• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunlari cozemedim :O

Bizimki beni begenmediydi cok zayifim diye ama noldu kocacim beni deli gibi sevdgi ici evlendik kimse karisamaz seni o sevdikten sonra. Ha onemli olan dis gorunuste degildir soylesin ailesine.

Kendisimi söyledi zayıfsın diye sonradan bi sorun oldumu lafını etme gibi şuan çok çok mutlusunuzdur inşallah :KK51:

Evet kendisi yuzume defalarca vurdu hala aklima geldkce sinir oluyorum hamile kalnca kilo aldm pek bi begendi sana kilo coj yakisiyo zayiflama bilmeme:-) gatta bazen arkadas ortamimda bile diyor onceden bi gorseydiniz cok zayifti allahim ya cok soylemesi gicigima gidiyoo ama esim beni boyle seviyo gerisi onemsizz canm

Aynen yani. Peygamberimiz sahabeyle beraber bir köpek lesi gorurler. Sahabe suratini eksitir, cok kötü kokuyor, leş gibi falan filan derler. Peygamberimiz de der ki 'ne kadar güzel disleri var' diye.
Onemli olan guzeli gormek. Bunlar sadece kusuru görüyorlar. Gerci insanlar artık hep oyle olmuş. Ne diyim Allah hidayet versin.

( insallah kimse yorumuma din ne alaka yazmaz. Çünkü bu sadece bir örnek )
Canim yorumun cok yerinde ve güzeldi de altina düştüğün notu anlamadım kim kizacakmis din ne alaka diye ayrıca kizarsa kizsin Allah Allah dinimiz her seyle alakali ilgilenmeyen gözünü cevirmekte özgür

O ney ya hey Alllahim kuzum yanlis anlama ama babasiyla annesiylemi evleneceksin sen yok sa ogullariyla mi ne bcm insanlarr ya bence sen o aileden kacarak uzaklas ...

hayırlısı bu evlilik olursa sonunu merak ettim .Açıkcası ailesi ılımlı gelmedi bana...

inş aile benide pek sarmadı belki ilkten ısınılmayabilir olabilir ama kalkıpta kilo versin denmez görgü kurallarına aykırı bu zaten ben onun kırk yıl tanıdığı biri değilim kilo versin diyo şuan tek tesellim sevgilimin bana olan sevgisi ve desteği ben ailesini hiç bi zaman memnun edemem zaten çünkü kızları değilim gelin olcak adım önümüzdeki zamanlarda herşey belli olur zaten yaşayıp görcez eğer daha çirkin şeyler olursa sevdiğim gözüme gelmez düğüne az bile kalsa kaçarım sonradan üzülceğime bi süre annemin dizinde ağlar sonra unuturum

O ney ya hey Alllahim kuzum yanlis anlama ama babasiyla annesiylemi evleneceksin sen yok sa ogullariyla mi ne bcm insanlarr ya bence sen o aileden kacarak uzaklas ...

Ben zaten sevgilime dedim ileride üzülceğimize şimdi üzülelim ailen belki başka bişey gördü ama öyle bi bahane söylediler istemiyolar dedim bizim mutlu olmamız önemli ama yarın öbür gün sana bi laf söylerler moralin bozulur dedim kimse bişey söyliyemez bidaha duymucam böyle bişey ben seviyorum memnunum kapat bu konuyu dedi susturdu daha bişey diyemedim aileye gelince yüz yüze geldiğimizde sınırı aşmadıkları zamana kadar eyvallah derim evlenmek hiç kolay değilmiş herşey güzel olcak sanılıyo sevince

Pazar gunu aileler tanisti isteme degil otrdular tanisma oldu biraz soguk bi tanismaydi hatta biraz degil baya soguk bizden hic laf acmadilar gittiler sevgilime sordum ne dusunuyolar diye biraz balik etliyim babasi kilo versin demis benimkide ben onu oyle seviyorum demis annesine sormus anneside cildi guzelmis puruzsuz demis bi kiz icin begendim veya begenmedim denir cildi puruzsuzms denrmi o_O

Yaslariniz kac canim?

Ay boyle insanlarmi var ya? Anneyi anlarimda babasinin kilona laf etmesi ilginc. Daha en basta boyleyse ohoo hayatini zindan ederler insan nezaketen guzel der ya cocugu seviyo diye hey Allahim

Annemle konuştuk şimdi isteyen insan çoktan haber yollardı bi numara alırdı diyor haklıda erkek arkadaşıma diyorum olmıcak bu iş diye oda hep olumlu konuşuyo napcam nasıl vazgeçiricem bende farkındayım bi soğukluk var bu işte ama napıcam hiç fikrim yok fikir verin lütfen benmi abartıyorum

Ay boyle insanlarmi var ya? Anneyi anlarimda babasinin kilona laf etmesi ilginc. Daha en basta boyleyse ohoo hayatini zindan ederler insan nezaketen guzel der ya cocugu seviyo diye hey Allahim

Bişey yapamazlarda tek üzüldüğüm aileme mahcup olmak ben kiloyu unutur giderim de bu ilk ve son saçmalıkları olsa aileme soğuk davranırlarsa hemen sezerler onlar bizlerin baktığı pencereden bakmıyolar

Kusura bakmayın okuyunca gülesim geldi.
Yani saçmalamışlar, dikkat etmeleri gereken başka şeyler olmalıydı,
herşeyden önce oğulları beğenmiş, tanışmaya getirmiş, böyle saçma yorumlara gerek yokmuş.
Soğukluk neden kaynaklanıyormuş sordunuz mu, ailesi cidden soğuk insanlar olabilir,
gönülsüz gelmiş olabilir, vs vs, herşey olabilir.
Acele etmeyin ama evlilik konusunda, aile biraz tuhaf gibi.

