Dayım var işte bi dayımlar var,yakındalar ama gitsem onlara nolcak onlaramo gitsem anlatsam diyorm ama rezil diyo annem bana herkese kendini rezil ediyosn dşyor işteBaşka Bi tanıdığına git biraz ortam sakinlesin kaçmayı düşünme baktın olmuyo sonra Bi yol bulursunuz
Sanki daha önce de konu açmıştın değil mi babanla konuşacaktın en son, ikna edersen babanı olurdu ama o da olmadı sanırım. Annen karşı tarafı layık görmüyor olabilir ona göre onun neyine sevdalanasın ki kesin mecburiyeti var diye düşünüyor.. evi de sen geçindiriyor sayılırsın... bunu da kaybetmek istemiyor olabilir. Ama madem ki işin varmış herhangi bir arkadaşında kal bi kaç gün. Bilmiyorum kaçtın sanmayacağı şekilde yap bunu. Ezip geçme ailedir ama onlarda bi düşünsün.Annemi tanıyamıyorum..Sırf olmasın diye kimse destek olmasın bana diye herkese beni kötülüyor diyorki engel olucam buna iyide anneler tamam korumacı ama bu yaptıgı en cok bana zarar veriyor anlatmama ragmen anlamıyor..diyorlar ona kızın ölcek bu sekilde diyorki ölsün aglarım biraz en azından cekmez diyor çile,bu katılık fazla geliyor bana ben buna üzülüyorum..Annem ama sadece takmıs cocuga ve ailesine kendş yaptıkları normal geliyor babamla anneme ben eridim bittim evde olanlar da beni bitirdi ama o senş yaptı diyor..Sevgim var anne diyorum bak ayrılamadık işte hala istiyoruz diyorum yok cok katı davranıyor simdide git dedi sabah seni görmicem dedi napiyim daha ama.gidicem öyle evkenmek için değil erkek arkadasıma bunkarı anlatamadım anlatmam da ailenle aramda gecenleri bilmesini istemedim istememde uzak kalınca düşünürüm belki yads iyi gelir bilmiyorum sadece cok kötüyüm..
Öyle yapıyorum ama elimde değil yemek yedigim yok güldügüm bile yok..Ama annem daha cok kızıyor bu duruma diypr seni o hale bu cocuk getirdi deyip daha beter saydırıyor bana..Ama elimde değil,tamam o da duruyor ama sonucta o da ciddi bunalımda bana yanlıs yapar diyede korkuyorum yani ayrılma korkum var..Ona cok baglandım..Tabiki vazgceilmez değil kimse ama istemese o da gelmezdi 1 yıldır ayrıl barıs gitmezdik ama toparlanamıyoruz..Çözüm yok o da bende sabitlendik bu konuya o suan takmıs neden istemediler bana sebep söyle derdi,naptım diyordu 1 yıldır ciddi olarak mahvolduk annemler bekledş ayrılırz ama hep barıstık ettik gene onca lafıma ragmen anlamıyolar bide laflar cok agır geliyor kaldıramıyorum..Cocuga dedm adam evlenelim tanam ama bu yolda yarım kalırsam dedim sana muhtac değilim. ama ben nasıl tıparlıcam işte olmuyor vallahş olmuyor aklımı kaybediyorum..Ediyorum her gece dualar ediyorum kalplerine yumusaklık ver Allahım diyr zikirler de cekiyorum,hatta cocukda dedi zikir cekelim bol bol ama olmazsa cık evden gidip evlenelim mahvılduk dedi artık..Bende yemiyorum odadan yataktan cıkmıyorum aynı bende,ama hiç odama gelip demiyolar nasılsın neden böyle yapıyosun ne diyolar bilşyomusun heee şuna bak erkek için bizle kınusmuyor ama bebim ruhhalim o kadsr bitmişki onu düşünen yok canım acıyor inanSevdiğinin arkanda olması güzel bir sey, siz bu süreçte çift olarak yıpranmamaya çalışın. Hep guzel günlerin geleceğine inanın, ve bunu düşünerek sabredin. Bazen olayların soğuması gerekir, bazı şeyleri berrak şekilde görmek için. Uzaklaşsanız biraz cidden daha iyi olurdu ama o imkan yoksa çok muhatap olmayın evdekilerle. Ben yemek yemeye bile çıkmazdım odamda öylece yatar düşünürdüm. Az konuşun karşılık vermeyin. Hayattan soğumuş imajı verin. Ben çok dua ettim, yolumuz açılsın engeller kalksın diye. İnsanı rahatlatan nefes aldıran bir durum deneyebilirsiniz. Öyle ya da böyle geçecek inşallah ve bugünleri -dı -di ile anlatacaksınız. Tıpkı bizler gibi. Geçip gidiyor inanın. Yüreğinizi ferah tutun ve kendinizi motive edecek şeyler düşünün.
