Ben çocukken......... sanardım!

Allah iyiliğini versin ya kıyamam sana yaaa bitmek nedir bilmiyor

Ben 4-5 yaşındayken gelip geçerken yürüdüğüm binaların yüksek katlı olduklarını bilmiyor,gördüğüm kadar sanıyordum
Bir gün kafamı yukarı kaldırmamla kapıldığım dehşet anını hatırlar ve gülerim, hiç bakmıyormuşum demek yürürken yukarılara

Son düzenleme:
Kendim de apartmanda oturmadığımdan sanırım, evimiz müstakil göründüğü kadarıyla yetinmişim hep o yaşa kadar

Neden cevaplarım yazılan şeyden önce çıkıyor yaa :S

Son düzenleme:

hahahaha bu da enteresanmış

ben küçükken büyüyünce inek olmak istiyodum, sırf karpuz kabuğu yiyebiliyolar diye nerde gördüysem artık,çok lezzetli bişeydir zannediyodum karpuz kabuğunu.

bende televizyonda gördüğüm sanatçıları hiç tuvalete gitmediğini sanırdım evlerindee şarkı sölerken giydikleri kıyafetlerle nasıl durduklarını düşünürdüm

ben küçükken büyüyünce inek olmak istiyodum, sırf karpuz kabuğu yiyebiliyolar diye nerde gördüysem artık,çok lezzetli bişeydir zannediyodum karpuz kabuğunu.

gece gece hem guldurdun hemde "esegin aklina karpuz kabugunu dusurdun" simdi karpuz olsada yesek

ben odamdaki fotoğrafların ben üstümü giyinirken felan benigördüğünü sanırdım.bide oyuncakların canlandığını

küçükkken televizyondakilerinde bizi gördüğünü sanırdım hatta bacak bacak üstüne atıp karşılıklı konuşmaya başlardım ne yazık ki hiç cevap alamazdım:)))

ben küçükken annemle babam gece sevişiyorlarsa neden hiç ertesi gün olduğunda birbirlerine bakıp gülmüyorlar,hiç mi komiklerine gitmiyor diye düşünürdüm.çok garip de mi?

Ben çocukken herkesin çok iyi niyetli olduğunu,kimsenin kimse hakkında kötü şeyler düşünmediğini,Doğan Cüceloğlu kitaplarındaki gibi sevgi dünyasında yaşadığımızı sanırdım...Hala öyle sanıyorum çoğu zaman..Büyüyemedim galiba....

bende televizyonun arkasında küçük bi kapı var insanlar ordan içeri giriyolar die düşünürdüm hep...

radyonun ve şu düğünlerdeki büyük hoparlörlerin içinde sıkışmış küçük insanlar var sanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…