Ben çalışırken bebeğime görümcem ve kayınvalidem bakacak ama..

Canım ne işgali çok memnun oldum tecrübelerini paylaşıyosun. Severm ben insanları dinlemeyi. Daha yazmak istersen yaz tabi

Aha da benim kv gibi. Pek gezentiler maşallah kolay evde durmazlar. Komşulardan yakınlardan araştırmak şazım bi de tabi. Kp iyi yapmış valla ne güldüm
o zaman ordan başla..mesela annenler gezecek misafir ağırlayacak bir yere gidecek,bebeğimi ne yapacak o zaman?? ister misin günlere gitsin evladın??
istese benim evime gelemez misafir...hipbirimizin huzuru kaçmasın en iyisi..ama istedikleri zaman gelsinler görsünler torunlarını,mutlu olurum vss.... kadınsın işte bilirsin ,vur tatlı dilinle

Hahahha çok iyi söyledin :) herkes kendi işini yapsın yahu ne olucak. Aslında var birkaç kişi etrafımda, onlarla konuşmak lazım. Baktım işin içinden çıkamıyorum kv bakıcak bir süre. Sonra öğrenci velilerinden bulurum

Allah anali babali buyutsun meleğini; benimde iznim Mayista bitiyor ama ben kizim icin 3 ay daha ucretsiz izin aldim malum Kolik bir bebek ve bensiz hiç durmuyor. Eve bakici tutsan daha kârlı biliyorsun devlet çalişan anneye yardim ediyor. 1.000 tl kadar sanirim ya da 1.200 civarinda. Sadece ev ssk yapmaniz gerekiyor 300 tl ssk tutuyor 700 tl'de maas olarak verseniz bence hiç gerekte kalmaz.

Ya o yardım işini takip etmemiştim çocuk yok diye ama araştırmak lazım. Bakan kişi akraba olmıcak diye biliyorum sadece

Ya o yardım işini takip etmemiştim çocuk yok diye ama araştırmak lazım. Bakan kişi akraba olmıcak diye biliyorum sadece
Evet bakan akraba olmucak, bakicak kisinin kimliği ile ssk muracat ediyorsun sanirim her ay parasi yatiyor.Hem öğrenci velilerinden birisinede yaptirabilirsiniz. Sonucta iş saatleriniz geç değil. Ben araştirdim dedigim gibi bende calisicaktim ama olmadi 3 ay daha izin almak zorunda kaldim . Hem o kadar masrafinizda olmaz cebinizden cikanda bir sey olmaz.

Teşekkürler

Bu erkekler de annelerini kafalarında nerelere oturtuyor hiç anlamıyorum. Benim eşim hamilelik planlarken 'annem bakar' deyip duruyordu. Ben 'annen hasta 1 gün iyi 2 gün kötü çocuk falan bakamaz, yatar kalır güvenemem' diyordum da dinlemiyordu. Boşuna ağzımı yormuşum ben de. Ne zaman bizim iş ciddiye bindi bebek muhabbetinde kv sus pus oldu o zaman anladı. Geçen gün kv kendisi 'güvenemiyorum kendime' dedi benim eşim de sustu.
Kısmetse iş arkadaşımın annesi bakacak. Çekincelerim var ama yaşayarak göreceğiz mecbur.

Konuya gore yorum yaptigim icin bu kisim ilgimi cekti konunuzu duzenlerseniz yorum almazsiniz bu kisimla ilgili.
Pekala
Ilginç olan nedir ?
Malum Türkiye gibi bir yerde yasiyoruz !. Alinan maaş ve ev kiralari ortada . Insanlar zaten uc ucuna yetiniyor. Ilginclik nerede acaba
boşver arkadaşım millet pek bişey bilmeden yazıp çiziyorlar. Düzenleme yaptım zaten ilk mesajımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…