevdim diyo kendisi zayıftı sen verme ben kilo alıcam dedi öylede oldu
Bazılarını hiç anlamıyorum.. Zayıf olsa laf eder , kilolu olsa laf eder herşeye bi cevapları var. Ama herkes neden dış güzelliğe önem veriyor anlamıyorum. Kaynananın istediği gibi olsan görünüşte ama kaynanana kayınbabana huzur vermesen çok daha iyi o zaman... Birazda insanlığına baksınlar hemen görünüş... Boşver hiç aldırma boş tenekeden çok ses çıkar. Sevgilin sana sahip çıkıyor mu onemlı olan o...
senin ailen onlari nasil bulmus peki yorumlari ne
tip olarak sormadim.. yani aileniz aileyi sevimli veya sicak veya oturakli buldu mu, onu merak ettim.. hemen anlasilmasa da ilk intiba onemlidir..Ailesi benim ailemide çok beğenmişler bizimkiler efendi duruyo ama kuzu gibi duruyolar sonradan değişiyolar daha tanımadıkki bişey diyelim diyolar dış görünüşe hiç bakmadılar sevgilimin saçları biraz önden kel ondan hiç bahsetmediler bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?