EVet evet habire actım konu buara,babamla konusamadık ki cıksam karsısında dövecekmş napcak belli değil,annem diyor babanı zor tutuyorum..İyide naptım ki dedim istiyorum bu dedim anne,dayımammı gitsem bilmiyorum kafayo yicem onada dedim kacmıcam ofise gider kalırım dedim,kaç saattir aglıyorum sinirlerim mahvoldu..Sadece kızdılar bana sadece dedim bi kere karsına alıp demedin ki kızım son karar senin biz istemiyoruz ama demedin anca böyle yaptınuz dedim bana dedigine bak hala beynim zonkluyor sen bu kadsr istiyosun bişeymi yaptın doktora götürcem bu ne demeeekkk Allah aşkınaaa bu denirmi kıza insan cocuguna dermi..Bide kardesimde gelmiş basıma o da saydırıyor hep böylr yaptılar bana işte..Annemle konusamıyordum sonra kardeslerimde üzsrime geliyprdu bi o bi annem ben baptım ama ne evkenmek istedim şstemeseler bile insan evladının yanında olmazmı git naparsan yap dediklerinde daha kötü şeyler yasarsam napcaklar o zamanda sileceklermi cok yazık gercekten bana deseler ailen böyle yapcak inanmazdım banada annem diyor sen eskş sen depilsin ama asla kendileri haksız değil hep benmişim hepSanki daha önce de konu açmıştın değil mi babanla konuşacaktın en son, ikna edersen babanı olurdu ama o da olmadı sanırım. Annen karşı tarafı layık görmüyor olabilir ona göre onun neyine sevdalanasın ki kesin mecburiyeti var diye düşünüyor.. evi de sen geçindiriyor sayılırsın... bunu da kaybetmek istemiyor olabilir. Ama madem ki işin varmış herhangi bir arkadaşında kal bi kaç gün. Bilmiyorum kaçtın sanmayacağı şekilde yap bunu. Ezip geçme ailedir ama onlarda bi düşünsün.
