Ben burda o orda ağlıyor :(

Bazen bızım cok sert katı dobra dıye gordugumuz adamlar malesef aılelerıne ıkı kelıme edemıyorlar. Bu kadar ısrara aılesınınde yanıtsız kalması benı sasırtıyor. Acaba yanı sız emınmısınız aılesıne soyledıgıne?
Eminim kızkardeşi ile görüştüm ama ailesine şu yaşadığı ağlayıp yakarmaların nekadarını yansıttı bilemem ki.

Sevmiyordur sevseydi evlenirdi gibi yorumlara katilmiyorum. Herkesin yapısı ailesi ve hayata durusu farkli. Ailesine karsi maddi bagimli olanlarda genelde tepkisini koyamiyor. Benim cevremde oldu boyle bir olay. Gayet egitimli bi aile. Adam oglu trafik kazasında öldü cenazesine bile gitmedi. Babası da bu ornekteki gibi bir adamsa cesaret edemeyebilir

Sevmiyordur sevseydi evlenirdi gibi yorumlara katilmiyorum. Herkesin yapısı ailesi ve hayata durusu farkli. Ailesine karsi maddi bagimli olanlarda genelde tepkisini koyamiyor. Benim cevremde oldu boyle bir olay. Gayet egitimli bi aile. Adam oglu trafik kazasında öldü cenazesine bile gitmedi. Babası da bu ornekteki gibi bir adamsa cesaret edemeyebilir
Aynen durum bu aslında kendi işyerleri var onlarında ve babası bunun Geleceği için bütün zemini hazırlayıp üstüne kafalarında projeler çizmiş ailesine de düşkün tabiki sonuçta 1.5 yıl önce ben yoktum ki hayatında

sevecek sevgisinin arkasında duracak toto yokmuş

sen hiç üzme kendini evlensenızde sonunuz gene boşanmak olurdu ,
çünkü sevgilin kimseyi susturamıyor
Ağlamak karşılıklı bir erkekle hiç bu noktaları yaşayabileceğimi düşünmezdim ister istemez üzülüyorum ama kararlıyım tabiki önüne bakıcam

Kesinlikle öyle ben halimden hayatımdan memnunken düzenimi herşeyimi oturtup güzel güzel yaşarken insanların bunu kusur gibi görmesine anlam veremiyorum.
Öyle ama adam da tuhaf.
Yani sizi sevmiyor diyemem ama 30 yaşında adamın da kalkıp "beni nasıl başka kadınların koynuna atıcan" diye dram kasması saçma geliyor. Öyle bi tablo çiziyor ki sanki ailesi kulağından tutup ağlata ağlata kız istemeye götürecek. Hem sizden ne bekliyormuş ki ben anlamadım. Sizi istemeseler de direnin, aileyi siz ikna edin, yada gizli gizli evlenin mi istiyor. Ayrılmayıp ne yapacaksınız yani ?

Bizim akrabanin oglu aşkı icin ailesine rest cekerek evlendi. Birkac yil küs kaldilar ayni mahallede carsida pazarda karsilasip konusmadilar. İki taraf icinde zor oldu. Keske aileler bu kadar kati olmasa bu acılar yasanmasa.en sonunda torunlarini gorunce baristilar

Bizim akrabanin oglu aşkı icin ailesine rest cekerek evlendi. Birkac yil küs kaldilar ayni mahallede carsida pazarda karsilasip konusmadilar. İki taraf icinde zor oldu. Keske aileler bu kadar kati olmasa bu acılar yasanmasa.en sonunda torunlarini gorunce baristilar
İşte ne gerek var ki böyle şeylere aileleri anlamak mümkün değil... ben böyle birşeyin ortasında kalamam onuda bırakmak istemem evlilik dediğiniz huzur aşk mutluluk içinde olunca güzel oluyor. Diğer türlüsü ikimizde mutsuz oluruz biliyorum

Çok arabesk geldi, beni başka kadınların koynuna nasıl bırakırsın sözü. Madem seviyordu sevgisinin arkasında duracaktı.

