• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok mutsuzum

Bu adami cok fazla tepene cikarmissin bence.
Sen 16 esin 25 yasinda tazecik hatunu bulmus
evlenmis, tabiki olgun erkek ayaklari yapacakti.

Eger elalemin kizi icin annesiyle arasini bozamiyorsa
gitsin anasinin dizinin dibinde otursun!!
Birkere vuran herzaman vurur. Birde annesinin
yaninda vurmus suratina tükürmeli böyle adamin.
Annesinin yaninda belliki hava atiyor.
Ah bi karsi karsiya gelsem böyle bir kendini erkek zannedenle
söyle bir evire cevire dövsem anasinin önünde ahhh!!
Yemin ederim sinirlerim zipladi ya.

Araya biraz mesafe koymalisin. Cocuklarinida al uzaklas oralardan
2-3 haftaligina. Kimseyede söyleme nereye gittigini bir annenler bilsin okadar.
Bakalim, belki araniz düzelir, özler seni, sensizlige dayanamayacagini anlar.

Allah yar ve yardimcin olsun :(

eşin seni özlemediği sürece hatasını anlamaz cok yakınımdan biliorum senınkıne cok benzer sorunlardan dolayı ayrıladılar
ee sende boşanmak istemediğine göre bir süre annende veya ne bilim bi yerde kalıp kendini özletmen..
yoksa aynı evde durdukça sorunlarınızı aşacağınızı sanmıyorum biraz uzaklaşmak ii gelir bnm fikrim bu tabi...

bunların hepsini yapıyorum canım

ozaman yapabileceğin daha fazla bişey yok sanırım canım boşanmaktan başka...
ama eğer boşanamayacak durumdaysanda bu adamı daha fazla kafana takma derim çünkü üstüne düştükçe kendini dahada bişey sanacak bu adam belliki...
ALLAH yardımcın olsun çok zor bir durum....
hani derler ya çocuk için en az 1 sene bekleyin ewlilik otursun yok öle bişey insanların nezaman nasıl değişebileceğini kestiremiyoruz maalesef...

seninle aynı yaştayız ben 3 yıllık evliyim 21 yaşında evlendim şu senin yaşadıklarının 10da birini yaşamadım..benim sorunlarım seninkinin yanında devede kulak ve o bile yeri geliyo beni altüst etmeye yetiyo...sen bu kadar şeye nasıl katlanabiliyorsun nasıl kendini bu kadar ezdirebiliyorsun gerçekten anlamıyorum..bu adam resmen taaa evliliğinizin ilk başından beni seviyorsan evlen demekle seni kullanmaya başlamış..seni o kadar iyi çözmüş ki elini kolunu bağlamış ne yapıp ne yapamayacağını çok iyi biliyo o yüzden de istediği gibi davranıyo...ama sen tüm bunlara karşı değişmeye yanaşmıyorsun bile..bence bi silkelen de kendine gel nereye kadar gider ki bu..bunca derdin arasında bi de 3. çocuk yaparsın sen şimdi..valla çok kızdım sana önce sen kendi değerini bileceksin ki başkaları da senin değerini bilsin

Boşan veya boşanma demek istemiyorum.

Ama eğer boşanmak istiyorsan,ailenden çekinme.Çok küçük yaşta evlenmişsin.Annenler "sen istedin" derler diye endişeleniyorsan,bence senin suçun değil.
16 yaşında bir kız,kendi geleceği hakkında böyle bir karar almak için çok küçük.Ailen seni bir şekilde vazgeçirebilirdi (vazgeçirmeliydi).

Boşanmak istemiyorsan (seviyor fakat kırgınsan),evet,yapmacık davran diyeceğim.Mutsuzsan gül,kendini mutlu hissedersin derler.
Eşin sadece kayınvalide konusunda tavırlıysa,sana artık iyi davranamayacağını,anlık bir öfkeyle söylemiş olabilir.

