çok güzel bir konu eline sağlık
ben de eskiden renkli gözlülerin dünyayı kahve gözlülerden daha farklı ve daha renkli gördüklerini sanırdım...
bir de eskiden Allah'ı hani şu televizyonda önünde kuranı açıp kuran okuyan hafızlar gibi öyle bir kıyafetle bir insan olduğunu ancak devasa boyutta olup bize görünmediğini bulutların üzerinde öyle önünde kuran açıp oturduğunu sanırdım...Allah affetsin..çocukluk işte...
ayy bu konuya bayıldım, nasıl daha önce görmemiş olurum!
ben de küçükken gökyüzünde yıldızlar çok olursa, yukarda düğün oluyo insanlar da ellerinde mumlar tutuyorlar, yıldızlar da bu mumlar sanıyordum.
ben küçükken karıncalarında bizim gibi mobilyalarının olduğunu düşünür koltukları televizyonları nasıl diye merak ederdim hatta bir keresinde görmek için yuvalarını deşelemiştim
beni affetsinler yuvalarını bozdum. aaa yuva yıkan kadın olmuşum
orucu horoz mu sanırdın!!! süpermiş!!herkes bahçesine bir soba kurarsa havayı ısıtabiliceğimizi sanardım...
orucu da horoz sanardım, sahurda horoz yakalanıyor böylelikle de oruç tutulmuş oluyor sanıyordum.
hahahahha sabah sabaah süper geldiniz bayanlar yaaa hahahahhaha ........... bende küçükken Atam izindeyiz yazısını gerçek manada tatildeyiz bgn izinliyiz oyuznden okula gitmiyoruz sanıyordum hahahhahah
tatil haavalla ıyıymıs
ben cocukken
haberlerde sag üst kösede yazan "arsiv" yazisini ankara istanbul vs gibi bi sehir zannederdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?