Ben çocukken......... sanardım!

ben çocukken doğumgünü kutlaması yapıp pastamı üflemezsem 1 yaş büyüyemeyeceğimi sanardım:26:

öpüşünce gecen tükürükten cocuk olduğunu ve
bulutların kayalar gibi sert cisimler olduğunu

ben ultrasona sadece hamileler girer sanıyordum,babam öldükten sonra annem birgün komuşumuza anlatıyodu ultrasona girdim diye
ben gizli gizli nekadar ağlamıştım,bu bebek nerden çıktı diye:)))10 yaşında falandım:78:

birde yıldız tilbenin delikanlım şarkısı varya,
ordaki hafife almaaa aşk vurur insana ,yerine ben hafize ablaa diye söylerdim doğrusunu da bayaaa bi geç öğrendim:))

ben küçükken edisonu ediz hun sanardım:):)

ben küçükken tvnın arkasında adamlar girip çıkıyo sanardım.

ben küçükken hz isayı kötü biri sanardım

ben küçükken büyüyünce hiçbir derdim olmaz sanırdım.
büyüdükçe hayat dahada güzelleşir sanırdım.

çocuğun teki oyun oynarken yanağımdan öpmüştü.eve ağlaya ağlaya gelmiştim anne ben hamilemiyim şimdi diye çünkü çocukken bi erkek bi kızı öptüğü zaman çocuk olur sanırımdım

Tv izlerken insanların o kutuda olduğunu düşnüp anneme hep ben simdi bu camı kırsam bunlar eve gelicekler yaa nasıl sığarlar derdim ahahaha of ne şapşalmşm ben ya utandmmm

video klipleri izlerken hep sanatçının o anda canlı söylediğini düşünürdüm
nedense diğer programlar hakkında hiç öyle bi düşüncem yoktu
sadece video kliplerde bant kaydı olayını idrak edemiyodum

ayyyy aynen ya koptum şu anda okurken bunu

ben bide çocukkeneee sahurda top atıldığında herkesin camına plastik top atılıyo zannederdim :78: iftar için öyle düşünmezdim ama sahur için sadece ayy allahım çocukluk çok tuhaf

yıldız tilbenin delikanlım şarkısında "hafifeeee almaaaaa aşk vurur insana" değil de " afifeee ablaaa aşk vurur insana" dediğini sanardım

:) süperrr Ben çocukkenn banyodan çıkanlara Saatler olsun denildiğini ve saatlerdir banyodasın die kızıldığını düşünürdüm:)
Bide ben çocekken "Atam izindeyiz" cümlesini tatildeyiz izindeyiz sanardım:))) tabi bu okula başlamadan önceydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…