bende öyleyim yaa yaptığı işi bile kiskanıyorummnapcez bilmem galiba pek düşünmemek lazımm kendime uğraşacak bişeyler bulmam lazim
Bunalmaya başladıysa işler kötü.. Bir süre sonra inatlaşma bile olur aranızda sırf sen sıkıyorsun diye seni üzecek şeyler yapabilir..
Ama bu durumu farketmen güzel bişey bence.. Biraz kendini kontrol etmen yeter.. Unutma o senin her dediğini yapmak zorunda değil..
Al benden de o kadar. Seviyorum ilgi gösteriyorum hemde öyle böyle değil.! bunaltçağıma inanıyorum ama bunalmayacağını söylüyor.
Şimdi güvensizlik başladı hayatına giren çoğu insanı aldattığını, bana bunu itiraf ettiğini söyledi. Ama asıl bomba şimdi: farkında olmadan aldatmış olabilirim seni dedi...
Amin inşallah
Yoksa ben gibi aldatılabilirsiniz hemde kendisi bunun farkında olmadan...
Al benden de o kadar. Seviyorum ilgi gösteriyorum hemde öyle böyle değil.! bunaltçağıma inanıyorum ama bunalmayacağını söylüyor.
Şimdi güvensizlik başladı hayatına giren çoğu insanı aldattığını, bana bunu itiraf ettiğini söyledi. Ama asıl bomba şimdi: farkında olmadan aldatmış olabilirim seni dedi...[/QUOTE]
o nasıl oluyormuş yahu, uykusunda mı aldatıyo :97:
Şimdi güvensizlik başladı hayatına giren çoğu insanı aldattığını, bana bunu itiraf ettiğini söyledi. Ama asıl bomba şimdi: farkında olmadan aldatmış olabilirim seni dedi...[/QUOTE]
o nasıl oluyormuş yahu, uykusunda mı aldatıyo :97:
bende anlamadım nasıl yapmış bilmeden
Bende aşırı kıskancım kızlar
hiç mutlu değilim tabiki ama elimde değil.
işten eve giderken bile diken üstündeyim.
oda aksine çok geniş. ne kadarda zıtız
Yoksa ben gibi aldatılabilirsiniz hemde kendisi bunun farkında olmadan...
Ciddimiydi onu derkenAl benden de o kadar. Seviyorum ilgi gösteriyorum hemde öyle böyle değil.! bunaltçağıma inanıyorum ama bunalmayacağını söylüyor.
Şimdi güvensizlik başladı hayatına giren çoğu insanı aldattığını, bana bunu itiraf ettiğini söyledi. Ama asıl bomba şimdi: farkında olmadan aldatmış olabilirim seni dedi...
öncelikle yorumun için teşekkürler hulyadem"Kıskançlık içerisinde özgüven eksikliği ve yetersizlik duygularını barındırır. Özgüven zayıfladığı zaman kişi kendini yetersiz, değersiz hissetmeye başlar. Sahip olduğu sevgiyi hak etmediğini ve kaybedeceğini düşünür. Bu endişe de kıskançlık duygusuna ve onunla baş etmek için gösterilen sağlıksız davranışlara sebep olur. Aşırı kıskanç kişi, eşini devamlı kontrol eder, takip eder, onun yaşantısını sınırlar ve üzerinde bir baskı oluşturarak onu kaybetmeyeceğini düşünür. Oysa sadakat tehditle değil sevgiyle sağlanır. Kıskançlık sonucu sergilenen takip etme, baskı altında tutma, öfke, şüphecilik gibi tutumlar karşı tarafı daha da uzaklaştırır. Eşin telefonlarını dinlemek, takip etmek, eve gelince perdeleri, banyoyu, yatak odasını kontrol etmek, eşi akrabalar dahil kimseyle görüştürmemek, her anlatılan olayın altında bir anlam aramak aşırı kıskançlığa girer ve tedavi edilmesi gereken bir davranış bozukluğudur. Kıskanılan eşin kıskanan tarafın endişelerini gidermek yerine aksi bir tepki verdiğini kaydeden Tarhan “Erkek, eşine güvenmeyen bir kadın karşısında, ‘Bıktım bu kadından’ diyerek başka kadınlara yönelir. Aslında kadın, farkında olmadan eşini başka kadınlara ittiği halde, ‘Bak haklıymışım, bu adam zaten beni sevmiyordu’ diye düşünür” bu yazılar internette aşırı kıskançlık konulu makaleler,ben yazmadım.eğer senin davranışlarında bu boyutta ise mutlaka tedavi görmelisin.yoksa hem nişanlını hem de ondan sonra hayatına girecek erkekleri kaybedersin ve ben nerede hata yaptım sadece sevdim kıskandım dersin.erkekler baskıya gelemez kardeş.bir ay tahammül eder 3 ay tahammül eder en sonunda kendini sorgulamayan kavga çıkarmayan ve kısıtlamayan kadınların yanına giderler.aldatacak insanı kıskançlık yaparak engelleyemezsin o her şartta aldatır zaten.eğer kendini biraz seviyorsan lütfen bu huyunu yen.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?