Çok kötüyüm kızlar napayım ben..?Uzun ilişkim vardı ailem memleketine taktı daha tanımadan,neyse sonra zorumla tanıstılar ama zar zor tabi,daha tanımadınız dedim yapmayın anne baba neyse tanısmalarda sıkıntı cıkmadı,ailem soguktu ama genelde neyse,sonra baktık olmuyor çünkü banamda babasını sürekli tersledi telefonda ,onlar bıraksın diye yapmıs babam,cocukda bunaldı bende ayrıldı benden,aileme akrabalarıma rezil oldum dedi herkes sormuş etmiş ona bide bunaldımı ne bilmiyorum,sonra geldi 1 ay sonra başladık ama ben genelde yapıcıydım hep,annem hep iş olmasın diye engeller koydu durdu,2 yıldır anlatmaya calıstım anne güzellikle yapalım söz takcaktık çünkü,ya bagırdı ya yok dedi asla normal şekilde beni dinlemedi onlar seni üzer sen orda 1 ay durmazsın dediler bana,evimiz barkımız ayrı olcaktı zaten ailesiyle yaşamıcaktın da,neyse ben araya aracılar soktum annem daha cok kızdı vermicem de vermicem,anne diyorum bak ev aldı bişeyler yapıyor etme dedim yok asla dinlemedi bana bu akşam dedi ya o ya biz,evimden defol git yeter dedi,yarın al herşeyini cık bu evden dedi bana annem,hatta odama geldi bana diyor sen onla bi halt yedin bu ısrarın ondan mı doktora götürücem demezmi bana kafamdan asagıya kaynar sular döküldü..Bir kere dedim adam gibi benle konusmadın hep böyle pis şeyler düşündün o yüzden dedim bu durumdayız..Agladım agladım çok kötüyüm,gene geldi kapıdan dedi yarın sabah seni evde bulmucam defol git dedi sabah,napıcam ben kızlar?Ben seviyorum dedim ya 2 yıldır anne beraber olsun nolur demelerimi hiç aldırmadı cocuklada konuscam o da diyordu bana vermezlerse gidiş evlenelim diyordu,ama korkuyorum annem o kadar kafamı doldurduki ben böyle istemedim ama işte...Ama bana dedigine bakarmısınız sen bu kadar istiyosun sen bişeyler yaptın doktora götürücem dedi bana ya..28 yasındayım kızlar ben bana dedigine bakarmısınız..Ve yapmadım yapmadım annem çok kötü düşündü hep ama,şimdi iş yerime gidicem kalıcam bi müddet kafam cok karısık ve cok yorgunum dayanamıyorum
Size şunu tüm samimmyetimle soylemek isterim benim ailemde esimle evlenmemi istemediler cunku esim dugun zamani herseyden uzak durdular maddi manevi bana sahip cikmadilar ve ailem istemdi artik nisanliydik ve ayrılmayı dusundum ama cesaret edemedim ve aslinda pismanim ailemi dinlemedigime esim kotu biri degil ama dusunceleri cok kötü aileme gitmemden rahatsz ailemin bize gelmesinden rahatsiz surat asiyor konusmuyor ve cok yiprandim ozel günlere asla onem verimiyor hayattan sogudum ailem herseyin farkında ama elden ne gelirki bu saatten sonra..Çok kötüyüm kızlar napayım ben..?Uzun ilişkim vardı ailem memleketine taktı daha tanımadan,neyse sonra zorumla tanıstılar ama zar zor tabi,daha tanımadınız dedim yapmayın anne baba neyse tanısmalarda sıkıntı cıkmadı,ailem soguktu ama genelde neyse,sonra baktık olmuyor çünkü banamda babasını sürekli tersledi telefonda ,onlar bıraksın diye yapmıs babam,cocukda bunaldı bende ayrıldı benden,aileme akrabalarıma rezil oldum dedi herkes sormuş etmiş ona bide bunaldımı ne bilmiyorum,sonra geldi 1 ay sonra başladık ama ben genelde yapıcıydım hep,annem hep iş olmasın diye engeller koydu durdu,2 yıldır anlatmaya calıstım anne güzellikle yapalım söz takcaktık çünkü,ya bagırdı ya yok dedi asla normal şekilde beni dinlemedi onlar seni üzer sen orda 1 ay durmazsın dediler bana,evimiz barkımız ayrı olcaktı zaten ailesiyle yaşamıcaktın da,neyse ben araya aracılar soktum annem daha cok kızdı vermicem de vermicem,anne diyorum bak ev aldı bişeyler yapıyor etme dedim yok asla dinlemedi bana bu akşam dedi ya o ya biz,evimden defol git yeter dedi,yarın al herşeyini cık bu evden dedi bana annem,hatta odama geldi bana diyor sen onla bi halt yedin bu