ben çocukken(5-6 yaşlarımdayken) annem ara sıra abimi ve beni mutlu etmek için tavana şeker fırlatır (tabi fırlatırken biz görmezdik) şekerler patır patır yere düşerdi abimle toplama yarışına girerdik ve çok mutlu olurduk,nerden geldi deyince annem melekler gnderdi derdi ve inanırdık hata bu şekerler o tavandan nasıl düştü tavanda hiç delik yok diye düşünürdüm.
ben çocukken ,babam telefonda konuşurken karşı taraftaki kişi ahizenin içinde sanırdım( o zamanlar çevirmeli bi telefonumuz vardı)
ben çocukken tv nin camı kırılıp tv ye çıkılır zannederdim
en bombası da bu,ben küçükken kardeşimi babam doğurdu sanırdım(babam göbeklidirçünkü):)))
çocukken anneme
annee yalan söylüyosun dediğimde
ağzın burnun varsa sende yalan derdi
bunu idrak etmem çok zamnımı almıştı ne demek istiyo acaba diye şimdi çok gülüyorum :)))
ben küçükken dedemin yanında namaz kılardım. dedemde seccadenin altına ben görmeden para koyardı
ben namazı kıldıktan sonra dede bak para buldum seccadenin altından derdim. dedemde o parayı sana melekler gönderdi derdi çocukluk işte bende buna inanıp günde sadece sübhaneke ile yaklaşık 20 vakit namaz kılardım dedem böyle ben böyle
ben çocukken banka atmlerine yeraltıntan boru ile para gelir sanırdım sonra birgün banka görevlilerinin para koydugunu gördüm hayallerimdeki boru hattı yıkıldı:44:
fatih ürek'i fatih yürek sanardım.
fazla kullandığımız tuzları diğer dünyada kirpiklerimizle toplayacağımızı sanardım(ah anneanneciğiiiiiiiim!)
tabakta kalan yemeklerin arkamdan koşturacağını,ağlayacağını sanıp hayal ederdim(çok eğlenceli)
mustafa topaloğlunu uzaylı zannederdim bi de nihahahahaha
televizyonun üzerine çıktığımda ekranda olup ünlü olabiliceğimi sanardım (denedim 3 4 yaşlarında çıktım tv nin üzerine ama olamadım be kk hayallerim yıkıldı)
ben küçümenken her kız çocuğunun karnında bi bebek olduğunu ve kızların büyüdükçe karnındaki bebeklerinde büyüdüğünü ve kızların o şekilde hamile olduğunu sanardım....ve bunu bütün arkadaşlarımada böyle anlatmıştım...hayal gücüme bak yaa :)