Ben çocukken......... sanardım!

hani tarih dersinde ilkokuldan üniversiteye kadar hocalarımız dediği bir söz vardı ya "1071 malazgirt savaşıyla anadolunun kapısı türklere açıldı...

ben küçükken ; anadolu nun girişinde büyük kocaman bir demir kapı var, 1071 de malazgirt savaşıyla türkler o kapıyı el birlik güçle açıp anadoluyu fethettiler sanardım :))

puhaha o bizde de vardı. hatta bi arkadaşımla petek dinçözün tuvalette nasıl oturduğunu düşünüp çok gülmüştük. o ünlü olduğu için o durumda olmaları çok komik geliyo tabi :)) neden petek dinçöz ?? o zamanlar fuulis kazanovoası, oksa'sı ile pek meşhur bir gacıydı

ben çocukken atam izindeyiz yazısını tatil sanıyodum . bi kere bi uçağn arkasına atam izindeyiz yazısı asmışlar haberlere çıkmıştı Allah Allah neden tatlde olduklarını böyle Atatürk e haber veririler diye merak ederdim hep :))

ben de hep öyle sanıyodum, mantığını çözemiyodum

hadi bu topiği canlı tutalım ya çok eğlenceliiiiiiii

ben küçükken gargamelin yapmak istediği şirin çorbasını annemin yaptığı mercimek çorbası sanıyodum,çünkü çok lezzetliydi,gargamel o lezzeti istiyor sanıyordum ....

Okula kayıt olmayı okulun merdiven kenarlarından kaymak olduğunu sanırdım.
Kızkardeşimde sakatattın ''sakat atların'' etlerinlerin yapıldığını sanıyordu :)))

süper bir konu ya

kızlar bende küçükken köyümüz bir dağ eteğinde olduğu için manzarası çok güzel olurdu. karşıdaki evlerin ışıklarını,yollardaki o ışıkları hep YILDIZ zannederdim

KK kulubune uye oldum olali hic boyle gulmemistim,gozlerimden yas geldi walla. Hay siz cok yasayim emi...

kardeşim her sabah 5 tane zeytin yerdi ne bi eksik ne bi fazla . zeytin z harfiyle başlıyo zeka demek 5 tane yersem sınavlardan 5 alırım derdi :) küçükken 1 kuruşları altın para sanırdı ablacım ben sana altın para vercm sen bene o kağt paralrı ver bak bunlr altın hemde daha cok derdm alırdı bi mutlu olurdu sormayn etrfta gezrdi ablama kağt para verdm altın paraları aldm diye :) şmdi gözü açldı

ha bir de kızlar hani bir şarkı vardı ' özledim tenin kokusunu özledim' diye .

onu hep ''özledim TERİNİN kokusunu özledim'' diye söylerdim.sonrada durup düşünür ve ne kadar iğrenç nasıl bir şarkı yazmışlar diye düşünürdüm

bizde kucukken kardesimle tv izlerken "ya bu kadar insani tv nin icine nasil sigdirmislar" diye dusunur dururduk, hatta bigun tv bozuldu tamirci arkasini acacakti tv nin," bizde "yapma insanlar icinden dokulurler" diye kardesimle aglamistik.

Ben küçükken radyoda şarkı söyleyenlerin tv den daha rahat olduklarını tuvalette yatak odasında mutfakta istedikleri yerde bize şarkı söylediklerini sanırdım

bizim bi arkadaş da şöyle düşünüyormuş.. '' anneannem okuma yazma bilmiyor,nasıl oluyor da konuşabiliyor''

Küçük ken kağıt param olunca hemen gider bozdururdum öyle olunca daha cok oldugunu sanardim. İnsanlar salak mi niye herkes bozdurmuyor derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…