Kendi annem var ama o da çalışıcak büyük ihtimalle. Zaten sürekli gel git de yapamaz. Kv ve görümcem ikisi yaşıyorlar,kayınpederim vefat etmiş. Evde bakıcak kimseleri olmayınca daha rahat gelip giderler diye böyle olucak. Kv zaten biz varken bakıcıya nasıl emanet ediceksin ki diyokv ve görümcenizden daha güvenilir birisi var mı yanı başınızda ?yoksa beni yanlış anlamayın ama o meleği kime teslim edebilirsiniz ve hakkını nasıl ödeyebilirsiniz?
Evet ben de böyle düşünüyorum aslında onların gelmesindense biz gitsek daha iyi diye ama eşim bu konuda ne der bilmşyorum. Pek gitme tataftarı değil gibş anladım konuşuncaEn büyük fedakarlığı siz yapıcaksınız mecburen.
Ben işe başladığımda ilk yıl kv dem baktı ve kendi evinde bakmak istediğini söyledi.
1 yıl boyunca hafta içi orada kalıp haftasonu evimize geçtik.
Kendi evimden işime olan mesafe sadece gidiş 20 dakika iken,
oradan 1 saat 20 dakikaydı. Birde iş çıkışını düşün :)
Ki sen öğretmensin.
Ben sabah 09.00 akşam 18.30 çalışıyorum.
Çocuguna bakılacak sonuçta, bir şekilde bazı şeyleri görmeyeceksin.
kreş çağına kadar idare etmeniz gerekiyor malesef,yoksa ne şiş yansın ne kebap, malesef böyle olmuyor,bu durumda!Kendi annem var ama o da çalışıcak büyük ihtimalle. Zaten sürekli gel git de yapamaz. Kv ve görümcem ikisi yaşıyorlar,kayınpederim vefat etmiş. Evde bakıcak kimseleri olmayınca daha rahat gelip giderler diye böyle olucak. Kv zaten biz varken bakıcıya nasıl emanet ediceksin ki diyo
Evet ama çok rhat insanlar onlar. Kızımı hasta ederler ilgilenmezler diye düşünüyorum hep. Aslında üstüne düşüyolAr tAbiki ama benim içim rahat etmiyor ona nasıl çare bulurum bilmiyorumkreş çağına kadar idare etmeniz gerekiyor malesef,yoksa ne şiş yansın ne kebap, malesef böyle olmuyor,bu durumda!
Evet ben de böyle düşünüyorum aslında onların gelmesindense biz gitsek daha iyi diye ama eşim bu konuda ne der bilmşyorum. Pek gitme tataftarı değil gibş anladım konuşunca
Hayır onu düşünmel değil konu. Maddi durumumuz meydanda yani o da sıkıntı olacak anlamında dedim.Çocuğunuza bakacaklar ve siz katlanacak faturaları mı düşünüyorsunuz? Biraz bencillik değil mi bu?
Evet bakıcı düşünmüyorum güvenemem zaten. Eşimi ikna etmem gerekiyor Nasıl anlatayım sizceSonuçta gelmeleri de sorun olmasın.
Gözünde çok büyütme, Masraf ne kadar artabilir ki.
Evde çocugun için kendin bile kaldığında aynı şekilde yiyip içeceksin dil mi.Faturalar 100 değil 120 ye çıksın.
Bunları düşünmen bile şu aşamada sıkıntı.
Bir bakıcı tutsan bakıcı da o evde gider demek.
kİ buna birde bakıcı maaşı dahil olacaktı.
birinin torunu diğerinin yiğeni,bilemiyorum siz daha iyi tanırsınız ama bence tek çıkar yol görünüyor!tedbir almanız şartıyla!Evet ama çok rhat insanlar onlar. Kızımı hasta ederler ilgilenmezler diye düşünüyorum hep. Aslında üstüne düşüyolAr tAbiki ama benim içim rahat etmiyor ona nasıl çare bulurum bilmiyorum
bakıcı düşünmez misin?
masrafı eşit olacak anladığım kadarıyla, git-geller ve 2 kişinin ev giderleri eklenince.
güvenilir bir bakıcı bulabilirsen, kimsenin düzeni bozulmaz bence daha iyi olur.
seninle aynı durumda olan bir öğretmen daha var ben fedakarlığı seçtim bebeğim için. bakıcıya ya da kreşe vermek istemiyorum başka çarem yok malesef. onlar size gelsin bebeğini yollarda rezil etme. bebeğe kendi evinde bakılması daha iyi. artık yavaş yavaş kendi rahatından feragat etmen gerekiyorKızlar merhaba,konuyu hiç aklımda yokken açmaya karar verdim. Öncelikle ben devlet okulunda çalışan bir öğretmenim. Ekim ayında doğum yaptım bir kızım var. İzinler falan fişman derken artık son ayımdayım. 15 haziranda okula dönmek zorundayım. 3 gün öğlen gidicem okula,sonraki 2 haftada sabahtan öğlene kadar gidicem seminerler vs bilen bilir.
Benim kv ile aram düğüne yakın bozuktu,arada tartışmalar vs olmuştu. Düğün yaklaştıkça stres filan derken. Her neyse öyle böyle bir şekilde geçirdik.
İşe başlayacağım için kızıma kv ile görümce bakıcak ama nasıl olacak bu iş bilmiyorum. Oturdukları ev bize uzak. Kendi arabamızla bile 30-40 dk oluyo gidene kadar.
Haftaiçi gelip 1 hafta kalırlar diyorum ama sürekli sürekli çok rahatsız olucam eminim rahat olamam. Pek hoşlanmam kv den. Görümcem benden 1 yaş büyük sıkıntı yok ama çok bilmiştir o da.
Neyse,düşünsenize her hafta 5gün bizimle olcaklar. Kredi ödüyoruz eşimle,düğün için çekmiştik.daha 2 senemiz var. Benim maaşım krediye gidiyo diyebilirim geriye 400-500 anca kalıyo. Eşim de benim kadar alamıyo maaş olarak. Şimdi bunlar gelince ikisi birden geliyo malum. Yemektir faturalardır artacak büyük ihtimalle. 1 hafta onlar gelse 1 hafta biz gitsek diyorum bi yandan da. Ulaşım sıkıntı olucak okuluma ama katlanıcam artık. Öğlenci olmayı düşünüyorum, sabah erken olmayınca gidişi hallederim. Akşam dönüşler zor olur sadece.
Velhasılı kelam,kızlar sizce başka ne tür çözümler bulabilirim yardım edin bana. 1 ay kaldı işe başlamama,daha kv ile konuşmadık bu konuları. Sizden fikir alıp ona göre konuşmak istiyorum.
Evet bakıcı düşünmüyorum güvenemem zaten. Eşimi ikna etmem gerekiyor Nasıl anlatayım sizce
O ise bulasma hic derimKendi annem var ama o da çalışıcak büyük ihtimalle. Zaten sürekli gel git de yapamaz. Kv ve görümcem ikisi yaşıyorlar,kayınpederim vefat etmiş. Evde bakıcak kimseleri olmayınca daha rahat gelip giderler diye böyle olucak. Kv zaten biz varken bakıcıya nasıl emanet ediceksin ki diyo
Bakıcıy malesef durumumuz el vermez, ki güvenemeyiz de zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?