Ben çocukken......... sanardım!

bende sirinler cizgi filmindeki sirinlerin bigun biizim evdende bi yerlerden cikacaklarini sanirdim ama cikmadilar

babanemler almanyada yasiyo annemi birara bayabi bunltmisdim almanya nerde gostersene diye (biz 5 katta oturuyoruz epey buyuk bir terasimiz var )ben oyle anemi cok bunaltinca annem de beni terasa cikartip demisidki taaaaa su oteler almanya bak goruyomusn su en ilerdeki caminn orasi demisdi bende inanmisdim.snra bigun bize dayimlar geldi dayimin benle yasit kizi var ben onu terasa cikardim deminki baaaaaaaaak goruyomusun taaaa suralar almanya benim babanem orda demsidim oda sacmala orasi almanya olurmu demis gulmsudu bende ona kzip ne guluyosun be almanya orsai isde sanki gidip gordunmu demisdim ama sanki ben gormusum gibi.

neyse yani ben kucukken epey bi muddet oaralari taaaaaaaa almanya sandimbide kuckken kardesime derdimki sen paralarini yastiginin altina koy ordn hic kimse almaz derdim sabah okula giderkn paralarini hep aldim .en sonunda benim deli anneme soyleyince olay orty cikdi

Biz haliyle bir anadolu şehrinde oturduğumuz için annem babam babannem çevremdeki birçok kişi şiveli konuşur evde,işyerlerinde tabii diyalogları farklı o zaman durumu bilmiyorum.Tv de ki spikerler filan da evde farklı konuşuyor sanırdım.Taa ki amcam evlenene kadar..Yengem ve annesi filan inanılmaz kibardı ve ben resmen şok geçirmiştim evde neden kibarlar diye :)

Aaa bir de;yaşlılar hep yaşlı doğar,anneler anne ve çocuklar çocuk doğar ve hep öyle devam eder sanırdım..Ahhh keşke öyle olsaymış....

ya çok güldüm hepinize çocukluk işde...

bende küçükken bankamatiklerden para çıkıyo ya hani onu içerden banka görevlileri uzatıyo sanardım bide tvde çıkan insanların tvde yaşadıklarını düşünürdüm hep tvnin arkasındaki boşluklardan içeri bakardım görebilmek için...

ben çocukken okula gidenler sınıfta kaldım diyince bütün yaz okulda yaaşadıklarını sanırdım

Pikniğe gittiğimizde ormanda bulduğum her eski,yırtık kağıt parçasını (özellikle gazete kağıdı) hazine haritası sanırdım elimde o kağıtla dolaşır dururdum hazine nerde acaba diye :44:

dizilerde iki çift birbirini öptüğü anda kadın hamile kaldı sanardm ve sevnç çığlıkları atardm....

istediğim vakit görünmez olduğumu düşünürdüm.test amaçlı bigün misafir geldiğinde burnumu karıştırınca,annemin elime vurduğunda anladım ki olamıyormuşum...

Son düzenleme:
uçakların taksi gibi bizi kapının önünden alacağını sanıyordum merdiveninin olmadığını, bizi çuvala koyup iple çekeceklerini sanırdım ve bunu hep rüyamda görüp gerçek olduğunu sanıp herkese anlatırdım. uçak geldi bindik ama rengi pembeydi filan

teomanın paramparça sarkısındaki bar taburesini parta kulesi anlardm
üstelk çocuk da deildm!
ah teo ahh:90:

Son düzenleme:
ilk okulda 4 işlemi öğrenirken öğretmen tahtaya sayıları yazıp toplayın dediğinde kitabı defteri çantaya toplayıp çıkarın dediğinde de tekrar çıkarırdm bi ders boyunca böyle gitmiştir:17 yanımdaki sıra arkadaşım tombiş harunun bana bakışları hiç gitmedim gözümden yıllar yılı

bide okul numarasını sınıf öğretmeninin gerektiğinde evi arayacağı tel numarası sanırdm, hocaya sorduğumda yok kızım bu senin kendi numaran demişti hmmm tmm o zman ben okulu bu numaradan arıcam demiştim
seviyorum seni 809

ben küçükken Fatih Ürek yerine onu Fatih Yürek sanıyodum

bide yıldız tilbenin --hafife almaaaa aşk vurur insanaaaa kısmını
habibe abla sanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…