ısrarın ondan mı doktora götürücem demezmi bana kafamdan asagıya kaynar sular döküldü..Bir kere dedim adam gibi benle konusmadın hep böyle pis şeyler düşündün o yüzden dedim bu durumdayız..Agladım agladım çok kötüyüm,gene geldi kapıdan dedi yarın sabah seni evde bulmucam defol git dedi sabah,napıcam ben kızlar?Ben seviyorum dedim ya 2 yıldır anne beraber olsun nolur demelerimi hiç aldırmadı cocuklada konuscam o da diyordu bana vermezlerse gidiş evlenelim diyordu,ama korkuyorum annem o kadar kafamı doldurduki ben böyle istemedim ama işte...Ama bana dedigine bakarmısınız sen bu kadar istiyosun sen bişeyler yaptın doktora götürücem dedi bana ya..28 yasındayım kızlar ben bana dedigine bakarmısınız..Ve yapmadım yapmadım annem çok kötü düşündü hep ama,şimdi iş yerime gidicem kalıcam bi müddet kafam cok karısık ve cok yorgunum dayanamıyorum
Öyle evet ben anneme sizide anlıyorum dedimmdemedim değil,ama onlar beni hiç bi şekilde anlamıyormişte..Ben ciddi olarak kötü haldeyim öyle böyle değil..Bu halimi görüp asla geri adım atmamaları canımı cok yakıyor..Bi de bana sileriz seni git o zaman demeleri..Daha basından beri bu sekildeydiler benim zorumla dil dökmemle tanıstılar annem cok soguk durdu,pek konusmadı etmedi bilseydim önyargıları yoktu derdim evet annemler haklı,sonradsn cocuklar ayrıl barıs ayrıl barıs oldık annem onları bana bahane sunuyor ama demiyorki biz basındada öylesine görüştük..Ya söz takıcaz dedi babam babasına sonra adam aramıs bikaç kere babam terslemiş babamdan da büyük adam bu da agırlarına gitmiş işte benmde babamı terslese biri gider,sevgilim gurur yaptı cok agrına gitmiş ama mahvolduk 1 yıldır..Ayrılamadık arada kavga ettik ayrıldık arada barıstık simdi gene cok moralsiziz ikimizde o daha mantıkcı ben daha duygusal bakıyorum..O diypr aile rızası olmadan nasıl mutlu olacagız o benden daha fazla düşünüyor bunları..Ama ayrılamadık da şuanda cok böyle mutlı değiliz moralsiziz asla düzelemiyoruz..O dedi o zaman en son ama en son care baktık gene olmuyor evlenelim tamam dedim ben de..Korkuları var sonradan bizi ayırırmınailen diyor cok düşünüyor ailem az cocuga sıcak davransaydı az konussaydı ailemde rahatlardı cocukda bende..Bunları yasadık inan ortada sebep yoktu..Bi bıraksaydı ailem bakalım nasıl olcak simdi bana git diyo annem ee gittim demicekmi kızım nasıl iyimi?Ben ailemden de ayrılmak iatemedim aevdigimden de o yüzden dilimde tüy bitti anlatmaktan..Ana ben ölücem anneme herkes diyor kızın ölcek diyo ki ölsün aglarım en azından ben vebal almam vermem onu diyor,bu düşünce cok katı değilmi ben mi büyütüyorum?Bide annem bana saydırınca kardesleeimde basıma geliypr onlarda bana saydırıyor evden gitmek istiyorum evlenmesemde gitmek uzak kalmak istiyorum,aileme bişey olmasın saglıkları olsun etsin ama beni acımadılar ya hiç,evet ev almayı biz planlıyoduk zaten gidip görüşmiştük de bunu bana barıstıktan sonra söyledi ama sürekli ayrıl barıs oldugumuz için sonradan söyledi bana öyle ögrendim annemede dedim ev alıyor annem banane diyor ,anne yapma nokur dşyorum ya yavlarıyorm resmen anneme daha nasıl insan gibi anlatabilirim ki anneme o bas bas bagırıp cagırıyor ancaSize şunu tüm samimmyetimle soylemek isterim benim ailemde esimle evlenmemi istemediler cunku esim dugun zamani herseyden uzak durdular maddi manevi bana sahip cikmadilar ve ailem istemdi artik nisanliydik ve ayrılmayı dusundum ama cesaret edemedim ve aslinda pismanim ailemi dinlemedigime esim kotu biri degil ama dusunceleri cok kötü aileme gitmemden rahatsz ailemin bize gelmesinden rahatsiz surat asiyor konusmuyor ve cok yiprandim ozel günlere asla onem verimiyor hayattan sogudum ailem herseyin farkında ama elden ne gelirki bu saatten sonra..