Aldatma olayının üzerinden çok zaman geçmiş sanırım.Eğer affettiysen,bu konuyu tamamen kapatmanı öneririm.Yüzüne vuruyorum dediğin bu olaysa,sürekli gündeme getirmen yanlış olur.
Eşin eski günlere dönmüyorsa,sen dönmeye çalış,bakalım sana uyacak mı ?
Bir yandan kendini ihmal etmemeni,kendine zaman ayırmanı,eğitim ve iş konularına yönelmeni öneririm.

ben isterdimki eşim bi kerede beni haklı bulsun ne olsa annem haklı sen haksızsın sen gelinsin susucaksın hep annesini savunur haklı bile olduğumu göres sen haksızsın der çok zoruma gidiyor ee anneside bana istediğini söyleyecek tabi ama eltime söyleyemiyor çünkü kaynım eşime hiç biriniz karışamazsınız diyor yani yine beni ezen eşim oluyor oof hepsinden bıktım artık

canım bu sorunları tek başına atlatman gerçekten çok zor görünüyor.eşinle konuşsan bir evlilik terapistine gitseniz.belki o zaman eşinin de aklı başına gelir kendi hatalarının farkına varır...bir düşün istersen bunu.hem bazı yerlerde de ücretsiz yerler var terapi veren..

8 sayfa yazı yazılmış ama problemın kaynağına inilememiş bence..

bu adamın sana böyle davranmasının altında yatan asıl sebep nedir?

bu adam senı neden aldattı kımle aldattı hangı dönem aldattı hamıle mıydın?

annesı sıze kalmaya nıye geldı sana ne dedi sen ona neler dedin adam sana neden tokat attı

ben bunları anlamadım...

valla haklısın aslında... ferhat sen bu sorular hakkında ne düşünüyorsun?

İlk mesajdan beri bir noktalama işareti gelir mi diyorum,yok.

Virgülü ,soru işaretini geçtik bari bir nokta koyun ,yazdıklarınız okunmuyor.

bir sey soracam

virgulu kelime sonrasinda aralik birakip koymak dogru olanmi?

yok vallahi merak ettigimden soruyorum

Çocuklarınız için dahi böyle bir evliliğe katlanılmaz.
Peki eşiniz neden çocukları için evliliğinize katlanmıyor, çocukları için huzurlu bir ortam sunmuyor.
Hep kadına düşüyor bunları düşünmek, daha doğrusu ezilmek, kendini hiç yerine koymak.
Çocuklarda böyle bir evliliğin içinde ziyan olup gidiyor.
Çocuklara bir yararı mı var bu evliliğin, tam aksine derin yaralar açılıyor.
Aldatılan , dayak yiyen, babasının annesine sevgisi, saygısı olmayan, huzur olmayan bir yuva da,
çocuklarınız için neye katlanıyorsunuz ki.
Rabbim yardımcınız olsun, kurtarsın sizi biran önce inş.

16 yaşında yapılan bir evlilik...şu an 24 yaşında 2 çocuk sahibi genç bir kadın ve yaşananlar...canım diyecek pek bir lafım yok,yaşadıklarına çok üzüldüm.Allah senin ve çocuklarının yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
bir sey soracam

virgulu kelime sonrasinda aralik birakip koymak dogru olanmi?

yok vallahi merak ettigimden soruyorum

Enteresan,konuda merak edıcek başka birşey bulamadigim sanırım.

Sorduğunuz şey doğru olan değil,yazarken yanlışlıkla boşluğa basmışım kusura bakmayın.

Ama sorduğunuz sorudan önce merak etmeniz gereken çok soru var.

1-Soracam mı yazılır sorucam mı?

2-Olanmı derken mı ekı ayrı yazılır mı?

3-Cümle sonlarında nokta işareti kullanmalımıyım?

Yazdığınız 4 cümle bu kadar hata ıçerırken,(dahası da var ama konuyu uzatmak istemedim) merak ettiğiniz şey bir boşluk mu?.

