ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

Bence eşinden boşan ve ondan asla çocuk yapma...

14 şubat gibi birlik ve beraberliği temsil eden tarihi bir günde söylediğin halde sana hediye almıyorsa bu adamdan koca olmaz. Sevgililer gününün önemini kavrayamamış biriyle bir ömür nasıl geçer? "Özel gün" diye boşuna dememişler, bugün özel yahu... Ben böyle insanları görünce çok sinirleniyorum birde sen bu adamla evlenmişin. Hadi gençken bir hata yaptın ama şimdi çocuk değilsin, artık anlaman lazım bazı şeyleri...

Böyle kültür yozlaşmasına uğramış biri yarın öbür gün iyice şımarır bak benden söylemesi. İlk fırsatta bir bahaneyle kavga çıkar ve babanın evine dön, sonra da bu adama tekmeyi bas...

"Özel gün" ya özel gün yani... daha ne olsun sonuçta "özel gün"...

Hııı tek taşınızda varmış.

Neyse akşama daha çok var, inş. güzel bir süpriz yapar size, üzüldüğünüz yanınıza kar kalır.

Üzülmeee :)
Hepsi öküz bunların valla
4 gün sonra 1.yıldönümümüz sabaha kadar ağlattı beni .
Karar verdim bende artık umursamicam .
O kadının da dediği gibi '' Öküz ne anlar camış ''
Akşam gidip kendime sevgililer günü hediyesi alıcam mesela

lütfen bu okuduklarım şaka olsun. daha neler ya. bizim evliliğimizde şiddetin ş si yok. onu da geçtim biz kavga bile etmeyiz. bana bir saygısızlığı da yok aldatma deseniz eski yorumlarıma bakarsanız ben kendimi aldatırım ama o beni aldatmaz o kadar güvenirim. ben bu yorumu hiç yapılmamış kabul ediyorum. sanırım eşiminki huy bende bunu kabullensem yeterli boşanma falan bu kadar laçkalaşmamalı evlilik denen şey bence.

sana katılıyorum. bazı erkekler evlendikten sonra artık benim oldu başkasına bakmaz,aldatmaz ,gözü benden başkasını görmez deyip ilgisizleşiyorlar,etrafta öyle kadınlar görüyorumki nice erkeklere taş çıkartır çapkınlıkta .iyide ediyorlar erkeklerin bazı ciddenhak ediyor

bence arkadaş birden silkinde kocanı savunmaya geç diye yazmış bunları yoksa bunları gerçekten yazmış olamaz yani çok komik şaka gibi çünkü

bence arkadaş birden silkinde kocanı savunmaya geç diye yazmış bunları yoksa bunları gerçekten yazmış olamaz yani çok komik şaka gibi çünkü

Yok ben bir kaç defa daha denk geldim düşünce yapısı öyle :)
Açıklama yaparak yorulmayın lütfen

eşimin savunulacak bişeyi yok ki yani dediğim gibi her huyu güzel ama hediye almaz sürpriz yapmaz bende buna üzülüyorum sadece bu ama çok üzülüyorum sizcede saçma değil mi hediye almıyo diye boşanmak

bu dediğiniz evlilik değil evcilik oyunudur,evlenirken iyi günde kötü günde diye imza atıyoruz sevgililer günü için değil şaka gibi ya :))))

diyosun............

eşimin savunulacak bişeyi yok ki yani dediğim gibi her huyu güzel ama hediye almaz sürpriz yapmaz bende buna üzülüyorum sadece bu ama çok üzülüyorum sizcede saçma değil mi hediye almıyo diye boşanmak

tabiki saçma canım öyle şeymi olur yani herkesin tercihi tabi ama bence dediğim gibi o yorum bir şakadan ibaret

ben kendime bir şeyler alırım sonra da "eşim uzun süredir hediye almıyordu onun yerine ben aldım" derim kocama o da güler

Kendi fikrimi söyleyim sana canım beni sevsin, saygı duysun ve evliliğimizi zedeleyecek bişey yapmasın, beni incitmesin varsın bana hiç hediye almasın. Seni seviyormu, evliliğinde mutlumusun gerisini düşünme. Ben ne yaşamlar biliyorum eşini defalarca aldattı, afedersin sövdü saydı sonra eşine pahalı hediyeler aldı, tomar tomar para verdi sonra hoooop herşey unutuldu bir anda!! Hayattaki en büyük zenginlik seni seven, senin ardında duran eşin ve ailen boşver hediyeyi. Her insan farklı ve herkesin kusurları var biraz da böyle düşün arkadaşım :)

Daha bugün bir müşterimiz sevgililer gününden bahsederken ne hediyesi abi? Benim sevgilim yok ki, evliyim ben sevgili değiliz ki dedi. Ya beğenmezse aldığımı durumlarından bahsettiler falan, ister evli ol ister sevgili, medeni hali ne olursa olsun bu tip şeyler kadınların hoşuna gider, nokta.

ben de herkese özel olan bir günde özelimin olduğunu düşünmüyorum. Evlilik yıl dönümü ve doğum günü önemli hatta doğum günü bile değil aslında…
sevgiliyken daha farklı evli olunca daha farklı bakıyorsun olaya…
evli olunca bir cepten bir cebe alıp koymuş gibi. Eşim geçen sevgililer günü bir yüzük almış bana kredi kartına 6 taksit.. iyi mi şimdi??
Ama çiçek beklerim.

hahaha buna çok güldüm aynı dertten muzdaribim, sevgilim özel günleri umursamıyor. 8 mart doğum günü ve karar verdim o gün kadınlar günümü kutlamazsa ben de ''doğum günün kutlu olsun canım'' diycem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…