Ailesini bir şekilde ikna edebilirdi isteseydi, çevremde var böyle evlikler, isteyince gayet güzel oluyor. Yeter ki bir adam tek başına evlenecek maddi manevi güçte olsun, aileler istemese bile kabullenmek zorunda kalıyor.

Erkek arkadaşınız ailesinin sözünden cıkamayacaktı hiç başlamayacaktı sizinle ilişkiye, ailesinin fikrini , zikrini biliyordur nihayetinde.

Yeni heyecanlık zaman bırakmamışlar ki
Benden sonra ki yolu evlilik Allah mutlu etsin nedenir ki... ben onu çok iyi tanırım o sesinin titremesini de biliyorum sadece şunu düşünüyorum bunlar Benim suçum değil ki neden ben yaşamak zorunda bırakılıyorum

Oy oyy sesi titriyormuymuş yeni yetme ergenler gibi. Önce bir yetişkin olsun o, sonra evlensin.

Sorunu boş boşuna kayin ailede görme. Leyla ile mecnun degilsiniz. Yani durumu romantikleştirme. Bide adamin özgüveni yüksek diyorsun, tam tersi, sifirin altinda. Ailesi şimdi birşey demese, yarin evlendiğinizde aranizda bir sorun çiksa, hemen ailesinin tarafini seçerdi. Ana kuzusu o.

Yani gelde 30 küsür yaşina gel ve annen sana kiz baksin :olamaz:

Eminim duygularin yoğundur fakat gerçekten daha iyilerine layiksin canim. Bak o boşanmiş gelin istemeyen görümce konusunda adam nasil annesini, kardeşini susturuyor. Gözlerini aç. Sorun sende değil, onda.

B Beyabaann bu konuyu lütfen tüm empatinle oku.. Abini ayırmak istiyorsunuz ya sırf dul diye.. Bir de katşı tarafın gözünden bak, abine destek çık yaşanmamış yarım kalmışın vebalini omuzlanma
Yanlis etiketlediniz sanırım. Benim abim yok. Ben o konu sahibine yaptiginin yanlis oldugunu yazan uyelerden biriyim.

Fazla dramatize etmiş sevgiliniz.Yaşlarınız gayet büyük ailesinin lafıyla mı hareket edecek yetışkım olmanın diger bir şartı da kendı kararlarını kendisinin verebılmesıdır.

İllaki çok seviyorsunuz anlıyorum ama daha kendi hayatıyla ilgili karar alamayan bir adam ileride de sorun olurdu
Evlilik hayatınıza da dıştan müdahale gelebılırdı.
İyi ki olmamıs diyorum ben.

Çok arabesk geldi, beni başka kadınların koynuna nasıl bırakırsın sözü. Madem seviyordu sevgisinin arkasında duracaktı.

Ailesini bir şekilde ikna edebilirdi isteseydi, çevremde var böyle evlikler, isteyince gayet güzel oluyor. Yeter ki bir adam tek başına evlenecek maddi manevi güçte olsun, aileler istemese bile kabullenmek zorunda kalıyor.
Ailesinin yanında çalışıyor tabiki ama beni sevdiğini biliyorum ben. Bu çok küçük birşey düşün ki
Benim ailem yazın yazlığa gittiklerinde küçücük başım ağrısa yanımda olan hastalanıp terlesem üstümü değiştirip gece saat başı alarm kurup ateşimi ölçen bir adam bu. Yaşadığım için sevgisine inanıyorum ama bizim sevgimiz birşeyleri önüne geçemiyor demekki geçmesinde mutsuz olacaksak şimdi ağlayalım bitsin.

Yani kusura bakmayın ama olmayan bir dram yaratmışsınız. Babası ile çalışıyor olabilir madem sizi cidden seviyor bir süre başka işte çalışıp, sizi kabullendirebilirdi. Cidden güçlü bir adam olsa ailesi ağzını dahi açamazdı. Erkek aileleri oğullarından çekiniyor çoğu zaman.