:((((((((( ferhatçım konunun başından beri düşünüyorum ne yazabilirim diye ama olan olmuş bir kere bu saatten sonra yok sen evlenmeseydin,yok o seni neden aldatmış,öyle şeyler neden demiş deyip ahlayıp vahlamanın bir anlamı yok güzel arkadaşım:50::50::50::50::50::50:
ağır şeyler yaşamışsın,karşıdan konuşmak hep kolaydır,ve biliyorum rahatlamak için yazmışsın çünkü yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal maalesef:26:
arkadaşım ya profosyönel düşün ve evlilik terapistine gidin eşinle ya da bu sorunun üstesinden tek başına geleceksin,eşinin umrunda olmadığı için....devam etmek istiyorsan,hiçbir şeyi eskisi gibi olması için zorlama,zamana bırak,kendi hayatına devam et,evde durma,mümkünse kendini geliştirebileceğin şeylerle uğraş,okuyamazsan kurslara falan git,kendine güvenini getirecek ve seni ilerde idame ettirebilecek bir meslek,bunu eşine hiiiç çaktırma,herşey yoluna girerse de kaybedecek birşeyin olmaz,girmezse de olmaz.......
bu kadar kızdığın bir eşe yapmacık davranamazsın zaten istesen de o yüzden orta yolu bul bence,yüzüne gülmek zorunda değilsin ama ufacıcık birşey de de eskileri ortaya döküp haklıyken haksız duruma düşme:19:evde yapman gereken herşeyi eksiksiz yapmaya çalış ki bir bahanesi olmasın.yalnız naz falan yapma,onunla'' bugün günün nasıl geçti''sorusundan bir tık fazlasıyla ilgilenme...zamanla ya o sana yanaşacak,ya da sen hayatını bu şekilde devam ettirmek istiyorsan tek kişilik bir hikayenin içinde yaşlanıp gideceksin:50::50::50:zamanla herşey geçer ve unutulur,belki yoluna da girer amaaaa girmezse de çocuklarının arkasına hiç sığınma ferhatım,bunu çocuklarına da kendine de yapma arkadaşım hepiniz mutsuz olursunuz:50::50::50:en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur umarım:16::16::16::16:

ben eşimden şüpeleniyordum bilgisayarın geçmişine baktım evli bir kadınla msnde görüşmüşler ozaman hamile değildim 2 yıl sonra hamile kaldım annasiyle bir tartışmamız oldu bende annesine cevap verdiğim için vurdu bana cevap vermeyecekmişim haklı olsamda susucakmışım ama ben dayanamadım. yeter artık dedim beyefendinin zoruna gitmiş ondan bana soğuk davranıyor.
beni neden aldatığını ise bilmiyorum malesefff

ben burada kocasını sevdiği için boşanmak istemeyen bir kadın görüyorum çocuklarım için boşanmıyorum demene gerek yok burada kımse tutupta sana neden o adamı sevıyorsun demez bence.

boşanmak faslını geçeceksek eğer o zaman ben olsam şöyle yapardım

adamı alır karşıma konuşurdum; senın annen, benım de annem. ben ona saygısızlık etmek istemem, başımın üstünde yeri var. evet ben onu kırmış üzmüş olabilirim ama o da büyüğüm hoşgörülü davranması gerekirdi fakat olmadı ne yapalım demek ki böyle olması gerekiyormuş ama bana kırgınsa ben ondan da özür dilerim der ve gerekirse bunu yapardım.

adama da bana tokat attığı için ona kırgın olduğumu ama benı yanlış anladığını bilhassa bu olayın annesı önünde gerçekleşmiş olduğu için çok utandığımı kısaca ifade ederdim...

bundan sonrada adamı bunaltmaz kendımı geri çekerdim benı eğer seviyorsa özlemesine fırsat verırdım...

bunları yaptıktan sonra o meseleyı kapatır bırdaha gündeme getirmez ve aldatma olayınıda adamın önüne getirmezdim çünkü affetmişsin ve üstüne çocuk yapma kararı almışsınız yanı köprünün altından çok sular akmış...

bunların üzerine adam hala bana soğuk davranıyorsa yapacak birşeyim artık kalmadığı için evde iki adet ortak çocukları bulunan iki adet yetişkin olarak ev arkadaşı biçiminde evi onunla paylaşırdım

ve ondan da sevgi olarak aşk olarak birşey beklemezdim...yuvarlanır giderdik gidebildiğimiz yere kadar...

kocan senın kıymetını anlar umarım...

bunlardan başka yapabileceğin birşey yok artık olmuyorsa zorlama mutlu olacak başka şeyler bul hayatınla ilgili.

