ben çok kıskancım napcammm ben yaaa :(

Uzak olduğunuz için oluyordur o.

Benimle gezemiyor, yanımda olamıyor, onlarla birlikte diye.

Gittiği yerlerde ben olamıyorum falan diye.

Evlenince geçeceğini düşünüyorum canım.

Bu senin sağlığını bozmaktan başka bir işe yaramaz.

Rahatlamaya çalış.

ben sevgilim keşke bi fanusta yaşasa da kıskanmak zorunda kalmasam diyen insandım. ben atlattığıma göre herkes atlatır eminm.

çok utanç verici ama kardeşinin doğum günü için benimle buluşmasını erken bitirmesini bile kıskanmıştım. :26:

çok fena çok, çok şükür hiç öyle değilim artık...

Bunalmaya başladıysa işler kötü.. Bir süre sonra inatlaşma bile olur aranızda sırf sen sıkıyorsun diye seni üzecek şeyler yapabilir..
Ama bu durumu farketmen güzel bişey bence.. Biraz kendini kontrol etmen yeter.. Unutma o senin her dediğini yapmak zorunda değil..

kıskançlık yerinde ve dozunda ise iyidir. aksi halde felakate dönüşür.
erkek arkadaşlarından bile kıskanıyorum ne demek siz çok abarmışsınız anladım kadarı ile.
ve nişanlınıza nefes almasına bile izin vermiyorsunuz :31.
bu kadar bunaltmak niye ki. ?
sonunda zararlı olan siz çıkarsınız. buraya nişanlım kızlarla konuşuyor dayanamıyorum kıskanıyorum yazsaydınız çok farklı dı durum ama herşeyine karışır kıskanırsanız bi süre sonra bıkkınlık gelir.
biraz kendinizi dinginleyin içinizde tutun o an bu kıskançlık kriz gibi birşeydir.
nişanlınızada belli etmeyin
ne güzel evlenecekmsiniz daha ne istiyorsunuz ki çook mutlu olmak varken
umarım söylediklerimiz işe yarar sizin için :

Eskiden bende öyleydim..inanılmaz kıskançtım, hatta bunun bende bir huy olduğunu yapımın böyle olduğunu düşünürdüm tıpkı senin gibi..

Sonra yavaş yavaş aştım bunu. huy yada yapımla alakalı değilmiş.. gerçekten senin elinde.. neden kıskanıyorsun nişanlını? çünkü kaybetme korkun var ve çok seviyorsun.
Öncelikle onsuz hayat olmaz düşüncesinden çıkman gerekir.. herşey olacağına varır düşüncesinde olursan yenebilirsin ancak bunu..

Ben eşimi kıskanmamaya çalşıyorum, gitsin arkadaşlarıyla falan hiç ses etmem oda pek gitmez zaten benim rahatlığımı gördüğü için.. Kıskansam da bunu asla belli etmem, yoksa bana eksi olarak dönecek

Sevdiğin adamın senden bir süre sıkılmamasını ve ayrılmamasını istiyorsan bu gibi kıskançlık krizlerini , aza indirgemen gerek ..

Beynini rahatlat biraz , odaklanma ona ..

bence kıskançlığı geçmişsin sen
eğer bazı olaylarda içinde bi şüphe veya güvensizlik başladıysa bu şekilde olur diye düşünüyorum

evet canım aynen oyle
destegın için sagol

ben de sevgilimi eski eşinden kıskanıyorum,çocuk harici en ufak bir diyaloğa girmelerine tahammül edemiyorum.benim sevgilim naiftir,kimseyi kıramaz,araya soğuk mesafeler koyamaz. dolayısıyla ex-lerine de cıvık yılışık bir muhabbetleri olmasa da araya bir set çekmiyor. bu huyu beni deli ediyor bazen. ve ilginçtir kıskanmaya devam ettikçe hep beni çıldırtacak şeyler ortaya çıkıyor ya da olmamışsa bile oluyor. güveniyorum gerçi ben ona herşeye rağmen. ama ciddi bir ilişkisinin olduğunu artık yalnız olmadığını iki kişilik düşünse bunlara da gerek kalmaz. çoğumuzun güvensizlikten kaynaklanmıyor kıskançlığımız aslında. belki onların ilgisini bizden başka birşey çektiği için,belki karşı tarafın onlardan birşey umacağını düşündüğümüz için. bilmiyorum ama benimki güvensizlik değil.o da aksine güvensizlik algılıyor kavga çıkıyor.

dedıgın gibi en utanç verıcı yanı da en yakınlarından kıskanmak
sen nasıl bu hale getırebıldın kendini peki?

dedıgın gibi en utanç verıcı yanı da en yakınlarından kıskanmak
sen nasıl bu hale getırebıldın kendini peki?

o kadar kıskandığım, kafayı yediğim halde adam beni aldattı.

benim şimdiki halime gelmem biraz acılı oldu :)

demek ki kıskanmak bir işe yaramıyor, baksana... neden kendimi yıpratıyorum deli miyim ben dedim. sonraki ilişkilerimde çok daha rahattım...

çok haklısın canım..guvensizlik degil bu..başka şeylere ılgısını vermesı ..
nişanlımda oyle guvenmessın sen bana dıyor ve ben sana guvensızlık verecek ne yaptım dıyor( hiçbirşey)
bende ezılıp buzuluyorum ama
dıyorum ki keşke bu kadar sevmeseydım onu çünkü zarar veriyorum

haklısın bir musubet bin nasihat olayı bu da
kotü ir tecrube olmus ama her şerde bir hayır var derler ya sende eskıden kotu bır tecrube yasamıssın ama sımdı bunu aşabilmişsin

kızlar benim yakında dugunum olacak nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz.
ama ben erkek arkadaşlarından bıle kıskanır oldum onu... gittigi oturdugu yerolerden bile
ne yapıcam ben ya
Bende cok kıskancim ama senin kadar değil!
bu konuda benim sınır oldugum, askım gır gır olsun diye, yakınlarıma kıskanç oldugumu anlatıyor! Sınır oldum, sanki kendi benden beter kıskanç değil

tehdit ettim artıkartık
bur daha beni rezil edersen, bende herkese ne kadar kıskanç olduğunu anlatacağım diye

şimdi kıskançlığın iyi huyusu var, kötü huyusu var. Seninki sanki tehlikeli kıskançlıgami düşüyor?yoksa arkadaşlarinami güvenmiyorsun?( nişanlına)

benım kı kotusu oluyor canım...
hani erkegı kıskanırsın havalanır hosune gıder ya
benımkı o kadar bunalmıski cocuk resmen artık kıskanma dıye yalvaracak
arkadaslarını hepsını tanırım onlarda beni...onlara karsı bır sıkıntım yok

Al benden de o kadar. Seviyorum ilgi gösteriyorum hemde öyle böyle değil.! bunaltçağıma inanıyorum ama bunalmayacağını söylüyor.
Şimdi güvensizlik başladı hayatına giren çoğu insanı aldattığını, bana bunu itiraf ettiğini söyledi. Ama asıl bomba şimdi: farkında olmadan aldatmış olabilirim seni dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…