Ama sizin sevgilininz sizin icin çabalıyor gibi ev almış birseyler yapmaya çalışıyor bunlar cok büyük deger ama yinede ailelerimiz bizim goremedigim herseyi faha iyi goruyor o yuzden dikkatli olun.
Rabbim yardimciniz olsun ama anne baba bulunmuyor annemi babamı uzdugum icin cok pismanim eğer bana bi sans verseler evkenmez ailemle kalirdim. Ailemin yanında olamıyorum. Kendimden ornek vererek sizinle paylasmak istedim ama yinede ailenizi uzmeyin tatli tatli orta yolu bulun insallah hersey cok guzel olur zaten 28 yasindasiniz dogruyu yalnisi goreceksinizdir rabbim yardimciniz olsunÖyle evet ben anneme sizide anlıyorum dedimmdemedim değil,ama onlar beni hiç bi şekilde anlamıyormişte..Ben ciddi olarak kötü haldeyim öyle böyle değil..Bu halimi görüp asla geri adım atmamaları canımı cok yakıyor..Bi de bana sileriz seni git o zaman demeleri..Daha basından beri bu sekildeydiler benim zorumla dil dökmemle tanıstılar annem cok soguk durdu,pek konusmadı etmedi bilseydim önyargıları yoktu derdim evet annemler haklı,sonradsn cocuklar ayrıl barıs ayrıl barıs oldık annem onları bana bahane sunuyor ama demiyorki biz basındada öylesine görüştük..Ya söz takıcaz dedi babam babasına sonra adam aramıs bikaç kere babam terslemiş babamdan da büyük adam bu da agırlarına gitmiş işte benmde babamı terslese biri gider,sevgilim gurur yaptı cok agrına gitmiş ama mahvolduk 1 yıldır..Ayrılamadık arada kavga ettik ayrıldık arada barıstık simdi gene cok moralsiziz ikimizde o daha mantıkcı ben daha duygusal bakıyorum..O diypr aile rızası olmadan nasıl mutlu olacagız o benden daha fazla düşünüyor bunları..Ama ayrılamadık da şuanda cok böyle mutlı değiliz moralsiziz asla düzelemiyoruz..O dedi o zaman en son ama en son care baktık gene olmuyor evlenelim tamam dedim ben de..Korkuları var sonradan bizi ayırırmınailen diyor cok düşünüyor ailem az cocuga sıcak davransaydı az konussaydı ailemde rahatlardı cocukda bende..Bunları yasadık inan ortada sebep yoktu..Bi bıraksaydı ailem bakalım nasıl olcak simdi bana git diyo annem ee gittim demicekmi kızım nasıl iyimi?Ben ailemden de ayrılmak iatemedim aevdigimden de o yüzden dilimde tüy bitti anlatmaktan..Ana ben ölücem anneme herkes diyor kızın ölcek diyo ki ölsün aglarım en azından ben vebal almam vermem onu diyor,bu düşünce cok katı değilmi ben mi büyütüyorum?Bide annem bana saydırınca kardesleeimde basıma geliypr onlarda bana saydırıyor evden gitmek istiyorum evlenmesemde gitmek uzak kalmak istiyorum,aileme bişey olmasın saglıkları