ben cok kizdim siz ne diyeceksiniz bakalim

şehre 20 dk bi yerde öğretmenlik yapıyorduk
yol 20 dk ama araba 1 saatte bir araba geliyor
bi arkadaşımız vardı saolsun her gün alırdı bizi üstelik de 4 bayandık birimiz mecbur yanına otururduk
para da teklif ettik kabul etmedi
yeni bebeği olmuştu hediye aldık eşi de kendisi de çok memnun oldu
tüh ya adamın üstüne atlamak varmış nasıl düşünemedik

önce o kızlara sonra eşime hesabını sorardım diyen olmuş
sen önce kocana sahip çık kızlardan sanane

arada olur diyenler de olmuş
aynı yol üzerinde insanların önünden geçiyorsun bazen alıyorsun bazen almıyorsun
ben utanırım şahsen geçicem önlerinden de yolda bırakıcam
ilginç

Son düzenleme:
burdaki çoğunluğun düşüncesine bakılırsa işyeri servislerinde bile kadın erkek ayrı olmalı..heleki kadın bi de bekarsa vay haline :)
tanımadığınız kadınların ardından atıp tutuyorsunuz..zaten adam kendi söylemiş onunla gelebileceklerini teklif ettiğini
belki kadınlar benzine ortak olmayı bile teklif etti, nerden biliyorsunuz
çok saçma,abartı ve yobazca bu fikirler..yazık gerçekten

ne münasebet canım neden alıcakmış
çalışıyolarda eşinizemi güvenip çalışıyolar kendileri gitsinler bi zahmet
bence eşinizde bi müddet arabayla değilde otobüsle gitsin işe
böylelikle onlardanda kurtulmuş olur
sora yine arabayla gitmek istiyosa gider
bende çok hoş karşılamazdım böyle bi durumu açıkçası

kesinlikle kızmakta haklısınız tavrınızı baştan koyun.bu birlikte gelip gitmeler muhabbetler farklı boyutlara kayabilir.evlilik terapistlerini dinleyin bir erkekle kadın eşleri olmadan uzun süre birlikte vakit geçiremez bir erkek ve bir kadın kati suretle arkadaş olamaz.bunlar unlü terapist selin Özkök karacehennem in sözleri tavrınızı koyun ve geri adım atmayın. bırakın siz üzüleceğinize o bayan arkadaşlar üzülsün.

Ne kadar düşüncesiz kızlar.
Evli barklı adam'ın karısı rahatsız olur mu? diye düşünmek yok.

Yol parası vermeyelim diye insanları huzursuz ediyorlar.
Eşiniz sabah akşam her gün beraber gidip gelecek, huzursuz olmanızı ben cok iyi anlıyorum.

Aynı durumda siz olsanız işyerinizde calısan bir adamın arabasına binmenize izin vermezdi eşiniz bence

evet bazen o üç kuruşun hesabını yapan çok kişi oluyor evet çalışan dahi olsa.

burda şunu tartışmak mantıksız bence.
bazı insanlar mutasıptır.bana normal gelen şey başkasına normal gelmez.
konu sahibi arkadaşım eğer aynı şeyi sen yapmış olsaydın yani işe giderken iş yerinden
erkek arkdaşınız ile gitmiş olsaydınız,eşinizin tepkisi ne olurdu?
eğer normal karşılıyorsa problem yok bence,
ama normal karşılamıyorsa bence haklısınız.

kim ne düşünürse düşünsün bende hoş karşılamazdım ...
tamam belki iki tarafında kötü bir düşüncesi yoktur ... ama ne olacağını kimse bilemez bugün getirir götürür yarın giderken kahvaltı şu bu benim aklım almaz valla isteyen yobaz desin veya başka birşey ...
böyle şeylere taviz verdin mi arkası mutlaka gelir ....

Yani tabi bu sizin hassasiyetiniz, belki eşiniz başta bu konuyu size danışsa başkalarına söz vermeden önce daha uygun olurdu. Çünkü şimdi arkadaşlarına "ben artık sizi almayacağım" demesi de yakışık almayacak.

