Ben çocukken......... sanardım!

ben de oyuncak bebeklerimin canlandığını sanırdım yalnız kaldıklarında=) hatta onları ortalıktan kaldıracaksam ya da dışarı çıkacaksak yüzüstü koymazdım asla nefes alamazlar diye,hep düzgün bırakırdım=)
allah dünyayı avucunda tutuyor o kıpırdattığı zaman da deprem oluyor sanırdım:)
normal doğumu da anne karnının sezeryanda olduğu gibi enine değil de boyuna kesi yapılarak bebeğin çıkarılması sanırdım:)
her çocuğun sandığı gibi tv içinde küçük insancıkların yaşadığını sanırdım
meditasyonun ayıp birşey olduğunu sanırdım:)
ilkokul çağlarındayken, erkeklerin de her ay regl olduğunu sanırdım:)
daha çok da ilk aklıma gelenler bunlar

ben çocukken iki minaresi olan camilerin minarelerinin birinin Allah diğerinin peygamber olduğunu sanırdım

bende yalan soylersem burnumun pinokyo gibi uzanicagini sanirdim.
annem kardesime hamileyken biskuvileri karnina goturub.kardesiniz yedi,dediyini dogru sanirdim.

meditasyonu ayıp birşey derken ne yani, ne tarz birşey sanırdın. buna çok şaşırdım nerden aklına öyle birşey esti. meditasyon yapanları mı gördün tv de falan

meditasyon dünyayı unutmak maddiyattan arınmak ruhun nefes almasıdır. günde 1 saat de olsa dünya ve sıkıntılarından arınmak herkese iyi gelecektir.

ne olduğunu bilmiyordum ki küçükken,sanırım tınısı mastürbasyona benziyor diye öyle sanıyordum:))ortaokulda öğrenmiştim öyle olmadığını:)

Kizlar cocukken demiyimde 14 yasimdayken falan biraz ayip olcak ama cinsel iliskinin yani o olayin bir kez girip cikmasindan ibaret saniyordum yanlizca bir kez
Hic bisey bilmeden evlendim bu bilgiyleee kucuktu yasim ilk gece sokkkkkk gecirmistimmm bitmek nedir bilmiyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…