Ben çocukken......... sanardım!

sıhhatler olsunu saatler olsun sanardım bunun farkına daha bu sene vardım

ediz hun u edison sanardım ampulu bulan adam derdim hep :90::90::90:

televizyon hastanesi diye tabela asarlardı televizyon tamircileri çok sıklıkla yoktu ama vardı yinede bir kaç yer çok televizyon izleyip hasta olanlar gidiyor diye biliyordum çocukken

küçükken hep ufolar gelcek ve beni kaçıracak sanırdım. hatta yatağımın yanındaki pencereden karşı binanın çatısı görünür. o çatının üstündeki baca gibi çıkıntılar gece benim uyumamı bekleyen uzaylılar gibi görünürdü. antenli falan

Tarık AKAN ı Tarıkakan sanırdım
pedi ne zaman iç çamaşırımıza yerleştirirsek ozaman regl imiz başlıcak sanırdım...
biz hepimiz çok saf yetişmişizzz şimdikiler cin gibiler maşallah
mutfak camından ay a bakardım ayın içinde karartılar olurdu çatal bıçak sesleri gelirdi komşulardan.bende ay da yemek yiyolar da geliyo sanırdım

aşkın nur yengiyi bekar olan dayımın karısı olucak sanırdım. Aşkın nuran yenge anlardım.
Arabanın geri geri gidince benzin yakmadığını sanırdım.
Saç fırçasında şarkı söyleyipde banada ' ne bakıyosun gerizekalı' diyen hala kızlarımı dünyanın en zeki kızları sanırdım.
Şükür büyüdüm ve atlattım

okula gittiğim ilk gün hasta olup burnum aktığı için okula her başlayanın burnu akar sanırdım
saflıkta sınır yok

Pedi,bi yaştan sonra kadınların altına kaçırdığı için koyduklarını sanardım

Pedi,bi yaştan sonra kadınların altına kaçırdığı için koyduklarını sanırdım

Aynen arkadaşım benim de babam 2 yıl kadar şehir dışında çalıştı bizden 16 saat uzaktı..

Annem pencereyi açıp "baban taa orada" derdi..Ben denizin karşı kıyısında ışıkları yanan apartmanları babamı çalıştığı yer sanırdım..

Ben çocukken darbudaki sesleri dansözlerin kıvırtmalarıyla çıkardığını sanırdım ne salakmışım hahaaa:44:

ay neden daha önce görmemişim bu konuyu :92: bende küçükken bi fotoğrafta annem annemin halasını görmüştüm..anneme sordum kim diye halam dedi..benimde sadece abim olduğu için ilerde bende hala olacağım bunu bilirdim söylerlerdi sürekli.. annem onun halası olduğunu söyleyince cok üzülmüştüm sessiz sessiz ağlardım ben öyle cirkin ve sisman yaslımı olcam büyüyünce diye tüm halaların öyle olcağını zannederdim
anneannem insülin vurunur seker hastası o yüzden karnı cok şiş kendimi bildim bileli.. bi kere sormustum karnın neden siş hamile misin diye oda evet karnımda bebek var ama öldü demişti..bende ona yıllaaarca inanmıstım hep öyle zannederdim herkesede öyle derdim
ımm bide babannemlerin evinde bi oda hep karanlıktı ısık görmezdi yatağın karsısındada askılıklar vardı duvaarda bi sürü sey asılı olurdu orda hep.. gece yatarken askılıktaki seyleri inek sanırdım o kıyafetleri benzetmediğim hayvan yaratık kalmamıstır gözlerimi tam acarsam uyumadığımı anlarlar gelirler yanıma diye korkardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…