Ben çocukken......... sanardım!

nolur hatırla!bu neticeye nası vardın???

hmm hemen söyleyeyim.
babamla annem hep, kızım Allah'tan önce sağlık iste derlerdi.
sağlık denince de benim aklıma portakal gelirdi. : )
e sağlığı da Allah'tan istediğimize göre o portakaldı ve bize de kendisi gibi sağlık verecekti.
sanırım böyle düşünmüştüm

büyüyünce memelerimizin birden hortlucanı sanırdım
allh çok büyük derlerdi
direkleri allah olarak hayal ederdim
bide filmleri canlı sanırdım
mesala bi oyuncuyu iki kanlda görünce
hayretler içinde izlerdim
ikisini birden nasıl çekiyor diye

ben de radyoda dj şimdi mesela sezen aksu sizler için seslendirecek dediğinde gerçekten bizim için tekrar şarkı söylüyor sanırdım bu arada tdk ya göre doğrusu sanırdım olacak arkadaşlar :)

gece gece çok güldüm ya çocukluk aklı işte bende küçükken hatta baya bi küçükken yaşadığımız şehirde kale var onu Allah zannederdim etrafımda gördüğüm en büyük şeydi nasıl bağdaştırdıysam bağdaştırmısım işte çocukluk aklı

evet olabilir. : )
benim hayal ettiğim portakal da gökyüzünde ve kocamandı.Allah çok büyüktür denilirdi ya o sebeple portakalı da öyle hayal etmişim demek.büyük,gökyüzünde,sağlık veren:)

ben de küçükken annem olcam sanırdım.onun gibi giyincem,onun işinde çalışçam gibi.yani mecburmuşum gibi TT'da çalışırdı annem benim kreşim de TT kreşiydi annemin çalıştığı binanın en üst katındaydı,aşaa kaçar kaçar annemi izlerdim neler yapıo,nasıl çalışıo...sonra da eve gelip aynılarını yapardım,ben anneyim derdim

evet olabilir. : )
benim hayal ettiğim portakal da gökyüzünde ve kocamandı.Allah çok büyüktür denilirdi ya o sebeple portakalı da öyle hayal etmişim demek.büyük,gökyüzünde,sağlık veren:)

evet allah büyük kelimesinden yola çıktım bende sanırım çevremdeki en büyük şey kaleydi çok korkardım her kaleye baktığımda onu hatırlıyorum

evet allah büyük kelimesinden yola çıktım bende sanırım çevremdeki en büyük şey kaleydi çok korkardım her kaleye baktığımda onu hatırlıyorum

bizim sokağın girişinde bi ağaç vardı ben çok küçükken.kocaaaman bir ağaç ama, yani şimdi görsem yine derim heralde gördüğüm en büyük ağaçlardan biri diye.
onu da Allah ile bağdaştırmıştım.ağacı çok severdim ama altından geçerken falan hem mutlu olurdum hem de korkardım bende :))

çok aptalca ama küçüklük işte bende midyeyi pilavıyla denizden çıkar sanırdım

Süpersiniz kızlar
Halide Edip Adıvar'ı erkek sanırdım.
Bir de bizim aile maç tutkunudur yani çok küçük yaşta stadlara gidip izlemişliğim vardır.Orda da maçı spikerin anlatığını sanıyordum.

annemle kutsal yerleri ziyarete giderdik ben ordan yaprak taş gibi şeyler alıp eve getirir yatarken baş ucuma koyardım annem alma yerine geri gider derdi.bana daha cazip gelirdi daha çok toplardım.sabah uyandıgımda yanımda olmazdı.meger annem alıp atarmış ama ben orda yatan zatın gelip aldııgını sanırdım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…