ben çok kıskancım napcammm ben yaaa :(

avensis

hayat arkadaşım eşimmm
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
375
0
26
İstanbul
kızlar benim yakında dugunum olacak nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.
ama ben erkek arkadaşlarından bıle kıskanır oldum onu... gittigi oturdugu yerolerden bile
ne yapıcam ben ya

kıskandığını belli etip adamın egosunu tatmin etme ..bende kıskancımdır ama hiç çaktırmam

hastalık boyutuna getirmemek senin elinde .. insan sevdiğini kıskanır ama abartmamak gerek ...

bende çok kıskanırım eşimi ama arada dile getiririm şakayla karışık

bende öyleyim yaa yaptığı işi bile kiskanıyorumm napcez bilmem galiba pek düşünmemek lazımm kendime uğraşacak bişeyler bulmam lazim

kıskançlık bir virüs gibi, zamanla bütün benliğini ele geçirir.

hem sen kendinden nefret etmeye başlarsın, kıskandığın şeylere dışarıdan birinin gözünden baktığında,

hem de karşındaki insanın sana saygısı tükenir...

hayatının en merkezine onu koyduğun için de kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlar...

acilen tedbir alınmalıdır, kendi kendine yardım edebilirsin sadece. çünkü kıskandığın birşeyi yapmayı bıraksa, başka birşey çıkarırsın, sonu gelmez...

Nişanlına güveniyor musun? Kıskançlık herkeste olur mutlaka, ama nişanlına güvenmiyorsan kıskanırsın tabi. Hadi kızlar tamam da, erkeklerden de mi kıskanıyorsun? :44:

Son düzenleme:
Nişanlına güveniyor musun? Kıskançlık herkeste olur mutlaka, ama nişanlına güvenmiyorsan kıskanırsın tabi. Hadi kızlar tamam da, erkeklerden de mi kıskanıyorsun? :44:

paylaşamamktan o ,onlarla geçirdiği vakti kıskanıyor olmalı

bız ıkı yıldır beraberiz en başta boyle huylarım yoktu anlamadım
sonradan olusmaya başladı....sozde başka nişanda daha da başka oldu..bazen kızıyor bana neden boyle yapıyorsun dıye bazende alıyor karsısına guzelce anlatıyor
ama yok soz gecıremıyorum kendıme

bende buunu bi türlü aşamıyordum halada aşmış değilim:) ama şöyle ki artık kavga ederek değiL:) şakayla yada naz yaparak yapıyorum bunu oda alştı artık bunalmıyor

seven sevdiğini kıskanır bence bu normaldir tadında olacak şekilde kıskanmalıdır da ama kıskançlığın boyutu çok önemli ben yukarıda çok kıskanırım dedim ama benimkisi tatlı kıskançlıklar bu aramızda hiçbir zaman herhangi bi soruna veya kavgaya mahal vermedi evet bende derim işleri çok yoğun olduğunda keşke senin iş arkadaşın olsaydım daha fazla beraber olurduk falan ama bu bi hoş muhabbet olarak geliyo gidiyo aramızda eğer kıskançlık taraflara zarar verecek gibiyse o zaman önlenmeli hemde acilen yoksa düzelmesi imkansızlaşan zararlar veriyo ilişkilere..

Son düzenleme:

kız arkadaşı yok zaten dogru dürüst
ben ona tabıkı guvenıyorum... ama işte benle olamıyor ya ona bozuluyorum çok

Arkadaşa katılıyorum..
Sonu yok bunun gittikçe büyüyen bi hastalık bu bence.. Önünü almazsan iki tarafı da yıpratıyor.. Hani öyle tatlı kıskançlıklar olmalıdır da zaten ama fazlası zarar..
Başka şeylerle meşgul ol kıskanmaya başladığında, nasıl olsa evlenince hep yanyana olacaksınız o günleri düşün.. :)

keşke benımkıde tatlı kıskançlık olarak kalaydı
en azından kıskanılmak hosuna gıderdi şimdi zavallım resmen bunaldı
çok kızıyorum kendıme çokkk
bendekı bu kıskançlık genıni aldırsak ot gibi olsam yeridir.

ne güsel bende yapabılırmıyım bunu acaba

yapabilirsin tabiki :) benmki hastalık gibydi bi gör kız ismi görmem yeterdi yani onu bırak erkek ardsllarını siliodum telefndan benle görüş diye hahaha:) şimdi gülüyorum kendime:) ama baktım hem o hem ben yıpranıyorum:) şimdi yine kıskancım ama nasıL mesela bi kız gördüm fcesinde msjlşrken yadfa knşrken yaa gitttt sen beni sevmiosun diyorm şirince ve surat asarak oda işte tatlı cvplar veriyor yaa bananaee istemooomm onu ya siil siil nolaaayyy dioom:))) oluo bitio ne o kırılıyor ne ben ve bnm içim rahat ediyor o kişiyi siliyor yada onla görüşme etme konulrndada yine böle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…