Ben çocukken......... sanardım!

ben cocukken dansözlerin kıyafetlerindeki pulların mezdeke sesi cıkardıklarını zannederdım. hatta belime tesbihler geçirir oynardım şıkır şıkır ses cıkarırdı :118:

bende küçükken bir çizgi film vardı bulutlar üzerinde yaşayan küçük sevimli ayıcıklar ordan olsa gerek bulutlar üzerinde yaşam var sanırdım:))))

heheh kızlar bu konu cok guzelmıs yaa
bende kucukkene her dısımı yastıgın altına koyardım dıs perısı dısımı alıp para koycak dıye (tabı sabah uyandıgımda para koyulmus oluyordu annemler tarafından) tabı ben bunun sevıncıyle kendımı paralardım ta ki gene mutluluktan havalara uçtum bir zamanda ablamın oo para babam koyuyor saf diyişiyle hayallerim suya düşmüştü babamda kızım neden söylüyorsun diyip ablama onaylayınca çok yıkılmıştım yavvvvv

ben küçüken bulutları sigara dumanı sanırdım(sigaradan nefret etttim hep gökyüzü kirletiyo diyo)

ben çocukken tüp bebeğin tüp şeklinde olduğunu düşünürdüm birde
ben çocukken radyonun içinde küçük insanlar olduğunu ve ordan konuştuklarını sanırdım

Aynen canım ya bende küçükken çıkardığım dişi yastığımın altına koyardım. bizde melekler para koycak derlerdi.
Sabah baktığımda annem para koyardı. Bende çok sevinirdim bedavadan para geldi diye

Bir de renkli gözlülerin her yeri renkli görüyor sanıyordum

ben küçükken ev taşımanın evi sırtına alıp gitmek olduğunu sanırdım:)tabi ozaman plazalar yoktu (müstakil ev) adamın canımı dayanır dimi:)

Son düzenleme:
ben çoçukken her gördüğümü ADAM sanırdım büyüyünce kimlerin adam olup olmadıgını daha iyi ögrendim :)

ben şu çocuk yapma meselesini farklı düşünüyordum ama bir arkadaşım anlatınca sağolsun baya anladım.

Ben çocukken tüm oyuncak bebeklerimin gece chucky dönüştüğünü sanırdım:18::18::18::18::18:

ben çocukken büyüyünce muhteşem bir hayatım olacağını, çok özgür olacağımı sanardım...

şimdi fatura ödemekten bankalarla uğraşmaktan esir gibiyim...

ben küçükken Cüneyt Arkın'ın isminin Cüney Tarkın olduğunu zannederdim....

Ben çocukken Tanrının çiçek takside durağın sahibi olan adam gibi göründüğünü, bulutların üzerinde bağdaş kurarak oturduğunu ve sürekli gülümsediğini sanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…