Ben çocukken......... sanardım!

harika yorumlar :)

ben kücükken baba annenin cayina ilac katip annede bunu ictikten sonra hamile kaldigini düsünüyrdüm.....

bende gök gürlerken koskoca bir kayanın yuvarlandığını düşünürdümm:)

ayy bu konuya bayıldım, nasıl daha önce görmemiş olurum!
ben de küçükken gökyüzünde yıldızlar çok olursa, yukarda düğün oluyo insanlar da ellerinde mumlar tutuyorlar, yıldızlar da bu mumlar sanıyordum.

Son düzenleme:
ben küçükken karıncalarında bizim gibi mobilyalarının olduğunu düşünür koltukları televizyonları nasıl diye merak ederdim hatta bir keresinde görmek için yuvalarını deşelemiştim
beni affetsinler yuvalarını bozdum. aaa yuva yıkan kadın olmuşum

bide yalan söyleyince gözlerimin renginin yeşil olduğunu sanırdım çünkü babam yalan söyleyenlerin gözü yeşile döner demişti. ben buna gerçekten inanmıştım. babam benim yalan söyleyip söylemediğimi anlamak için uydurmuş bunu. bana yalan söylüyon gözlerin yeşerdi dediğinde koşa koşa aynaya bakmaya gidersem yalan söylediğimi anlıyormuş. doğru söylüyosam hiçte bilene dermişim :124:

herkes bahçesine bir soba kurarsa havayı ısıtabiliceğimizi sanardım...

orucu da horoz sanardım, sahurda horoz yakalanıyor böylelikle de oruç tutulmuş oluyor sanıyordum.

ayy gülmekten öldüm!! yuva yıkan kadın!

hahahahha sabah sabaah süper geldiniz bayanlar yaaa hahahahhaha ........... bende küçükken Atam izindeyiz yazısını gerçek manada tatildeyiz bgn izinliyiz oyuznden okula gitmiyoruz sanıyordum hahahhahah

bende küçükken siyah üzüm,zeytin yersem, kahve ve çay içersem iyice tenimin kararacagımı düşünürdüm,
karnım guruldadığında yada karnımda gaz hissettiğimdede karnımda bişey var sanırdım.

ben çocukken renkli gözlüleri heryeri o renk görürler sanardım
ben çocukken ünlülerin tuvalete gitmediğini sanardım
ben çocukken telefondan gelen sesin kablolardan geçtiğini sanardım
ben çocukken
ben çocukken ............................

ben cocukken

haberlerde sag üst kösede yazan "arsiv" yazisini ankara istanbul vs gibi bi sehir zannederdim:)

ben küçükken oruç tutmanın ne olduğunu anlayamamıştım. gece sokaktan oruç adında bir adamın geçtiğini annemle babamında kalkıp o adamı tuttuğunu sanırdım. orucu tuttunuz mu derdim sabah kalktığımdada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…