- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
bu da vardı bende
sanardım mı sanırdım mı kızlar? buraya yazarken baya bi düşündüm de
nolur hatırla!bu neticeye nası vardın???bide tövbe yarabbim Allah'ı portakal sanrdım.
bide tövbe yarabbim Allah'ı portakal sanrdım.
nolur hatırla!bu neticeye nası vardın???
hmm hemen söyleyeyim.
babamla annem hep, kızım Allah'tan önce sağlık iste derlerdi.
sağlık denince de benim aklıma portakal gelirdi. : )
e sağlığı da Allah'tan istediğimize göre o portakaldı ve bize de kendisi gibi sağlık verecekti.
sanırım böyle düşünmüştüm
gece gece çok güldüm yaçocukluk aklı işte bende küçükken hatta baya bi küçükken yaşadığımız şehirde kale var onu Allah zannederdim etrafımda gördüğüm en büyük şeydi nasıl bağdaştırdıysam bağdaştırmısım işte çocukluk aklı
evet olabilir. : )
benim hayal ettiğim portakal da gökyüzünde ve kocamandı.Allah çok büyüktür denilirdi ya o sebeple portakalı da öyle hayal etmişim demek.büyük,gökyüzünde,sağlık veren:)
evet allah büyük kelimesinden yola çıktım bende sanırım çevremdeki en büyük şey kaleydi çok korkardım her kaleye baktığımda onu hatırlıyorum
çok aptalca ama küçüklük işte bende midyeyi pilavıyla denizden çıkar sanırdım
ben de radyoda dj şimdi mesela sezen aksu sizler için seslendirecek dediğinde gerçekten bizim için tekrar şarkı söylüyor sanırdımbu arada tdk ya göre doğrusu sanırdım olacak arkadaşlar :)
Süpersiniz kızlar
Halide Edip Adıvar'ı erkek sanırdım.
Bir de bizim aile maç tutkunudur yani çok küçük yaşta stadlara gidip izlemişliğim vardır.Orda da maçı spikerin anlatığını sanıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?