Ben çocukken......... sanardım!

annemle kutsal yerleri ziyarete giderdik ben ordan yaprak taş gibi şeyler alıp eve getirir yatarken baş ucuma koyardım annem alma yerine geri gider derdi.bana daha cazip gelirdi daha çok toplardım.sabah uyandıgımda yanımda olmazdı.meger annem alıp atarmış ama ben orda yatan zatın gelip aldııgını sanırdım

çok aptalca ama küçüklük işte bende midyeyi pilavıyla denizden çıkar sanırdım

Bende pilavıyla denizden çıktığını sanırdım hatta midyenin kendisini o pilav sanırdım içindeki asıl midyeyi atar pilavını yerdim

Son düzenleme:
ahaha cok eglenceli konuymus

ben de kucukken televizyondaki insanlarin gercekten televizyonun icinde oynayan kucuk insanlar oldugunu saniyodum

bir de bayagi uzun bir sure dunyanin uzerinde degil de, kurenin icinde oldugumuzu sandim, boyle ic yuzeyi mavi bi kurenin icindeymisiz gibi

[QUOTE

kendini türk dil kurumundan görevlendirilmiş zannedenlerden geçilmiyor burası size ne ya istediğini yazar ayrıca bilmeyedebilir

ben de öğrensin diye yazmıştım size niye dokundu ki?

Son düzenleme:
ben kucukken bı de herkes benım ıcın yaratılmıs alsında herkes benı takıp edıyo onlar onemsız ben varım sadece sanardım

bunu ben de dusunmustum, dunyadaki tum insanlarin benim hayatimi surdurebilmem icin yaratilmis figuranlar oldugunu dusunuyodum iste daha super ego gelismemis demek ki bencil bencil takiliyomusum.

'herkez' bu kelimeyi de mi bana inat yanlış yazdın:86: ya insanlar neden hatalarını kabul etmek istemezler ki.. neyse burası oyun topiği.. daha fazla yazıp polemik yaratmak istemiyorum ama umarım türkçeyi tam manasıyla öğrenirsin ..

Son düzenleme:
insanların kültürlerini bilgilerini bilip bilmeden eleştiriler yapma bence arkadaşım burada ilkokul mezunu insanlarda olabilir yazmaya hakkı yok mu yani
ayrıca bana gelince uzun süre almanyada kaldım ve türkiye ye yeni dönmüş biri olarak bazı kelimeleri vs.. yanlış yazmış olabilirim bu seni niye ilgilendiriyo ben bunu anlamadım.

bende yabancı ülkedeki kedileri yabancı dil konusurlar sanrdım birde hayvanlar alemındede kendi içinde doktor polis hakim filan var sanırdııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…