olsun etsin ama beni acımadılar ya hiç,evet ev almayı biz planlıyoduk zaten gidip görüşmiştük de bunu bana barıstıktan sonra söyledi ama sürekli ayrıl barıs oldugumuz için sonradan söyledi bana öyle ögrendim annemede dedim ev alıyor annem banane diyor ,anne yapma nokur dşyorum ya yavlarıyorm resmen anneme daha nasıl insan gibi anlatabilirim ki anneme o bas bas bagırıp cagırıyor anca
Karslı biz karadenizlyiz ama benim anne tarafımn karsdan akrabaları bile var sen diyp onlarla yapamazsn gitmiş arkadaslarından duymus etmiş ya kafasınındoldurmuslar annemin,annemede üzülüyorum üzülmüyor değil ama bu süreci böyle zorlaştırmamın geregi vallahş yoktu..Bi yanda biten ben bi yanda biten erkek arkadasım bi yanda biten ailem özellikle annem.Ama seneni benim ailemim sürekli böyle benle her actgmda catısması,ben ayrılsamda anne sana geliypr bir iki gün aglarım ama anne ben kahırdan ölücem dedim olay sadece erkek olayı değil dedim ben cok savastım anne size laf analtmayq calıstım bi yandan kendimş toparlanaya calıstım anne yapma dedim yapma sana geliyor dğzelicem ama ben demiştim anneme basında bak ben kötüye gidiyorum anne daha kötü olucam ve suan ben 13 kilo verdim ve alamıyorum..Ve daha kötü olucam diyorum belkide hastalanıcam,sıkıntıdan saclarımda yaralar cıktı saçlarım döküldü sebebi bu olay annem bunu en yakından bilen olmasına ragmen tavrı hala böyle cok üzülüyorum..Ya da kafayo yicem iyice alıp beni doktor doktor gezdircekler olan kimseye değil bana olcak diyprum ama yok anlamıyorerkek arkadasınızın memleketi neresi ki bu kadar sorun oldu
BEn hep dua ettim Allahım ommayacaksa ben de unutayım dedim ama olmadı öyle yads böylr kavga veya iyi bi şekilde kopmadık ama yıprandık..O da mutsuz bende böyle..Aminn inşallah ama sınavım bitmiyor benim..Rabbim yardimciniz olsun ama anne baba bulunmuyor annemi babamı uzdugum icin cok pismanim eğer bana bi sans verseler evkenmez ailemle kalirdim. Ailemin yanında olamıyorum. Kendimden ornek vererek sizinle paylasmak istedim ama yinede ailenizi uzmeyin tatli tatli orta yolu bulun insallah hersey cok guzel olur zaten 28 yasindasiniz dogruyu yalnisi goreceksinizdir rabbim yardimciniz olsun
Bu durumda ne yapabilirsin bilmiyorum indallah sen sevdiginle kavusur cok mutlu olursun ve ailende yapriklarina uzulurlerBEn hep dua ettim Allahım ommayacaksa ben de unutayım dedim ama olmadı öyle yads böylr kavga veya iyi bi şekilde kopmadık ama yıprandık..O da mutsuz bende böyle..Aminn inşallah ama sınavım bitmiyor benim..
