Ben burda o orda ağlıyor :(

Birbirinizi bu kadar severken bırakmayın,aileler bir gün konuşur ,sonra unutulur gider.Bu kadar sevenler başkalarında mutlu olamazlar.

Of bu insanlar neden böyle kötü.. Seni sevseydi ailesine kabul ettirirdi bi sekilde.. Denge kurardi emin ol..Birde aileleri anlamıyorum neden karisirsin evladinij gonul iliskisine ? Sonucda ikiniz bir hayat nefes ve ekmek paylascaksiniz annesi babasi almayacak seni koynuna alacaksa o adam alacak ? Cok sacmaaa geliyor bana bu tarz konular.. Adamada pek inanmadim acikcasi
Ya ben detaylı anlatsam sizde inanırsınız biliyorum okuyunca farklı geliyor ama sevgisine Eminim sadece bizim sevgimiz ailelerin önüne geçemiyor. Tabiki ondada bi duruş eksikliği bi bocalama var Yok diyemem daha net kararlı ve istikrarlı bir duruş sergileyebilirdi.

Ailesinin yanında çalışıyor tabiki ama beni sevdiğini biliyorum ben. Bu çok küçük birşey düşün ki
Benim ailem yazın yazlığa gittiklerinde küçücük başım ağrısa yanımda olan hastalanıp terlesem üstümü değiştirip gece saat başı alarm kurup ateşimi ölçen bir adam bu. Yaşadığım için sevgisine inanıyorum ama bizim sevgimiz birşeyleri önüne geçemiyor demekki geçmesinde mutsuz olacaksak şimdi ağlayalım bitsin.
Tahmin ettiğim gibi ailesinden bağımsız bir yetişkin erkek yok karşınızda olsaydı şuan durumunuz daha farklı olurdu.

Erkek arkadaşınız bıraksın bu arabesk lafları da ailesinin uygun gördüğü bir kızla evlenip , onların kanatları altında yaşamaya devam etsin.

Benim yakın komşumda oldu bu duruma benzer ama kadının bide iki çocuğu vardı oğlan gizli evlendi 5 sene ailesi görüşmedi genede dönmedi o arada 1 çocukları da olmuş bu sene barıştılar ama sevgisinin arkasinda duramamis bacim seninki

Nekadar temiz kalplisiniz. Sizinle evlenmek istese ailesine resti cekerdi. Bu sekilde ailesine rest cekip cocuklu kadinla bile evlenen erkekler taniyorum. - ki sizin cocugunuz yok anladigim kadariyla.- Beni baska kadinin koynuna nasil atacaksin demis. Yani evlenmeyelim askimiz bitrne kadar bu sekilde takilalim diyor pasam.. Lutfen daha fazla kendinizi kullandirtmayin. Erkekler cok cakal..

bu arada artik dul kelimesi eşi vefat etmis bayanlar icin kullaniliyor siz dul degil bekar bir bayansiniz once kendiniz kendinize dul demekten vaz gecin lutfen olurmu
Dul kelimesini kulla
Tahmin ettiğim gibi ailesinden bağımsız bir yetişkin erkek yok karşınızda olsaydı şuan durumunuz daha farklı olurdu.

Erkek arkadaşınız bıraksın bu arabesk lafları da ailesinin uygun gördüğü bir kızla evlenip , onların kanatları altında yaşasın.
bencede artık öyle olsun... bende bir an önce hayatına bakıp onun kalıntılarından sıyrılıyım 🥺

Bizim ailemizde de bu tarz şeyler yoktu ama benim abim bekar oldugu halde evlenmiş ve çocuklu gürcü bir bayanı sevdi. İkna etti ama bizi ve evlendiler valla çok da mutlular iyiki evlenmişler. Namusun tek bir zar dan ibaret olduğunu düşünen insanlardan nefret ediyorum. Yazık ediyorlar çocuklarına üstelik istemediği biriyle evleenip boşanmıycağı ne malum. Allah yardım etsin size inşallah ama o adamda böyle aile varken o da zor gibi. Evlensende sürekli bu problemle yüz yüze kalıcakskn kabul etmeleri insanların çok önemli. Biz kabuş ettik her şeyi ile aynı aile apartmanında oturuyoruz. Çocuğu bana hala diyo ben mutlu oluyorum. Kimse bu hale gelmek istemez kimsenin suçu değil. İnsanlar anlaşamaya bilirler. Her evlilik ölene kadar devam etmeyede bilir. Bu sizin mutsuz olacagınız evlenmeyeceğiniz anlamınada gelmez. Ama bazılarının zihniyet belli

