Bir eş olarak bundan rahatsızlık duyuyorsanız eşinizle konuşmanızdan daha doğal bişey olamaz ama bazı yorumlarda arkadaşlar,evli erkeklerle konuşmazdık demiş.Şaşırdım evli ve bekar konuşamaz mı anlamadım.Bir ortamda bulunamaz mı ? bulunduklarında mutlaka kötü şeyler mi olur.Bende eşimde öğretmen.
Eşim her sabah evli ve bekar baylı bayanlı grubuyla bizim arabada gidip geliyor.Bende arkadaşlarımla gidip geliyorum.Aksi bir durumda da haberleşiyoruz çünki bekleyip geç kalmamak için erkenden haber veriyoruz birbirimize.Bir de beleşe getirmekten bahsedilmiş belki ücret teklif ettiler ama eşiniz kabul etmemiştir.Bizde her ay herkes gidip geldiği gün kadar ücreti kibarca bırakır görünecek yere ve iner.
aynı işyerindeler ve yüzyüze bakıyolar.sizi götüremem nasıl denir bilemedim.içinize sinmiyosa dışarda kahve için ya da evinize davet edin.baktınız hoşlanmadınız ,laçka tipler işte o zaman eşinizle bu konuyu konuşun.
Ben olsam degil arabasina binmek konusmaktan bile cekinirim yani anlayamiyorum o yuzden. Esim de iyi niyet gostererek yapmis ama ben rahatsiz oldum. Eskiden rast gelince biniyorkarmis sonra esim benle gelebilirsiniz demis. Tepkilerimi fazla buldu da o yuzden farkli bakis acilari almak istedm
bencil sadece kendini düşünmeyen,dünyada tek araba kendinde zannetmeyen ,insanlara yardım etmeyi seven ,iki kız görünce illa aklına uçkuru gelmeyen ,iyiliksever ve düşünceli bir insan olduğu için eşimle gurur duyardım
Valla bende bekarım ben de öğretmenim ve beni de okula götüren iş arkadasım evli ama eşiylede tanışmıştık aramızdada yaş farkı var hani bazen hep birlikte de gidiyoruz sorun olmadı hiç ya da ben hissetmedim bilemiyorum ki .Hatta eşide ..... telini evde unuttu almaya geliyormuş seni diyor bana oyle bi sıknıtı olmadı .Eşine güven problmeiyle alakalı heralde ya da herkesin kıskanclık derecesi farklı . Mesela okulda bir öğretmen var zümrem olur kendisi 40 yaşlarında 3 cocugu var ve bizim haberleşmemiz gereken zamanlar oluyor beden eğitimi öğretmeni oldugumuz için maçlar turnuvalar nedeniyle bi ka defa aramıstım o yuzden .Ertesi gün okulda bana beni bi daha aramassan iyi olur hocam,eşim biraz kıskancta dedi ben şok oldum 25 yaşındayım napcam 40 yasında 3 cocuklu adamı zaten sözlüyümde yani .bende aramam dedim tabi ki olur mu oyle şey dedim .anlayış gösterdim ama yadırgadımda yani bi yandan.Bundan sonra birşey olursa müdürü arıyorum o soyluyor .Bence tanışmayı deneyin ya da istemiyorsanız eşinize soyleyin bana diğer öğretmen nasıl soylediyse oyle soylesin biraz yadırganıyor ama kocanıda yemedik durumuna geliyor iş ama yapcak bşşi yok
Öğretmen olan eşini z her sabah kendi okulunda çalışan ve yol uzerinde oturan iki tane bekar bayan i arabasıyla okula goturse,okula gidemedigi zamanlarda da bayana mesaj gondererek bugun gelmeyecegini haber verse tavriniz ne olur. Ben bu tarz seylerdern hoslanmiyorum ve ogrendigimde tepki verdim. Siz nadil karsilarsiniz? Ayni yoldan otobus de geciyor ulasim sikintisi yok
Bunu bana eşim ilk günden söylese sorun etmem, sonuçta isyerindede beraberler ama ben evli bir çalışma arkadaşımın aracına binmem. Eşi rahatsız olabilir, istemeyebilir diye düşünürüm. Esiniz iyi niyetli ama bayanlar belliki düşünememiş rahatsız olacagınızı.
Buna benzer bişey yaşamıştım.
İsyerimde erkek çalışma arkadaşım vardı nişanlı,aynı mahallede hatta aynı sokakta oturuyoruz ,ben arabayla gidip gelmeme rağmen gel senide bırakıyım demedim, dememde , servise biniyordu arkadaş. Nişanlısı rahatsız olur vs.diye düşünüyordum.
Siz niye bu kadar celallendiniz anlamadım. Ben zaten bu şekilde düşünür ona göre hareket ederim ve bu sayede eşimin arkadaşı yanlış anlarmı derdine düşmem yani.Çünkü ben öyle bir düşünce şekline kendi açımdan mahal vermemiş olurum.Sen kendince başka insanların adına düşünüp yorum yapıyorsun.
Sen çalışma arkadaşının eşini tanımadığın için onun hakkında düşünmek sana düşmez bence. Onu eşi temsil eder. Eğer eşinin ya da evliliğinin böyle kuralları varsa zaten kendisi almaz seni arabasına. Yani senin başkaları adına düşünmen gerekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?