Kusura bakmayın okuyunca gülesim geldi.
Yani saçmalamışlar, dikkat etmeleri gereken başka şeyler olmalıydı,
herşeyden önce oğulları beğenmiş, tanışmaya getirmiş, böyle saçma yorumlara gerek yokmuş.
Soğukluk neden kaynaklanıyormuş sordunuz mu, ailesi cidden soğuk insanlar olabilir,
gönülsüz gelmiş olabilir, vs vs, herşey olabilir.
Acele etmeyin ama evlilik konusunda, aile biraz tuhaf gibi.

Bizimkilerde öyle diyo ısınamamışlar insan bi ışık sezer azda olsa o ışığı almamışlar bende alamadım sevgilimin zoruyla gelmiş gibiydiler soruyorum hiç olumsuz bişey söylemiyo hep iyi diyo sevgiden gözü görmüyo ha diyince bitirilmiyoda off

Annemle konuştuk şimdi isteyen insan çoktan haber yollardı bi numara alırdı diyor haklıda erkek arkadaşıma diyorum olmıcak bu iş diye oda hep olumlu konuşuyo napcam nasıl vazgeçiricem bende farkındayım bi soğukluk var bu işte ama napıcam hiç fikrim yok fikir verin lütfen benmi abartıyorum

Daha durun bir..ne haberi yollayacaklar ki?

Ayrıca nisanlina olmayacak galiba deme , sakin dur her şey yolunda gibi davran eğer varsa isteksizlik geri adim atmalardan anlarsin zaten. Ama şuan bence aceleci davraniyorsub

Balik bastan kokar hicte oyle bos laf degil canim iyi dusun tasin oyle kararini ver bence

Ailesi biraz gelenekçi bense aksine çok rahat bi insanım şuan evde tek çocuğum hep üstüme düşerler onlarda daha sertler bu konuda keşke görücü gelselerdi ısınmadım derdim biterdi ortada 2 yıl var çok arada kaldım

Bizimkilerde öyle diyo ısınamamışlar insan bi ışık sezer azda olsa o ışığı almamışlar bende alamadım sevgilimin zoruyla gelmiş gibiydiler soruyorum hiç olumsuz bişey söylemiyo hep iyi diyo sevgiden gözü görmüyo ha diyince bitirilmiyoda off

Başka sorunlarınız yoksa bitirmeyinde zaten, acele etmeyin, sonuçta ciddi düşünüyorsunuz, bundan sonra yine karşı karşıya geleceksiniz, niyetleri tavırları, ortaya daha net çıkacaktır.
İnsan tabi ki ortam daha güllük gülistanlık olsun isterdi ama zaman verin ikinize de.
Size en doğru cevabı verecek olan da erkek arkadaşınız, ailesi istemiyor olabilir açık açık sorun sorularınızı,
beğenmemişler mi mesela.

Ailesi biraz gelenekçi bense aksine çok rahat bi insanım şuan evde tek çocuğum hep üstüme düşerler onlarda daha sertler bu konuda keşke görücü gelselerdi ısınmadım derdim biterdi ortada 2 yıl var çok arada kaldım
Evet ortada 2 yil var emek var onca yasanmis sey var ama evlenince pisman olmakta var.. bak sevgiline guveniyosan yakin oturmayacaksiniz sevgilin ama kuzusu degilse seni yerden yere vurmuyacaksa daha olumlu bakardim ben olsam ama babasinin kiloya takilmasi cok garip bnm kaynpeder garip sanardm daha beterleride varmis :) aradaki mesafeyi cok iyi tutup sevgilinede guveniyosan devam ettir ama tam tersiyse isin zor evlilik surecini uzatabildigin kadar uzat...tanima acisindan

Daha durun bir..ne haberi yollayacaklar ki?

Ayrıca nisanlina olmayacak galiba deme , sakin dur her şey yolunda gibi davran eğer varsa isteksizlik geri adim atmalardan anlarsin zaten. Ama şuan bence aceleci davraniyorsub

Babamdan bi telefon numarası alabilirdi babası mesela inş en yakın zamanda tekrar biraraya geliriz ne bilim bu gibi yani en azından ben öyle düşünüyorum geldiler tanıştık gittiler bunun bi geri dönüşü olcak elbet evet ona belli etmicem eğer olumluysa zaten onlarda evlerine davet edebilirler diyelim davet ettiler erkek arkdşm bana davet ediyolar dedi ben babama baba sizi evlerne davet ediyolar çayamı dicem bu kadar ciddiyetsiz bi durum olurmu bunları yazarken bile ben utanıyorum insan bi numara alırdı babamın numarasını benim şuan vermem olurmu abartıyomuyum ki

Back
X