Bizim ailemizde de bu tarz şeyler yoktu ama benim abim bekar oldugu halde evlenmiş ve çocuklu gürcü bir bayanı sevdi. İkna etti ama bizi ve evlendiler valla çok da mutlular iyiki evlenmişler. Namusun tek bir zar dan ibaret olduğunu düşünen insanlardan nefret ediyorum. Yazık ediyorlar çocuklarına üstelik istemediği biriyle evleenip boşanmıycağı ne malum. Allah yardım etsin size inşallah ama o adamda böyle aile varken o da zor gibi. Evlensende sürekli bu problemle yüz yüze kalıcakskn kabul etmeleri insanların çok önemli. Biz kabuş ettik her şeyi ile aynı aile apartmanında oturuyoruz. Çocuğu bana hala diyo ben mutlu oluyorum. Kimse bu hale gelmek istemez kimsenin suçu değil. İnsanlar anlaşamaya bilirler. Her evlilik ölene kadar devam etmeyede bilir. Bu sizin mutsuz olacagınız evlenmeyeceğiniz anlamınada gelmez. Ama bazılarının zihniyet belli
Çok güzel bir aile olmuşsunuz ne mutlu size ama herkes sizin aileniz gibi olmuyor işte...

Nekadar temiz kalplisiniz. Sizinle evlenmek istese ailesine resti cekerdi. Bu sekilde ailesine rest cekip cocuklu kadinla bile evlenen erkekler taniyorum. - ki sizin cocugunuz yok anladigim kadariyla.- Beni baska kadinin koynuna nasil atacaksin demis. Yani evlenmeyelim askimiz bitrne kadar bu sekilde takilalim diyor pasam.. Lutfen daha fazla kendinizi kullandirtmayin. Erkekler cok cakal..
Tabiki kısmen öyle oluyor belki de beni bırakmıyor ki kendi hayatıma tam olarak bakamıyım beni başka biriyle düşünemiyor. Ama ben onun birgün evleneceğini içimde sindirmeye çalışıyorum
Aslında karakterim güçlüdür verdiğim karardan dönmem gerçekten beynen istemişsem biter oda farkında ve korktu biraz

Ben evlenmeden önce pek cok kisiyle görüştüm. Yani hepsiyle flört etmedim tabiki yanlış anlaşılma olmasın ve 25 yaşımı bitirince evlendim:olamaz:

Altında son model bir arabasi olan,ve babasiyla birlikte çalışan erkeklerle görüşmüyordum. Cunku o araba babanin,o kredi kartı babanin,hatta kizla bulusmaya gidince baba pat diye arar o da ayaga kalkar ve telefonla konusmaya baslar :)
Baba muslugu keserse de ortada kalır.
Baba parasıyla da ozel üniversitede okuyunca hic cekici gelmiyordu ne bilim.
Esimin babası yok.
Kendi işini yapıyor ve ben evlenmeden once,nisanlanip ayrılmıştım bir başkasıyla bundan dolayi ,biraz da insan kurdu oldugum icin annene bahsetme dedim. Ufak yerde yaşıyoruz
Evlenip bosanmis olsan da ne fark edicekti ki dedi. Hic unutmam.Soylesem ne olcak sanki dedi. Olsun soyleme gereksiz bir detay demistim. Ha utandigimdan veya ayip diyemi yooo ama gerek varmi. Bence yok. Dedikoducu bi memleketteyiz.

Simdi kardesim 25 yaşında ve demin bahsettigim profildeki erkek tiplemeleriyle gorusuyor. Bosuna ugrasma diyorum seninle evlenmez. Evlense de artik kayinbabaci kaynanaci olur. Yalan mi?
Yani bu isin temel sebebi maddiyat bence
Adam 30lu yaşlardaymış,kendi kararlarinin arkasinda durabilir bence,ama duramaz. Bahsetmissiniz babası ayarlamış herseyin zeminini falan.

