Kizlar cocukken demiyimde 14 yasimdayken falan biraz ayip olcak ama cinsel iliskinin yani o olayin bir kez girip cikmasindan ibaret saniyordum yanlizca bir kez
Hic bisey bilmeden evlendim bu bilgiyleee kucuktu yasim ilk gece sokkkkkk gecirmistimmm bitmek nedir bilmiyooooooo
Ben 4-5 yaşındayken gelip geçerken yürüdüğüm binaların yüksek katlı olduklarını bilmiyor,gördüğüm kadar sanıyordum
Bir gün kafamı yukarı kaldırmamla kapıldığım dehşet anını hatırlar ve gülerim, hiç bakmıyormuşum demek yürürken yukarılara
ben küçükken büyüyünce inek olmak istiyodum, sırf karpuz kabuğu yiyebiliyolar diyenerde gördüysem artık,çok lezzetli bişeydir zannediyodum karpuz kabuğunu.
gece gece hem guldurdun hemde "esegin aklina karpuz kabugunu dusurdun" simdi karpuz olsada yesek
ben odamdaki fotoğrafların ben üstümü giyinirken felan benigördüğünü sanırdım.bide oyuncakların canlandığını
onlar bende de vardıbi de oyuncaklarıma iyi davranırdım canları yanmasın diye
ben küçükken annemle babam gece sevişiyorlarsa neden hiç ertesi gün olduğunda birbirlerine bakıp gülmüyorlar,hiç mi komiklerine gitmiyor diye düşünürdüm.çok garip de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?