ben çok kıskancım napcammm ben yaaa :(

bende öyleyim yaa yaptığı işi bile kiskanıyorumm napcez bilmem galiba pek düşünmemek lazımm kendime uğraşacak bişeyler bulmam lazim

Kesinlikle uğraşçak birşeylerin olmalı o zaman ona yoğunlaşarak gerginliğin azalır.
Ben adım atsa kıskanır oldum. Düşünsene o da ben de su doldurcağımız zaman peşimize takılıyoruz :90: ayrı kalmaya tahammülümüz yok

Yoksa ben gibi aldatılabilirsiniz hemde kendisi bunun farkında olmadan...

hımm o tam sopalık olmuş canım ya..
acaba seni iyice kıskandırmak için yapıyor olabilirmi??:18:

bende çok kıskancım ama arkadaşlarındanda kıskanıyodum eşimi ama fazla kıskançlık aşkı tüketir ve bıktırıcı olursun onun için fazla abartmamak lazım

bende delii kıskanırım herşeyi benle yapsın filan isterim bizde çift taraflı çevremizdekiler bile diyor. sizi başkası kaldıramazdı tam bir birinizi bulmuşsunuz diye.. yaa benim kıskançlıklarımdan dolayı adam meslek değiştirdi okuduğu mesleği değil askerliği seçti.. bide demez sen bana başka işte huzur vermezdin diye. napalım kanımızda var kıskançlık

ben de çok kıskancımdır.seven insan kıskanır diye de düşünüyorum ama çok da abartmamak lazım.tabi insanın kendini engellemesi zor ama en azından ona yansıtma ki havaya girmesin.uzak olduğunuz için daha da kıskanç olmuşsundur normal ama eminim o da seni kıskanıyordur

yalnız değilmişiiiiim

kendimi yiyip bitiriyorum :18: öyle böyle değil bendeki kıskançlık ((

işten eve gelene kadar diken üzerindeyim hatta arada anneme takılıyorum damadın işe bile gitmesin ben çalışır ona bakarım

bu arada çalıştığı ortamda bayan da yok
bi yanlışını da görmedim ki kıskanmak için bir yanlışını görmekte gerekmezz, pamuklara sarmak istiyorum onu,fanusa koymakkk

burcumun etkisi de yadsınamaz akrep burcuyum nişanlım ise boğa burcu vee o hiç kıskanç değildir çook cooldur :26: :26: :26:

Bende aşırı kıskancım kızlar
hiç mutlu değilim tabiki ama elimde değil.
işten eve giderken bile diken üstündeyim.
oda aksine çok geniş. ne kadarda zıtız

Bende aşırı kıskancım kızlar
hiç mutlu değilim tabiki ama elimde değil.
işten eve giderken bile diken üstündeyim.
oda aksine çok geniş. ne kadarda zıtız

bende bu durumdan hiç memnun değilim öyle bir zman geliyor ki msj larıma 5 10 dakika geç cevap yazıyo, onun mesajıma geç cevap yazması bende kıskançlığın had safhaya çıkmasına neden oluyoo ve başlıyorum bir sürü senaryo yazmaya

kıskançlığımı ona çaktırmamaya çalışıyorum bu arada senin ve sevdiğiin burcu ne :)

Son düzenleme:
Ciddimiydi onu derken
fark etmeden nasıl oluyor?

"Kıskançlık içerisinde özgüven eksikliği ve yetersizlik duygularını barındırır. Özgüven zayıfladığı zaman kişi kendini yetersiz, değersiz hissetmeye başlar. Sahip olduğu sevgiyi hak etmediğini ve kaybedeceğini düşünür. Bu endişe de kıskançlık duygusuna ve onunla baş etmek için gösterilen sağlıksız davranışlara sebep olur. Aşırı kıskanç kişi, eşini devamlı kontrol eder, takip eder, onun yaşantısını sınırlar ve üzerinde bir baskı oluşturarak onu kaybetmeyeceğini düşünür. Oysa sadakat tehditle değil sevgiyle sağlanır. Kıskançlık sonucu sergilenen takip etme, baskı altında tutma, öfke, şüphecilik gibi tutumlar karşı tarafı daha da uzaklaştırır. Eşin telefonlarını dinlemek, takip etmek, eve gelince perdeleri, banyoyu, yatak odasını kontrol etmek, eşi akrabalar dahil kimseyle görüştürmemek, her anlatılan olayın altında bir anlam aramak aşırı kıskançlığa girer ve tedavi edilmesi gereken bir davranış bozukluğudur. Kıskanılan eşin kıskanan tarafın endişelerini gidermek yerine aksi bir tepki verdiğini kaydeden Tarhan “Erkek, eşine güvenmeyen bir kadın karşısında, ‘Bıktım bu kadından’ diyerek başka kadınlara yönelir. Aslında kadın, farkında olmadan eşini başka kadınlara ittiği halde, ‘Bak haklıymışım, bu adam zaten beni sevmiyordu’ diye düşünür” bu yazılar internette aşırı kıskançlık konulu makaleler,ben yazmadım.eğer senin davranışlarında bu boyutta ise mutlaka tedavi görmelisin.yoksa hem nişanlını hem de ondan sonra hayatına girecek erkekleri kaybedersin ve ben nerede hata yaptım sadece sevdim kıskandım dersin.erkekler baskıya gelemez kardeş.bir ay tahammül eder 3 ay tahammül eder en sonunda kendini sorgulamayan kavga çıkarmayan ve kısıtlamayan kadınların yanına giderler.aldatacak insanı kıskançlık yaparak engelleyemezsin o her şartta aldatır zaten.eğer kendini biraz seviyorsan lütfen bu huyunu yen.sevgiler.

öncelikle yorumun için teşekkürler hulyadem
bıraz acı ama gerçekçi ifadeler olmuş
haklısın sonuna kadar ama bu kadar sevgi aşk derken terk edııp gıtmek de nasıl oluyor? gulu seven dıkenıne katlanamıyormu?? aşk kaçmak mı .yaşanılanların o kadar zamanın emegın gozyasının karsılıgı kıskanılınca kaçmak mı?
zaten benım askımı emegımı bır kıskançlıgıma terkedecekse defolup gidebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…