Ben şahsen, büyütülecek bir mevzu olduğunu düşünmüyorum. Benim de iş arkadaşım yakın otururken "sabahları seni de alırm geçerken" derdi. Birçok arkadaşım da mesela 3 kişi ayrı ayrı araba ile gitmektense tek araba ile gidenler de var. Benim eski erkek arkadaşım da işe gider gelirken samimi bir kız arkadaşını da götürüyordu, bu durumdan hiçbir zaman rahatsızlık duymadım. Bence normal birşey.

Valla bende bekarım ben de öğretmenim ve beni de okula götüren iş arkadasım evli ama eşiylede tanışmıştık aramızdada yaş farkı var hani bazen hep birlikte de gidiyoruz sorun olmadı hiç ya da ben hissetmedim bilemiyorum ki .Hatta eşide ..... telini evde unuttu almaya geliyormuş seni diyor bana oyle bi sıknıtı olmadı .Eşine güven problmeiyle alakalı heralde ya da herkesin kıskanclık derecesi farklı . Mesela okulda bir öğretmen var zümrem olur kendisi 40 yaşlarında 3 cocugu var ve bizim haberleşmemiz gereken zamanlar oluyor beden eğitimi öğretmeni oldugumuz için maçlar turnuvalar nedeniyle bi ka defa aramıstım o yuzden .Ertesi gün okulda bana beni bi daha aramassan iyi olur hocam,eşim biraz kıskancta dedi ben şok oldum 25 yaşındayım napcam 40 yasında 3 cocuklu adamı zaten sözlüyümde yani .bende aramam dedim tabi ki olur mu oyle şey dedim .anlayış gösterdim ama yadırgadımda yani bi yandan.Bundan sonra birşey olursa müdürü arıyorum o soyluyor .Bence tanışmayı deneyin ya da istemiyorsanız eşinize soyleyin bana diğer öğretmen nasıl soylediyse oyle soylesin biraz yadırganıyor ama kocanıda yemedik durumuna geliyor iş ama yapcak bşşi yok

Ben olsam ben de eşim her ne kadar iyi niyetli olsa da sinirlenirdim çok haklısınız ....
yahut eşinizin arabayla işe götürdüğü bayanlardan biri olsaydım rahatsız olurdum. karşı tarafın da düşünceli olması lazım... ilginç:26:

Son düzenleme:
Eşini tanıdığına emin misin? Cevabı evetse; dişi sineğe bile sarkan bir tip mi? Cevabı evetse; o halde haklısın ama ne yaparsın adamın huyu demek ki.
Dişi sineğe sarkan bir tip mi? Cevabın hayırsa; aynı okulda çalışan insanlar yol üstünden arkadaşını almıyorsa ayıp eder. Onu durakta bekleyerek görüp önünden geçerse ayıp eder

sakinlikle karşılamazdım sanırım
bide bayanları tanıyıp tanımamam önemli tabi
bayanları tanıyorsam sorun yapmam
ama bayanları yeterince tanımıyorsam sorun olurhemde sorunun alası olur
eşiminde bana abartma deme gibi lüksü olamaz kusura bakmasın

Offf beğenmeme izin vermedi site, alıntılayarak beğendim:)

Bir de, herkes eşimin/sevgilimin karşı cinsle samimi olmasını istemem demiş. Belki sorun bendedir ama ben mutlaka en az bir samimi kız arkadaşı olsun isterim erkek arkadaşımın. Hayatta kızları yalnızca karşı cins, cinsellik unsuru değil de arkadaş olarak tanımış olsun isterim. Çevresinde kız arkadaşları/dostları olsun ki kadınlara nasıl davranılacağını küçükten öğrenmiş olsun. Onların acılarında daha önce onlara destek olmuş olsun ki sonradan başkalarını acıtmamayı öğrenmiş olsun. Bugüne kadar da samimi arkadaşına kaçan olmadı:)

Bir de "ben kocama müsaade etmem", "benim kocam asla müsaade etmez" gibi cümleler var. Ben sanırım babamdan sonra kimseden hiçbir konuda müsaade istemediğim için garip geldi bana. Koskoca insanların zaten nerede nasıl davranılacağını bileceklerini düşündüğüm için birinden izin istemek/ izin vermek kavramları bana çok yabancı:)

evliyim ve çok yakınımda oturan bir iş arkadaşım (oda evli) uzun süre işe götürüp getirdi beni. ilk başlarda eşimde pek hoşlanmamıştı bu durumdan ama hep birlikte tanıştık, benim eşim onu tanıdı, arkadaşımın eşi beni tanıdı, aramızda nasıl bir arkadaşlık ilişkisi olduğunu gördüler.
ki arkadaşım bekarda olsa durum değişmezdi, eşim bana güvenir.

