Ben çocukken......... sanardım!

ben küçükken annemler konuşurlardı felan tüp bebek yaptırmış ayşeler diye.. bende onu mutfak tüpü gibi bişey sanardım.. patlıcak iye korkmuyorlarmı diye düşünüyodum bide bu tüp bebeğin hiç büyümediğini sanırdım.. bunu yaptırma sebeplerininde kendi çocukları olmadığı için avunmak için olduğunu sanırdım yani canlı bir oyuncak bebek gibi

Bende mutfaktaki tüpe bebekleri nasıl sokuyorlar diye düşünürdüm
ben küçükken micheal jackson ile madonnayı kardeş sanırdım
küçükken oruç tutarken tükürüğümüzüde yutmamalıyız sanırdım bir gün oruç tutarken tükürmekten bir hal olmuştum
abim 78 ben 80 doğumluyum benim yılım daha büyük diye ben daha büyük olmalıyım derdim abimim neden büyük olduğunu anlayamazdım
kendim yazarken koptum vallahi

Son düzenleme:
çocukken kristallerle sihir yapılabiliyor sanıyordum...ilk hayal krıklığım odur..evdeki bir kristalle sihir yapmaya çalışmıştım kendimden çok emindim ama olmadı

koyunlar sakız çiğniyo sanmışım annanemim köyüne ilk kez gittiğimizde

ve ağlamışım,onların ağzından çıkar bana ver annaneee,diyeee..

dükkandaki eleman aranıyor yazısına aaa elemanlarını kaybetmişler anne baba bak derdim

ay kızlar çok şirinsiniz ya gülmekten bayıldım
bende küçükken Allahı camilerin minaresi sanardım:26:

Geceleri bozacılar dolaşırdı.. Zilleri çıngıl çıngıl çalıp bağırırlardı.. Onları yaramazlık yapan çocukları toplayan kötü amcalar zannederdim. Deli gibi korkardım, ağlayıp koltukların arkasına saklanırdım. ( Ah babaanne.. )

ımmm.. bide ben küçükken televizyondakileri oranın içinde sanardım şirinler çıktığında anname demştim onları ordan alalım televizyonun içini açalım

orkid annelerin kullandığı bebek bezi sanırdım ona çiş yaparlar sanırdım :)
napim mavi sıvıyı içine hapsediyodu bende öle sandım :)

bide haberlerde gösterdikleri zor durumdaki insanları o şekilde bırakmazlar,yardım ederler yedirir içirirler sanırdım.
Ama dünya o kadar masum değilmiş.

marketlerdeki prezarvatif kutularını sim kart zannederdim

İlk çıktığında reklamlarda gece sokakta oookeeey diye bağırıp satan bir adam vardı.. Bütün ışıklar yanar, insanlar pencerelerinden para uzatıp satın alırlardı.. Bn de anneme sormuştum "bu okey ne?" diye. Nescafe demişti. Uzuuun yıllar okey'i nescafe markası zannettim

bende tv karsısında soyunup gıyınemezdım tv dekıler benı goruyo sanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…