Ben hissettiğimi hissettirdiğini söyledim. Yoluma bakmak zorundayım zaten yapacak birşeyim yok artık olmaz. Benim ailem bilse ki beni başka bir aile istemiyormuş ne düşünürler nasıl üzülürler... bende bi annenin evladıyım sonuçta.
Brn suna inaniyorum gercekten istese evlenir sizinle. Diger bir konuda var onlarinda ailesi istememisti. Cocuk ben istiyorum evleniyorum eger karsi cikarsaniz sizinle gorusmem demisti ve dik durus sergilemisti. Karsinizdaki daha sizi kotuyamamis aile karsisinda. Evlenme olgunluguna sahip degil maalesef

Ya gerçekten çokkk ilginçsiniz, bu tarzda bir konu kadın açtığında üyeler şu şekidle yorum yapıyor; ailen istemiyorsa vardır bi bildikleri de, kimse için aileni üzme, aileni dinle aile istemeyince bişe çıkıyor.. ama tersi olduğunda ailesine karşı gelemedi mi, resti çekemedi mi şeklinde oluyor.

:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Of bu insanlar neden böyle kötü.. Seni sevseydi ailesine kabul ettirirdi bi sekilde.. Denge kurardi emin ol..Birde aileleri anlamıyorum neden karisirsin evladinij gonul iliskisine ? Sonucda ikiniz bir hayat nefes ve ekmek paylascaksiniz annesi babasi almayacak seni koynuna alacaksa o adam alacak ? Cok sacmaaa geliyor bana bu tarz konular.. Adamada pek inanmadim acikcasi

Ailesinin yanında çalışıyor tabiki ama beni sevdiğini biliyorum ben. Bu çok küçük birşey düşün ki
Benim ailem yazın yazlığa gittiklerinde küçücük başım ağrısa yanımda olan hastalanıp terlesem üstümü değiştirip gece saat başı alarm kurup ateşimi ölçen bir adam bu. Yaşadığım için sevgisine inanıyorum ama bizim sevgimiz birşeyleri önüne geçemiyor demekki geçmesinde mutsuz olacaksak şimdi ağlayalım bitsin.
[/QUOTailesinin yanında çalışabilir anlıyorum ama kendisi kaç yaşında.
Şimdiki gençler kendi hayatlarını yaşamak içim maddi açıdan ailelerine rest çekebiliyorlar.

Gordugum çok var.Bakın genç diyorum bir de

Oy oyy sesi titriyormuymuş yeni yetme ergenler gibi. Önce bir yetişkin olsun o, sonra evlensin.

Sorunu boş boşuna kayin ailede görme. Leyla ile mecnun degilsiniz. Yani durumu romantikleştirme. Bide adamin özgüveni yüksek diyorsun, tam tersi, sifirin altinda. Ailesi şimdi birşey demese, yarin evlendiğinizde aranizda bir sorun çiksa, hemen ailesinin tarafini seçerdi. Ana kuzusu o.

Yani gelde 30 küsür yaşina gel ve annen sana kiz baksin :olamaz:

Eminim duygularin yoğundur fakat gerçekten daha iyilerine layiksin canim. Bak o boşanmiş gelin istemeyen görümce konusunda adam nasil annesini, kardeşini susturuyor. Gözlerini aç. Sorun sende değil, onda.
Benimde zaten beni istemeyen bir aile ile mücadele edecek sabrımda gücümde Yok... biz inatlaşıp evlensek yine mutsuz oluruz belkide olmayız ama riske atılacak şeyler değil ki bunlar sadece üzülüyoruz ve daha net bir tavırla hayatımdan çıkardım direniyorum o da pes edecek ailesine boyun eğecek biryerde.
Ben önüme bakmaya kararlıyım sadece şua aralar zor zamanlar geçiriyorum okadar

Dediğiniz gibi Namusu o iki damla kandan ibaret görüp elalem ne der diye ortalıkta geziniyorlar ama herşeyin en kötüsü de omları buluyor neden se
bu arada artik dul kelimesi eşi vefat etmis bayanlar icin kullaniliyor siz dul degil bekar bir bayansiniz once kendiniz kendinize dul demekten vaz gecin lutfen olurmu

Back
X