Nişanlına güveniyor musun? Kıskançlık herkeste olur mutlaka, ama nişanlına güvenmiyorsan kıskanırsın tabi. Hadi kızlar tamam da, erkeklerden de mi kıskanıyorsun? :44:
hastalık boyutuna getirmemek senin elinde .. insan sevdiğini kıskanır ama abartmamak gerek ...
bende çok kıskanırım eşimi ama arada dile getiririm şakayla karışık
kıskançlık bir virüs gibi, zamanla bütün benliğini ele geçirir.
hem sen kendinden nefret etmeye başlarsın, kıskandığın şeylere dışarıdan birinin gözünden baktığında,
hem de karşındaki insanın sana saygısı tükenir...
hayatının en merkezine onu koyduğun için de kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlar...
acilen tedbir alınmalıdır, kendi kendine yardım edebilirsin sadece. çünkü kıskandığın birşeyi yapmayı bıraksa, başka birşey çıkarırsın, sonu gelmez...
Nişanlına güveniyor musun? Kıskançlık herkeste olur mutlaka, ama nişanlına güvenmiyorsan kıskanırsın tabi. Hadi kızlar tamam da, erkeklerden de mi kıskanıyorsun? :44:
kıskançlık bir virüs gibi, zamanla bütün benliğini ele geçirir.
hem sen kendinden nefret etmeye başlarsın, kıskandığın şeylere dışarıdan birinin gözünden baktığında,
hem de karşındaki insanın sana saygısı tükenir...
hayatının en merkezine onu koyduğun için de kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlar...
acilen tedbir alınmalıdır, kendi kendine yardım edebilirsin sadece. çünkü kıskandığın birşeyi yapmayı bıraksa, başka birşey çıkarırsın, sonu gelmez...
Arkadaşa katılıyorum..
Sonu yok bunun gittikçe büyüyen bi hastalık bu bence.. Önünü almazsan iki tarafı da yıpratıyor.. Hani öyle tatlı kıskançlıklar olmalıdır da zaten ama fazlası zarar..
Başka şeylerle meşgul ol kıskanmaya başladığında, nasıl olsa evlenince hep yanyana olacaksınız o günleri düşün.. :)
bende buunu bi türlü aşamıyordum halada aşmış değilim:) ama şöyle ki artık kavga ederek değiL:) şakayla yada naz yaparak yapıyorum bunu oda alştı artık bunalmıyor
ne güselbende yapabılırmıyım bunu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?