Ben çocukken, yonca evcimik'in "Abone" şarkı sözlerinin bilekleri cebimde olduğunu sanırdım. Meğer biletleri cebimdeymiş...
Ay Dedenin yüzü var ve bize gülüyor sanırdım...
Toplu halde gördüğüm karıncaların düğüne gittiklerini sanırdım...
Büyüyünce hemen bir işim olacağını sanırdım.
Oyuncak bebeklerimin yalnızken canlandıklarını sanırdım... vs... vs...
selpak mendillerin içinde gerçekten fil var sanırdım
meditasyonu ayıp birşey derken ne yani, ne tarz birşey sanırdın. buna çok şaşırdım nerden aklına öyle birşey esti. meditasyon yapanları mı gördün tv de falanben de oyuncak bebeklerimin canlandığını sanırdım yalnız kaldıklarında=) hatta onları ortalıktan kaldıracaksam ya da dışarı çıkacaksak yüzüstü koymazdım asla nefes alamazlar diye,hep düzgün bırakırdım=)
allah dünyayı avucunda tutuyor o kıpırdattığı zaman da deprem oluyor sanırdım:)
normal doğumu da anne karnının sezeryanda olduğu gibi enine değil de boyuna kesi yapılarak bebeğin çıkarılması sanırdım:)
her çocuğun sandığı gibi tv içinde küçük insancıkların yaşadığını sanırdım
meditasyonun ayıp birşey olduğunu sanırdım:)
ilkokul çağlarındayken, erkeklerin de her ay regl olduğunu sanırdım:)
daha çok da ilk aklıma gelenler bunlar
ben küçükken Atatürk'ü dedem sanıyormuşum
ne ilginç , ben senin yerinde olsam o dağa gidip yemek isterdim ozaman sen ne yapıyordun pekiBen küçükken kar yağmış dağları lokum sanardım
meditasyonu ayıp birşey derken ne yani, ne tarz birşey sanırdın. buna çok şaşırdım nerden aklına öyle birşey esti. meditasyon yapanları mı gördün tv de falan
meditasyon dünyayı unutmak maddiyattan arınmak ruhun nefes almasıdır. günde 1 saat de olsa dünya ve sıkıntılarından arınmak herkese iyi gelecektir.
burası tam komediye döndü iyi güldüm sayenizdeselpak mendillerin içinde gerçekten fil var sanırdım
ne ilginç , ben senin yerinde olsam o dağa gidip yemek isterdim ozaman sen ne yapıyordun peki
ne ilginç , ben senin yerinde olsam o dağa gidip yemek isterdim ozaman sen ne yapıyordun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?