Ben çocukken......... sanardım!

Ezani Allah okuyor sanardim..( Tövbe Yarabbim sen affet ama cocuktum napiyim)
Suyun icine asprin atinca bebek oluyor sanardim(Hatta bi keresinde yapip beklemistim bebek olmasini Leylek felan da getirmiyordu haa :) )

Televızyon karsısında annemın uzerımı degıstırmesınden hıc hoslanmazdımm cunku televızyondakılerın benı gercekten cıplak gordugunuu dusunurdumm

ben küçükken annemın sadece bıtane ablası var sanıyordum :44:
hem yurtdışında olduğum ıçın pek görmüyordum, hemde en çok o teyzemı görürdüm bızı almaya gelırlerdı havaalanından :44:
sonra 8-9 yaşında öğrendım 1O kardeş olduklarını, çok şaşırmıştım
meğer hep görüyormuşum dayılarımı, teyzelerımı ama yabancı ınsanlar sanıyordum

Ben çocukken camdan atlarsam bacaklarımın üstüne tık diye düşüp yürümeye devam edebilicemi sanırdım bu yüzden 2.katın camına dikilip"" hiiiimeen gölgelerin gücü adına ""(ne alakaysa erkek çocuğu olmalıymışım ha) diye bağırıp atlama grişimim olmuştur.
ardındanda babaannem tarafından kurtarılmışlığım vardır.

5 yaşlarındayken yengem büyüyünce ne olucaksın esencan? diye sormuştu, bende minübüs şoförü olucam demiştim
aslında araba kullanıcam demek istiyordum,bunları aynı şey sanıyordum, gülüp alay etmişlerdi

Son düzenleme:
küçükken çok ama aşırı zengin olduğumuzu sanardım. babam hep öyle hissettirmiş demekki... oysaki orta halli bir memur çocuğuyum

hahahaha buna çok güldüm

ben küçükken kramp'ı kocaman bir böcek sanardım.

kramp girdi bacağıma dediklerinde de o böcek bacaklarına girdi sanıp "Allah'ım nolur bana kramp girmesin" diye dua ederim:)))

harika bi konu ya :))

ben de küçükken şunu sanardım. insanların isimleri büyüyünce değişir sanırdım çünkü kendi adımın sonuna teyze kelimesini hiç yakıştıramıyordum. bi de babannemin adı fazlaca demode bi isim olduğu için onun bu ismi yaşlanınca aldığını sanıodum :)

bu bana ''olur mu kızım öle şey' dedikleri şeylerden sadece biri.. :))

Merhaba gençler ben çocukken yani fi tarihinde büyüyünce erkek olacagımı sanıyordum ve hatta bunu babam büyüdügünüzde ne olacaksınız dediginde onada sölemiştim. Ve yıllar sonra babam hasta yatagında ölmeden bana şöle dedi sen ve kardeşlerin bana ne olacagınızı sölemiştiniz ya hiç biri sözünü tutamadı ama sen erkek oldun be kızım.... Akaşam akşam nereden aklıma getirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…