bence gidip tanışın eşinizin öğretmen arkadaşlarıyla, onlarda sizi tanısın.
baktınız ki rahatsız edici davranışları var o bayan arkadaşların, o zaman oturup eşinizle konuşun, ne düşündüğünüzü, neden istemediğinizi anlatın.

ki bence eğer ki rahatsız edici davranışları olsaydı bayanların sizden önce eşiniz bu durumdan rahatsız olmuş ve onları almayı bırakmış olurdu.
tabi eşinizle aranızda güven varsa.

ve eşiniz oldukça centilmen ve düşünceli biri, bunuda belirtmeliyim.
kadınların hemen hemen her gün otobüste sözlü yada fiziksel tacizlere uğradığını biliyor olmalı ki onları otobüs duraklarında bekletmek yerine arabasıyla götürüyor. hemde aynı yerde çalışıyorlar hemde mecburi yol güzergahı üzerinde oturuyorlar hemde arkadaşlar.
bu durumda birlikte gitmelerinden daha normal bir durum yok gibi.

Son düzenleme:
Hava koşulları kötü olduğunda falan olabilir ama sürekli makam aracı gibi aynı saatte aynı yerde hoş kaçmaz. Hem diğer çalışanlar tarafından da o bayanlar ve eşiniz hakkında farklı düşünülebilir. İnsanlar çok acımasızlar dikkatl etmek lazım. Sİze hak veriyorum

Bİ de ön koltuğa bi gün biri,diğer gün öbürü mü oturuyor ki ? :=)) İLK sayfayı okudum da belki bu konu da konuşulmuştur.

yaşadığınız şeyi gözümde canlandırdım da, garip oldum.
bunu bir erkeğin bayana söylemesi ne kötü.
ya da nasıl böyle açık açık beni aramayın eşim kıskançta diyebilir ki,
sanki bayan düşünememiş ya da başka şey için aramış gibi.
direk söylemekte kötü bence

Bunu bana eşim ilk günden söylese sorun etmem, sonuçta isyerindede beraberler ama ben evli bir çalışma arkadaşımın aracına binmem. Eşi rahatsız olabilir, istemeyebilir diye düşünürüm. Esiniz iyi niyetli ama bayanlar belliki düşünememiş rahatsız olacagınızı.
Buna benzer bişey yaşamıştım.
İsyerimde erkek çalışma arkadaşım vardı nişanlı,aynı mahallede hatta aynı sokakta oturuyoruz ,ben arabayla gidip gelmeme rağmen gel senide bırakıyım demedim, dememde , servise biniyordu arkadaş. Nişanlısı rahatsız olur vs.diye düşünüyordum.

Son düzenleme:

Sen kendince başka insanların adına düşünüp yorum yapıyorsun.
Sen çalışma arkadaşının eşini tanımadığın için onun hakkında düşünmek sana düşmez bence. Onu eşi temsil eder. Eğer eşinin ya da evliliğinin böyle kuralları varsa zaten kendisi almaz seni arabasına. Yani senin başkaları adına düşünmen gerekmiyor.

Siz niye bu kadar celallendiniz anlamadım. Ben zaten bu şekilde düşünür ona göre hareket ederim ve bu sayede eşimin arkadaşı yanlış anlarmı derdine düşmem yani.Çünkü ben öyle bir düşünce şekline kendi açımdan mahal vermemiş olurum.
Kimsenin arabasınada ihtiyacım yok çok şükür,yıllardır arabam var , olmadığı zamanlarda da taksi vs evime giderim, öyle almaz seni arabasına tarzında bir yoruma gerek yok, almaz değil ben binmem zaten, o duruma gelmez yani durumlar.
Çalışma arkadaşımın nişanlısını da tanıyorum, tanımadığımı nerden çıkardınız. Huyunu suyunu bilemem ki yüzüne bakıp, alnında yazmıyor kıskançmı değilmi?
Ayrıca bu gibi 3.şahısları da ilgilendiren konularda , 3.sahısların en az zarar görecegi , daha doğru tabirle rahatsız olmayacağı şekilde davranmak tamamen benim iyi niyetimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…