Ben çocukken......... sanardım!

Küçükken Eşşek Şakalarını Eşeklerin Yaptığını Sanırdım.. Büyüdüm, Doğruymuş..

küçükken büyüklerin sonsuz bi özgürlüğe sahip olduklarını düşünürdüm.yanılmışım.ister küçük ol ister büyük;insan olmak başlıbaşına bağlı,bağımlı olmakmış....

Küçükken hayvanlarla konuşabilsem ne ilginç olurdu diye düşünürdüm.
- Meğer yıllardır iletişim kurabildiğim bir sürü hayvan varmış...
*Özdemir Asaf

işte ben bu söze bayılıyorum düşünüyorum da küçükken hayvanlarla konuşup cevap alamamak beni ne çok üzerdi :)

bende hala aklıma geldikçe gülerim küçükken sınıfta kalmayı öğretmen karneleri dağıttıktan sonra kapının oraya gidiyor ve haydi çocuklar koşun diyor ve sonra kapıyı kapattıktan sonra içerde kalanlar sınıfta kalıyor zannederdim

Ben bulutlar üzerinde uyuyabileceğimi sanardım ve hep yaşı büyük olan kadınların adları ayşe ve fatmadan başka bir şey olamaz sanardımbir kız büyüyüp kadın olunca ayşe olacak sanardım

klozetten canavar çıkacak da ısıracak beni diye çok korkardım
o yüzden de hızlı hızlı yapardım tuvaletimi
buna bir program neden olmuştu ama

ben küçükken

her yedğimiz vücudumuzun bir parçasını oluşturuyo sanıyordum ve saçlarımız da çubuk makarna ile olduğunu burgu makarna yiyenlerin saçlarının kıvırcık olduğunu sanırdım aynı zamanda mavi gözlülerin her yeri mavi gördüğünü düşünürdüm:)

Küçükken anneannemin memleketine giderdim, sokakta seyyar satıcı bağırırdı

''Yemeklık tuz, yemeklık tuz'' dıye ben onu hep ''Emeklılık otuz, emeklılık otuz'' anlardım

Ben küçükken gök gürleyip yagmur yagdıgında yukarıdakiler yüzünü yıkıyo sanırdım

ben kucukken gozu yesıl mavı olanların herseyı oyle gordugunu sanırdım

ben küçükken
televizyonda gördüklerimin boyunun televizyonun içine sığacak kadar olduğunu sanardım.

MENEKŞEE :)) bendee çoçukken zenciler beyaz gömlekk giydiklerindee hepp yakalarıı siyahh olucakk sanıyordumm birdee rengi gözlülerinnn etrafı renkli gördüğünü sanıyordumm :):)

bende küçükken OK (kondom) baş ağrısı hapı zannederdim.o zamanki reklamında bardağın içine hap atılıyorlardı.anneme sorduğumda baş ağrısı hapı demişti

anneme biz nasıl olduk diye sorunca sizi denizden tuttuk derlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…