Arabesk davranıyor,garip. Belirli bir yaşınız var,bir evlilik yaşamışsiniz,hayat tecrubeniz oldugunu düşünüyorum . Neden bu erkegi tercih ettiniz? Merakimdan soruyorum. Ilk gorusmede cok mu etkilendiniz? Ben tipini begensem de,bu faktorler olunca 2.kez görüşmezdim..

1,5 senede anlamadiniz mi peki aile bağımlılığını? Maddiyat haric.
Size beni ellerinde baska kadinlarin koynuna mi gondercen demis ya, ucu açık bir cümle. Evlenecek yani. Hem gitmek isteyeni kim tutabilmis? Sevmedim bu adami.
Siz de boyle adamlari sevmeyin.

Çok dramatikleştirilmiş bir ilişki. Başkasının koynu falan.

30 yaşında evleneceği insan için ailesinden izin istiyorsa, onların onayına ihtiyaç duyuyorsa direkt soğurdum ya. Siz o orada ben burada ağlıyoruz falan yazmışsınız. Ağlatmayacak, ağlamayacak güçte olsaydı o zaman?

Ben adamında evliliği düşünmediği kanaatindeyim. Sadece sorumluluğu ailesine atıyor. Ailesi olmaz dedi ve sizin ilişkinizin devam ettiğini hiç mi fark etmedi. Madem olmayacağını biliyor o niye devam ediyor. Yapmayın bence o güzel duygular size aitti. Adam gezip tozup ilgi açlığını giderecek biri olarak görmüş sizi. Erkek evlenmek isterse bir şekilde evlenir. Kadın uyandı gidiyor tabi ağlar.

30 yaşında evleneceği insan için ailesinden izin istiyorsa, onların onayına ihtiyaç duyuyorsa direkt soğurdum ya. Siz o orada ben burada ağlıyoruz falan yazmışsınız. Ağlatmayacak, ağlamayacak güçte olsaydı o zaman?

86,87 doğumlu arkadaslarim var boyle ailesiyle birlikte çalışan birlikte oturan falan. Meslek sahibiler ve de. Babalari okutmuş iste. Babayla çalışıyorlar ama.Hep boylelerinin babasi evlendiriyor,düğün yapıyor oğluna ev falan veriyor. Bana mesela cok ters. Neden bir erkegin karisiyla yasayacagi evi babasi alıyor ki. Az zorlansin kendi evlensin ve ayaklari uzerinde dursun ki boyle aile onayina gerek duymasın.

Ben evlenmeden önce pek cok kisiyle görüştüm. Yani hepsiyle flört etmedim tabiki yanlış anlaşılma olmasın ve 25 yaşımı bitirince evlendim:olamaz:

Altında son model bir arabasi olan,ve babasiyla birlikte çalışan erkeklerle görüşmüyordum. Cunku o araba babanin,o kredi kartı babanin,hatta kizla bulusmaya gidince baba pat diye arar o da ayaga kalkar ve telefonla konusmaya baslar :)
Baba muslugu keserse de ortada kalır.
Baba parasıyla da ozel üniversitede okuyunca hic cekici gelmiyordu ne bilim.
Esimin babası yok.
Kendi işini yapıyor ve ben evlenmeden once,nisanlanip ayrılmıştım bir başkasıyla bundan dolayi ,biraz da insan kurdu oldugum icin annene bahsetme dedim. Ufak yerde yaşıyoruz
Evlenip bosanmis olsan da ne fark edicekti ki dedi. Hic unutmam.Soylesem ne olcak sanki dedi. Olsun soyleme gereksiz bir detay demistim. Ha utandigimdan veya ayip diyemi yooo ama gerek varmi. Bence yok. Dedikoducu bi memleketteyiz.

Simdi kardesim 25 yaşında ve demin bahsettigim profildeki erkek tiplemeleriyle gorusuyor. Bosuna ugrasma diyorum seninle evlenmez. Evlense de artik kayinbabaci kaynanaci olur. Yalan mi?
Yani bu isin temel sebebi maddiyat bence
Adam 30lu yaşlardaymış,kendi kararlarinin arkasinda durabilir bence,ama duramaz. Bahsetmissiniz babası ayarlamış herseyin zeminini falan.