Yok işte hep bunu sorguladım annnee sebep ne hissediyorum onlar kötğ sen onlarla yapamazsn dedi sen iyi niyetlisin seni ezerler bi bu belki öylr hissetti de yanımda olun dedim,diyor ben vebal alamam diyor yapacaksan kendşn yap diypr28 yasında bir bireysin iş güç sahibiysen kendi kararlarını vermelisin, kaldı ki insanları memleketine göre yargılamak nedir ? tamam ailenin sözlerini göz ardı et kimse demiyor ama elle tutulur bir hata yok anladıgım kadarıyla
Çıkışım yok işte bana ailem bunu mecbur kılıyor ayrılsam gene olanlar kafamda düzelmicem ama işte inşallah bilmiyorumBu durumda ne yapabilirsin bilmiyorum indallah sen sevdiginle kavusur cok mutlu olursun ve ailende yapriklarina uzulurler
Bu kadar kendinizi yıpratmayın sağlığınızdan olmayın, kaderimde nasibimde olan sevdiğim kişiyse nasip et değilse kalbime soğukluk ver diye dua edin. Biraz tevekkül etmek lazım, bu yollardan geçmiş kişiler olarak söylüyoruz sana geçiyor inan geçip gidiyor. Ama işte sevdiğin kişiyle bu konular yüzünden tartışıp ayrıl barış ayrıl barış oluyorsa o da çok sağlıklı değil. Benim kız kardeşim de benimle aynı dönem evlenmek istedi ve bahsettiğim sorunları beraber yaşadık. Onlar bu olaylar yüzünden ayrıldı çünkü işin içine senin baban haksız yok senin annen haksız şurada şöyle yapmayacakti'lar girince olmuyor. Ben evlendim ama kız kardeşim ayrıldı mesela.Karslı biz karadenizlyiz ama benim anne tarafımn karsdan akrabaları bile var sen diyp onlarla yapamazsn gitmiş arkadaslarından duymus etmiş ya kafasınındoldurmuslar annemin,annemede üzülüyorum üzülmüyor değil ama bu süreci böyle zorlaştırmamın geregi vallahş yoktu..Bi yanda biten ben bi yanda biten erkek arkadasım bi yanda biten ailem özellikle annem.Ama seneni benim ailemim sürekli böyle benle her actgmda catısması,ben ayrılsamda anne sana geliypr bir iki gün aglarım ama anne ben kahırdan ölücem dedim olay sadece erkek olayı değil dedim ben cok savastım anne size laf analtmayq calıstım bi yandan kendimş toparlanaya calıstım anne yapma dedim yapma sana geliyor dğzelicem ama ben demiştim anneme basında bak ben kötüye gidiyorum anne daha kötü olucam ve suan ben 13 kilo verdim ve alamıyorum..Ve daha kötü olucam diyorum belkide hastalanıcam,sıkıntıdan saclarımda yaralar cıktı saçlarım döküldü sebebi bu olay annem bunu en yakından bilen olmasına ragmen tavrı hala böyle cok üzülüyorum..Ya da kafayo yicem iyice alıp beni doktor doktor gezdircekler olan kimseye değil bana olcak diyprum ama yok anlamıyor
Ama işte nasıl kabulleneyim..Bu kadar cabaladıktam sonra ondan ayrılıp baskasıyla evkenmesini nasıl izliyim?Bide ailemdem de bıktım artık cok bunalttılar beni ben öyle dua ettim ama içime sogukluk ver dedim Allahım olmayacaksa hiç konısmayalım dedim ilk ayrıldıgımızda ama 1 yıldır böylr oldı işte ayrılma nedenimiz olmadı çözüm bulamayınca tartıstık o da bunalımda kafasında kurup durdu ben genelde ona anlatmaya calıstım işte simdi ailemle de eskisi gibi olamam kiBu kadar kendinizi yıpratmayın sağlığınızdan olmayın, kaderimde nasibimde olan sevdiğim kişiyse nasip et değilse kalbime soğukluk ver diye dua edin. Biraz tevekkül etmek lazım, bu yollardan geçmiş kişiler olarak söylüyoruz sana geçiyor inan geçip gidiyor. Ama işte sevdiğin kişiyle bu konular yüzünden tartışıp ayrıl barış ayrıl barış oluyorsa o da çok sağlıklı değil. Benim kız kardeşim de benimle aynı dönem evlenmek istedi ve bahsettiğim sorunları beraber yaşadık. Onlar bu olaylar yüzünden ayrıldı çünkü işin içine senin baban haksız yok senin annen haksız şurada şöyle yapmayacakti'lar girince olmuyor. Ben evlendim ama kız kardeşim ayrıldı mesela.
Şöyle sen onlarla yapamazsın sen karsılarla yapamzsın sen cok iyi niyetlisin bide banada güvenmiypmus kendşmi ezdirirmişim bu sefer olan güvenimde gitti kendime şuan böylr dedikçe..Sende orda 1 ay kalamazsin diyormus annen.
Bunun altini nasil dolduruyor?
Aciklarmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?