- Konu Sahibi sadem_karamel
-
kızmayında bende buna güldüm. benim tek taşım var. nişanlıyken birlikte almıştık. onuda bayramda eli boş gelinmez nişanlı görmeye herkes seni kınar dedim. gel bişey alalım o zaman dedi de tek taş almıştık.
seninki de mi bişey almadı yoksa :)
Bence eşinden boşan ve ondan asla çocuk yapma...
14 şubat gibi birlik ve beraberliği temsil eden tarihi bir günde söylediğin halde sana hediye almıyorsa bu adamdan koca olmaz. Sevgililer gününün önemini kavrayamamış biriyle bir ömür nasıl geçer? "Özel gün" diye boşuna dememişler, bugün özel yahu... Ben böyle insanları görünce çok sinirleniyorum birde sen bu adamla evlenmişin. Hadi gençken bir hata yaptın ama şimdi çocuk değilsin, artık anlaman lazım bazı şeyleri...
Böyle kültür yozlaşmasına uğramış biri yarın öbür gün iyice şımarır bak benden söylemesi. İlk fırsatta bir bahaneyle kavga çıkar ve babanın evine dön, sonra da bu adama tekmeyi bas...
"Özel gün" ya özel gün yani... daha ne olsun sonuçta "özel gün"...
Beklenti içine girdiğinizi düşünmüyorum. aksine bence beklentilerinizi bana çöp poşedi alsa mutlu olurum diyerek indirmişsiniz zaten.
Erkeklerdeki kronik problem, evlendik ya baaaak tapusu bende. Evde işte. Başkasına bakmaz aldatmaz beni bırakmaz diye diye diye, artık sizin bir kadın olduğunuzu unutuyorlar. Sevgililr günü erkekler için, elde edilmemiş kadınları elde etmek için yapılan bir gün.
Evlilere ne gerek var? Zaten evlenmişsin sevgililik mi kalmış mantığı. Valla bence bunun tek sebebi bayanlardaki bir gül alsa yeter, bir kutlasa yeter mantığı. Ben olsam bırakın birşey almayı, akşama doğru gider sağlam bir kavga çıkartırım. Ondan sonra, en azından o adam bir sonraki 14 şubatta sizin ne kadar değer verdiğinizi gördüğü için mutlaka birşeyler yapar.
Ha bende isterim bunlara gerek kalmasın eşler kendiliğinden akıl etsin vs vs vs ama olmuyor işte. Maalesef ehel birde ağlayınca üzülünce çok üzülüyorum diye konuşunca siz suçlu çıkıyorsunuz. Ne varmış efendim zaten ekonomik günmüş kutlamış ya ne alsaymış kii evde neyiniz eksikmiş kii diye diye birde üstüne nerdeyse özür dileyecek duruma geliyorsunuz.
Allah sabır versin size.
lütfen bu okuduklarım şaka olsun. daha neler ya. bizim evliliğimizde şiddetin ş si yok. onu da geçtim biz kavga bile etmeyiz. bana bir saygısızlığı da yok aldatma deseniz eski yorumlarıma bakarsanız ben kendimi aldatırım ama o beni aldatmaz o kadar güvenirim. ben bu yorumu hiç yapılmamış kabul ediyorum. sanırım eşiminki huy bende bunu kabullensem yeterli boşanma falan bu kadar laçkalaşmamalı evlilik denen şey bence.
bence arkadaş birden silkinde kocanı savunmaya geç diye yazmış bunları yoksa bunları gerçekten yazmış olamaz yani çok komik şaka gibi çünkü
bence arkadaş birden silkinde kocanı savunmaya geç diye yazmış bunları yoksa bunları gerçekten yazmış olamaz yani çok komik şaka gibi çünkü
14 şubat gibi birlik ve beraberliği temsil eden tarihi bir günde söylediğin halde sana hediye almıyorsa bu adamdan koca olmaz. Sevgililer gününün önemini kavrayamamış biriyle bir ömür nasıl geçer? "Özel gün" diye boşuna dememişler, bugün özel yahu... Ben böyle insanları görünce çok sinirleniyorum birde sen bu adamla evlenmişin. Hadi gençken bir hata yaptın ama şimdi çocuk değilsin, artık anlaman lazım bazı şeyleri...
Böyle kültür yozlaşmasına uğramış biri yarın öbür gün iyice şımarır bak benden söylemesi. İlk fırsatta bir bahaneyle kavga çıkar ve babanın evine dön, sonra da bu adama tekmeyi bas...
eşimin savunulacak bişeyi yok ki yani dediğim gibi her huyu güzel ama hediye almaz sürpriz yapmaz bende buna üzülüyorum sadece bu ama çok üzülüyorum sizcede saçma değil mi hediye almıyo diye boşanmak
eşimin savunulacak bişeyi yok ki yani dediğim gibi her huyu güzel ama hediye almaz sürpriz yapmaz bende buna üzülüyorum sadece bu ama çok üzülüyorum sizcede saçma değil mi hediye almıyo diye boşanmak
başlıktaki gibi işte yaa. çok üzülüyorum. kendimi gözlemledim çarşıda dolaşırken hep eşime bişeyler almaya çalışıyorum. yani şu ona çok yakışır alayım falan diye uğraşıyorum. ama o bana hiç bişey almıyo akıl edemiyo desem arkadaş ağzımla istiyorum yaa. salak gibi gidip bu güne özel saat aldım ve verdim. o ise hiç bişey... ayıp ediyon aşkım haa dedim hayırdır noldu dedi. şu ana kadar hiç bir özel günde bişey aldığını bilmiyorum. daha doğrusu şimdiye kadar bana yaptığı tek sürpriz bir kolye o kadar. yaa bu gün çöp poşeti de alsa sevinecektim yaa. ağlamak istiyorum. çok mu beklenti içine giriyorum hata mı ediyorum?
ben kendime bir şeyler alırım sonra da "eşim uzun süredir hediye almıyordu onun yerine ben aldım" derim kocama o da güler
Üzülmeee :)
Hepsi öküz bunların valla
4 gün sonra 1.yıldönümümüz sabaha kadar ağlattı beni .
Karar verdim bende artık umursamicam .
O kadının da dediği gibi '' Öküz ne anlar camış''
Akşam gidip kendime sevgililer günü hediyesi alıcam mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?