Arabesk davranıyor,garip. Belirli bir yaşınız var,bir evlilik yaşamışsiniz,hayat tecrubeniz oldugunu düşünüyorum . Neden bu erkegi tercih ettiniz? Merakimdan soruyorum. Ilk gorusmede cok mu etkilendiniz? Ben tipini begensem de,bu faktorler olunca 2.kez görüşmezdim..

1,5 senede anlamadiniz mi peki aile bağımlılığını? Maddiyat haric.
Size beni ellerinde baska kadinlarin koynuna mi gondercen demis ya, ucu açık bir cümle. Evlenecek yani. Hem gitmek isteyeni kim tutabilmis? Sevmedim bu adami.
Siz de boyle adamlari sevmeyin.
Biz tabiki bunşarı bilerek başlamadık 5. Ayda kızkardeşi ile tanıştım o ailesine söylemiş onlar bununla konuştu bende bi şekilde öğrendim. Sonra çok ayrılıp barıştık bu zamana kadar ama artık yeter bitti. Nefes alamıyorum geleceğimiz olmadığını düşündükçe
Neden mi o çünkü gerçekten ilgi çeken bir adam ama o durumu sadece ilk buluşmama etki etti. sonra yaklaşımı tavırları o özgüveni kendimi yanında prenses gibi hissetmem merhameti duruşu ona aşık olmama ve saygı duymama sebeb oldu.
Sonrası böyle bir durumun ortasında kaldım

Hatalı bulduğum şeyler tabiki var ağlıyorsak bu kendisinin de katkısı var tabiki
O benim tamamen gittiğimi hissetti ona ağlıyor okadar belki başka biri olabilme ihtimali üzüyordur ama bunşarı hissetse bile gidip evlenmeyecek mi tabiki evlenecek

Biz tabiki bunşarı bilerek başlamadık 5. Ayda kızkardeşi ile tanıştım o ailesine söylemiş onlar bununla konuştu bende bi şekilde öğrendim. Sonra çok ayrılıp barıştık bu zamana kadar ama artık yeter bitti. Nefes alamıyorum geleceğimiz olmadığını düşündükçe
Neden mi o çünkü gerçekten ilgi çeken bir adam ama o durumu sadece ilk buluşmama etki etti. sonra yaklaşımı tavırları o özgüveni kendimi yanında prenses gibi hissetmem merhameti duruşu ona aşık olmama ve saygı duymama sebeb oldu.
Sonrası böyle bir durumun ortasında kaldım
Ex görümce de fesatmis yani. Bunlar zaten boyle birbirine kilitli tipler olur. Hani buyuk imparatorluk ya sanki . Sinirleniyorum ya, baba ne derse o tabi.

O kadar ayrilmaya barismaya da yıpranmışsınızdır,onemli değil oluyor ama hic uzulmeyin bence hatta sevinin kurtuldugunuza ailenin zaten kafa yapisi da ortadaymış. Bir de otu çek,köküne bak derler. Genetik diye birsey var,oglan istediği kadar iyi olsun hos olsun,iyidir de dogrudur ama boyleler iste . Naparsa yapsin cok sinir oldum ya. Bu ne. Neyseki yol yakınken cıkmış ortaya bazi seyler

1000 kere yanacağına 1 kere yan canım.

Ex görümce de fesatmis yani. Bunlar zaten boyle birbirine kilitli tipler olur. Hani buyuk imparatorluk ya sanki . Sinirleniyorum ya, baba ne derse o tabi.

O kadar ayrilmaya barismaya da yıpranmışsınızdır,onemli değil oluyor ama hic uzulmeyin bence hatta sevinin kurtuldugunuza ailenin zaten kafa yapisi da ortadaymış. Bir de otu çek,köküne bak derler. Genetik diye birsey var,oglan istediği kadar iyi olsun hos olsun,iyidir de dogrudur ama boyleler iste . Naparsa yapsin cok sinir oldum ya. Bu ne. Neyseki yol yakınken cıkmış ortaya bazi seyler

1000 kere yanacağına 1 kere yan canım.
Çok saol cnm Kesinlikle bir ömür ağlanacağına şimdi ağlarım daha iyi en azından stresim biter

Back
X