Ben çocukken......... sanardım!

Sadece başrolde oynayanın aktör olduğunu sanırdım polisin,bakkalın,garsonu gerçek sanırdım

öpüşünce hamile kalındığını sanırdım o yüzden filmde bi öpüşme sahnesi görsem anneme " gerçekten öpüşmüyolar dimi yoksa kadın hamile kalır" derdim..annemde kek gibi yerdi beni tabi "yok canım öpüşmüyolar" diye.. ahh çocukluk :82:

ben çocukken yıldız tilbenin sanırım.. hafife alma aşk vurur insana.. diye bir şarkı vardı..
Bizde bağıra bağıra o şarkıyı söylerdik..Bense şöyle telaffuz ederdim;
"hafizeee ablaaa aşk vurur insanaaa"
hiç tarzım olmayan şarkı ondan olsa gerek

Ben çocukken annemler gece sahura kalktığında sen yat biz yarın oruç tutacağız derlerdi, ben de oruç tutmak tavuk veya kaz kovalayıp tutmak gibi bir şey zannederdim.
Birde yalnızken bir sokaktan geçerken uzaktan bir arabanın kornası veya klaksonu çalınca hani filmlerde olurya heyecanlı sahnelerde müzik birden değişir ben de önüme bir köpek çıkacakta bana saldıracak zannederdim

Çocukluk işte keşke geriye dönüpte tekrar yaşayabilsek

.....süpermiş:)

allah uzun ömürler versin. çok hoşuma gitti. duygulandım

bende küçükken deniz böyle güneşte ışıl ışıl parlar ya o parıltıları bebek sanırdım ... bebekleride denizden alıyolar sanıyodum

Ben de küçükken televizyon da sanatçıların albümü çıktı yazardı sevmediğim biriyse iyi olmuş çıkmış derdim sevdiğim biriyse üzülürdüm Allahım yaaa

cok gec gordum sayfani hayirli olsun canim... bende cocukken filmlerde olen kisinin gercekten oldugunu sanirdim baska bir yerde gordugumde de anne bu dirilmis derdim

Ben güççükkeeeeeen

bebekler annelerinin göbeğinden doğar sanardım.
sütün uyuya uyuya yoğurt olduğunu sanırdım
uçamama sebebimin kollarımı daha fazla çırpmadığımdan kaynaklandığını düşünürdüm.
babamda çayı çok içtiği için bu kdr çok esmer sanardım

ben de küçükken ÖCÜ nün kara çarşaflı bayanlar olduğunu ,babam işe gittiğinde yaramazlık yaparsam aksam eve gelmeyeceğini veee annem yanımda olmazsa bana kesin bişi olacağını sanırdım ki bu yüzden annemın dıbınden ayrılmazdım

ben cocukken golgemin beni takip etmesine sinir olurdum ve ondan kurtulmak icin sag sola kosustururdum ama yine de kurtulamazdim otur aglardim sonra farkettim ki golge sadece yaz zamani geliyordu

Son düzenleme:
bende erikli suyun içinde erik olduğunu sanıyordum hala gördükçe gülüyorum :)

bide oruç tutmayı abdest gibi sanıyordum tuvalete gitmiyordum bozulmasın diye en fazla öğlene kadar tutabiliyordum :)
ta ki annem farkedene kadar

güzel bir konu olmuş bu :)

Ben de küçükken minareleri Allah sanırdım,töbe töbe çocuk aklı işte ezan okunduğu için falan herhalde :)
bir de şarkıcılar,film yıldızları tuvalete gitmez ihtiyaç gidermez diye düşünürdüm gözümde nasıl büyüttüysem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…