Son düzenleme:
yasemin en işte anlamıyorum. neden böyle oldu biz çok mutluyduk. son üç yılda böyle oldu işte yakalandığımda ben affettim. ama içimde bitiremedim. hep yüzüne vurdum. biraz hata bende madem affettim. kapatmalıydım ama yapamadım. işte son olayımızda annesi içindi. bana vurdu sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti unutamıyorum çünkü haketmemiştim.ben boşanmak istemiyorum yuvamı bozmak istemiyorum iki tane meleğim var çok değişti eskiden olsa on kere özür diller ama şimdi yok onu kabulenemiyorum benim o çok sevdiğim adam nerde şimdi sevgisini kendi bitiriyor.farkındamı acaba bide bana diyor sen değiştin ben değil aslında buakşam konuştum.başkaları için kavga etmeyelim onlar için sevgimizi bitirmeyelim. sadece kendimizle olan sorunlarımız olsun dedim. sen annemi kastediyorsun dedi yani adam nuh diyor peygamber demiyor anası hep olacak aramızda ben tamam ben artık mücadele etmeyecem.sen öyle istiyorsun öyle olsun dedim bıktım. artık yumuşadı hemen bakalım zaman bize ne gösterecek.

neden sen nasıl istiyosan öyle olsun dedin, keşke demeseydin :50:

ona tamamiyle teslim olduğunu, her durumda itaat edeceğini söylüyosun

zaten eşiminde isteği annesinden özür dilemem ben ise şimdi yapmayacağım .çünkü içimden gelmiyor şimdilik belki ilerde ama şimdi asla ne olursa olsun bee haketmemiştim. bide annesinin yanında o sebeb olmuştu. şimdilik sadece bekleyecem

yasemin en işte anlamıyorum. neden böyle oldu biz çok mutluyduk. son üç yılda böyle oldu işte yakalandığımda ben affettim. ama içimde bitiremedim. hep yüzüne vurdum. biraz hata bende madem affettim. kapatmalıydım ama yapamadım. işte son olayımızda annesi içindi. bana vurdu sonra çok pişman oldu ama iş işten geçti unutamıyorum çünkü haketmemiştim.ben boşanmak istemiyorum yuvamı bozmak istemiyorum iki tane meleğim var çok değişti eskiden olsa on kere özür diller ama şimdi yok onu kabulenemiyorum benim o çok sevdiğim adam nerde şimdi sevgisini kendi bitiriyor.farkındamı acaba bide bana diyor sen değiştin ben değil aslında buakşam konuştum.başkaları için kavga etmeyelim onlar için sevgimizi bitirmeyelim. sadece kendimizle olan sorunlarımız olsun dedim. sen annemi kastediyorsun dedi yani adam nuh diyor peygamber demiyor anası hep olacak aramızda ben tamam ben artık mücadele etmeyecem.sen öyle istiyorsun öyle olsun dedim bıktım. artık yumuşadı hemen bakalım zaman bize ne gösterecek.

canım bak onun annesı tabıkı her zaman olacak aranızda ama sen sert bır bıçımde annesının kotuluklerını onun yuzune vurmamalısın

annesını ona kötüleme ve annesını sevdığını göster bence sen bunu yapsan adam sana karşı çözülcek

tek sıkıntı buysa eğer

aldatma faslınıda geç artık yuvanı bozmak ıstemıyorsan daha dıllendırme..

Sen hala, evliliğimi bitirmeyeceğim diye düşün canım.
Adam seni aldatınca bitmemiş.. Tamam hadi bitmedi.
Adam sana "elin kızı" dediği an, senin boşanmama sebebin olan meleklerini düşündü mü? Hayır.
Oysa sen o meleklerin annesisin.
Sen istediğin kadar çabala canım . Adam nuh diyor peygamber demiyor .... Elin kızı ... Çok kötü bir kelime.
Hani o iki tokadından daha çok canımı yakardı benim şahsen.
Ne diyim, boşanma. Ama gözünü seveyim artık bu adamla konuşmaya çalışma. Soğuk davranıyor madem kocadana.... Sen de soğuk davran.

Back
X