- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
- 73
keşke benımkıde tatlı kıskançlık olarak kalaydı
en azından kıskanılmak hosuna gıderdi şimdi zavallım resmen bunaldı
çok kızıyorum kendıme çokkk
bendekı bu kıskançlık genıni aldırsak ot gibi olsam yeridir.
Uzak olduğunuz için oluyordur o.
Benimle gezemiyor, yanımda olamıyor, onlarla birlikte diye.
Gittiği yerlerde ben olamıyorum falan diye.
Evlenince geçeceğini düşünüyorum canım.
Bu senin sağlığını bozmaktan başka bir işe yaramaz.
Rahatlamaya çalış.
ben sevgilim keşke bi fanusta yaşasa da kıskanmak zorunda kalmasam diyen insandım. ben atlattığıma göre herkes atlatır eminm.
çok utanç verici ama kardeşinin doğum günü için benimle buluşmasını erken bitirmesini bile kıskanmıştım. :26:
çok fena çok, çok şükür hiç öyle değilim artık...
dedıgın gibi en utanç verıcı yanı da en yakınlarından kıskanmak
sen nasıl bu hale getırebıldın kendini peki?
ben de sevgilimi eski eşinden kıskanıyorum,çocuk harici en ufak bir diyaloğa girmelerine tahammül edemiyorum.benim sevgilim naiftir,kimseyi kıramaz,araya soğuk mesafeler koyamaz. dolayısıyla ex-lerine de cıvık yılışık bir muhabbetleri olmasa da araya bir set çekmiyor. bu huyu beni deli ediyor bazen. ve ilginçtir kıskanmaya devam ettikçe hep beni çıldırtacak şeyler ortaya çıkıyor ya da olmamışsa bile oluyor. güveniyorum gerçi ben ona herşeye rağmen. ama ciddi bir ilişkisinin olduğunu artık yalnız olmadığını iki kişilik düşünse bunlara da gerek kalmaz. çoğumuzun güvensizlikten kaynaklanmıyor kıskançlığımız aslında. belki onların ilgisini bizden başka birşey çektiği için,belki karşı tarafın onlardan birşey umacağını düşündüğümüz için. bilmiyorum ama benimki güvensizlik değil.o da aksine güvensizlik algılıyor kavga çıkıyor.
o kadar kıskandığım, kafayı yediğim halde adam beni aldattı.
benim şimdiki halime gelmem biraz acılı oldu :)
demek ki kıskanmak bir işe yaramıyor, baksana... neden kendimi yıpratıyorum deli miyim ben dedim. sonraki ilişkilerimde çok daha rahattım...
Bende cok kıskancım eşimi herseyden kıskanıyorum elımde degıl
Bende cok kıskancim ama senin kadar değil!kızlar benim yakında dugunum olacak nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.
ama ben erkek arkadaşlarından bıle kıskanır oldum onu...gittigi oturdugu yerolerden bile
ne yapıcam ben ya
Bende cok kıskancim ama senin kadar değil!
bu konuda benim sınır oldugum, askım gır gır olsun diye, yakınlarıma kıskanç oldugumu anlatıyor! Sınır oldum, sanki kendi benden beter kıskanç değil
tehdit ettim artıkartık
bur daha beni rezil edersen, bende herkese ne kadar kıskanç olduğunu anlatacağım diye
şimdi kıskançlığın iyi huyusu var, kötü huyusu var. Seninki sanki tehlikeli kıskançlıgami düşüyor?yoksa arkadaşlarinami güvenmiyorsun?( nişanlına)
çok haklısın canım..guvensizlik degil bu..başka şeylere ılgısını vermesı ..
nişanlımda oyle guvenmessın sen bana dıyor ve ben sana guvensızlık verecek ne yaptım dıyor( hiçbirşey)
bende ezılıp buzuluyorum ama
dıyorum ki keşke bu kadar sevmeseydım onu çünkü zarar veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?