- Konu Sahibi sadem_karamel
-
Valla rahatladı mı bilemiyorum, yüz ifadesini göremiyorum, çünkü o Hakkari de ben Ankara da...
Ama inanın sıkıldım 7 senelik evliyim ve 7 yıldır senede mutlaka bir özel günümde çiçek alır, 1 haftada soluyor ve çöpe gidiyor, tabi onca parada kuruyan çiçekle birlikte çöpe gidiyor, elimde sap gibi cam vazosu kalıyor, ve çiçeğin üstünde yazan kart.
Yazık değil mi?
Defalarca söyledim bana çiçek alma, bana çiçek alma...................(Bu arada alma diyince bozuluyor, sen ne anlarsın iyilikten diyor)
En son eylül ayında doğum günümde yine çiçek almıştı, bu defa da kibarca "çiçek için çok teşekkür ederim aşkım ama çiçeğe çiçek alınır mı" dedim hani bir daha almasın diye.
cevap hazırdı,
"Bir birinize bakın diye aldım hayatım" ... Çığlık atmak istiyorum AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...
o "şey" zaten asılabilecek bir şey değildi, ama keşke astırmaya çalışsaydım dediğin gibi, kırılmazdı da yumuşak plastik ve iki ucu kıvrılmış, hani renkli kartonları silindir yaparlar sonra düzeltmek için halının altına koymak gerekir ya onun gibi
ayy öyle sinirlendim ki asla politik olamadım, gaz versem eve çer çöp doldurup gelecek heralde, aman almasın daha iyi
şekerim kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben yıllardır evliyim toplasan ancak 5 yeda 6 defa özel günlerde hediye almıştır erkekler düşünmüyor birazda yıllanınca ekonomik olsun diye başlıyorlar sana evlilik yıldönümü hediyesi adım ne aldın klima ,sana sevgiler günü hediyesi aldım ne aldın koltuğun yüzünü değiştirdim ya , sana doğum günü hediyesi aldın ne aldım kredi kartını ödedim yetmez mi gibi ......espiriler alıyor zamanla hediyelerin yerini alış yani
şu yukardaki anlattıklarımdan sonra aşagıdaki mesajı okuyunca kendimi zavallı ve ezik hissettimaynı şey bir sevgiler gününde benimde başıma geldikuyumcuda bir işim vardı onu halletmeye çalışırken bir bey yanıma geldi bana yardıncı olurmusunuz şu yüzüklerden hangisini almayım diye bir kaçtane taktım baktım adamcağız aldı gitti.
belliki beyfendi kutlama yapıcak takım elbiseli falan,eşime anlattım bak ne düşünceli insanlar var diye eşimde ,yemişim ben o düşünceleri dedi.
evet ya benim bu herifden bir an önce kurtulmam lazımda bende iki tane çocuk varBence eşinden boşan ve ondan asla çocuk yapma...
14 şubat gibi birlik ve beraberliği temsil eden tarihi bir günde söylediğin halde sana hediye almıyorsa bu adamdan koca olmaz. Sevgililer gününün önemini kavrayamamış biriyle bir ömür nasıl geçer? "Özel gün" diye boşuna dememişler, bugün özel yahu... Ben böyle insanları görünce çok sinirleniyorum birde sen bu adamla evlenmişin. Hadi gençken bir hata yaptın ama şimdi çocuk değilsin, artık anlaman lazım bazı şeyleri...
Böyle kültür yozlaşmasına uğramış biri yarın öbür gün iyice şımarır bak benden söylemesi. İlk fırsatta bir bahaneyle kavga çıkar ve babanın evine dön, sonra da bu adama tekmeyi bas...
"Özel gün" ya özel gün yani... daha ne olsun sonuçta "özel gün"...
aynen ben de 2007 yılında eşimin ciceksepetinden 70 tl ye cicek gonderdiğini biliyorum.sonra fiyatı sordum söyleyince o para hiç verilir mi deyince epey bozuldu ve senin özel gün anlayısın bu mu? sana cicek felan yok demişti.ama o gundür oyle cok para vermez ciçege
başlıktaki gibi işte yaa. çok üzülüyorum. kendimi gözlemledim çarşıda dolaşırken hep eşime bişeyler almaya çalışıyorum. yani şu ona çok yakışır alayım falan diye uğraşıyorum. ama o bana hiç bişey almıyo akıl edemiyo desem arkadaş ağzımla istiyorum yaa. salak gibi gidip bu güne özel saat aldım ve verdim. o ise hiç bişey... ayıp ediyon aşkım haa dedim hayırdır noldu dedi. şu ana kadar hiç bir özel günde bişey aldığını bilmiyorum. daha doğrusu şimdiye kadar bana yaptığı tek sürpriz bir kolye o kadar. yaa bu gün çöp poşeti de alsa sevinecektim yaa. ağlamak istiyorum. çok mu beklenti içine giriyorum hata mı ediyorum?
şu yukardaki anlattıklarımdan sonra aşagıdaki mesajı okuyunca kendimi zavallı ve ezik hissettim
evet ya benim bu herifden bir an önce kurtulmam lazımda bende iki tane çocuk varzamanında gözümü açıcama başka yerimi açmışım eziğim ben ezik.
hepsi şaka almış almamış ne farkeder yanımda olsun yeter.yok bide gençken hata yapmışsın şimdi çocuk değilsin diyo... 28 yaşındayım 4 ay oldu evleneli yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?