ben çok üzülüyorum yaa eşim neden bana hediye almayı akıl edemiyo

aynen ben de 2007 yılında eşimin ciceksepetinden 70 tl ye cicek gonderdiğini biliyorum.sonra fiyatı sordum söyleyince o para hiç verilir mi deyince epey bozuldu ve senin özel gün anlayısın bu mu? sana cicek felan yok demişti.ama o gundür oyle cok para vermez ciçege

:))) herkesin düşüncesi farklı tabi,
ben aldığı bişi laf etmemeye çalışıyorum geçen 3 yıl önce istanbula gitmişti iş için beni aradı telefonla akşam üstü geleceği gün dedi canım sen kaç beden giyiyodun ozamanda XL giyiyorum L veya XL dedim sen bak bilirsin işte anlarsın dedim gaz veriyorum
eve bi geldi 3 tane elbise almış adam adil ışıktan ikisi XS biri L
dedim ben buna nasıl gircem e sen L demedinmi diyo baya gülmüştüm ya hadi ben yanlış dedim sen görmüyomusun ben bunun için nasıl gireyim dedim adama ama gülüyorum aynı zmanda oda gülüyo tabiki
diyoki ben XS i L nin üstü sandım hadi sandın gözdemi yok alemler ya bu kocalar XS leri 12 yaşındaki yeğenime vermiştim

şu yukardaki anlattıklarımdan sonra aşagıdaki mesajı okuyunca kendimi zavallı ve ezik hissettim

evet ya benim bu herifden bir an önce kurtulmam lazımda bende iki tane çocuk var zamanında gözümü açıcağıma başka yerimi açmışım eziğim ben ezik.

Son düzenleme:

Evet ya benim eşimde parasını sorunca yada çiçeğe bu kadar verilirmi diyince bozuluyor, bir daha almayacağım sana diyor, oh be sonunda pes etti diyorum. Ama yine alıyor.

Bir önceki sayfaya ekledim, savoroski taşlarla süslü çikolata almıştı anneler gününde, çiçek alana kadar çikolata al hiç olmazsa yiyelim.

benim kocamda öyleydi ama yola getirdim şimdi ay dönümümüzü bile hatrlıyo

yok bide gençken hata yapmışsın şimdi çocuk değilsin diyo... 28 yaşındayım 4 ay oldu evleneli yahu

Aldığı hediyeler içinde en çok resimdekini beğenmiştim. Kızımla beraber oturduk afiyetle yedik, kesesi duruyor, taşlarınıda kesenin içinde sakladım.

valla benim kocamda oyle hic almaz,,,ben su sana iyi olur derim yada bana su guzel olur derim benimkinde tik yok,,,,hediye almaz agzimla isterim gene almaz ..anlamasi icin almasi icin herseyi soylerim belli ederim ama gene almaz en sonunda patladim tas olsa anlar sen ise okuzsun dedim,,,gene tik yok benimkinde evleneli 5 sene oldu 4 yilda beraberdik 9 yildir hic bisey yok ayni ,,,,,,,ama umutlarim bitmedi birgun bana bir supriz yapacak bekliyorum ve olmeden gormeyi diliyorum,,,sevgiler

Canım aşkım, güzel aşkım, bebek aşkım bana kocamaan mor orkide gönderdi
Mor ve beyaz değişik tülle süslemeli, yeşil yapraklarında boncukları olan harika bir aranjman Üzerinde de 'Varlığına Şükrediyorum, seni çok seviyorum Işığımsın' yazmış. Yavrum benim yaa Bende seni çok seviyorum Güneşim

Ve de iş çıkışı yemeğe gitçez
Unutmadan ben de ona aranjman gönderdim. Kocaman seramik kalbin içinde 8 tane gül ve 2 tane ufak kalp yastık var. Zarfın içinde de yılbaşında çekildiğimiz kız ve erkek çocuğuyla olan fotografımız var; ilerde bizde inşaallah böyle oluruz anlamında gönderdim, arkasına da çok güzel yazı yazdım :) ÇOK MUTLUYUZ ÇOOOKKK, ALLAH BOZMASIN İNŞAALLAH MAŞALLAH :)

yıllar önce bir radyo programına yurdum erkeği bağlanmıştı.dj ,adama "beyfendi bugün sevgililer günü sevgilinize ne aldınız" dedi.adamdaki cevap "benim sevgilim yok ki,ben evliyim " işte yurdum erkeğinin bakış açısı.
hoş zaten artık herkes biliyor bunlar kapitalist oyunlar.insanlar hep alsın alsın,hediye alınanlar da mutsuz çünkü maddi doyum hiç bir zaman gerçekleşmez.hediye alınmayanlar da mutsuz çünkü bugünde hediye alınması/verilmesi empoze edilmiş.yapılması gereken şey bence eşine sevgini gösterecek birşeyler yapmak olabilir.güzel bir sofra hazırlamak,hoş sohbetler,sıcak bir gece daha makbul aslında.

Sevglm allah bozmasin cnm kac aylik evlisinTadini cikar simdi iyice

Benim esim bu gibi gunleri sevmez
Bende sevmem anlamsiz...
Bizim icin tek onemli gun evlilik yil donumumuz...
Ondada alir bir gül
Bana yeter...

Benim eşimde özel günlerde hiç hediye arayışına girmez. özel gün fobisi var adamda. biz öyle kutlamayız hediye almayız ha ben beklerim yinede ama çokta kafama takmam neden almadı diye. ama eşiminde şu huyu var sürprizleri çok sever ve hiç ummadığım anda bi bakmışsın hediye alıp gelmiş. her erkek bir olmuyor hiç üzme kendini beklentiye girme sonra hayal kırıklığı oluyor

evlendik bir ay sonra doğum günüm vardı ne bi yemek ne bi şey pasta almış anca, bir de söylemesi ayıp oysho'dan donlan gecelik

bi şey demedim ama arada laf soktum napayım ben de insanım

sonra yılbaşı geldi katı meyve sıkacağı istiyordum gitmiş onu almış ben böyle tabii sanki bin yıldır evliyiz aldığı hediyeye bak. ona da bi şey demedim ama baktım olacağı yok artık "sen neden diğer kocalar gibi takı saat bi şey almıyosun?" dedim bileklik almış dün getirdi onu da günü tutturamadı şaştım kaldım valla. bu sefer tefal yoğurtçum bekliyordum kendisinden ne yalan söyleyeyim :)

odun kıtlığına kıran mı girdi?
ama merak etme tek senin eşin değil senin eşin gibi bi dolu

Benim babam da yıllardır anneme hiçbir şey almazdı ki 40'ından sonra adam aşka geldi. Yalnız kaldılar, kendisine tek yar olacak kişinin karısı olduğunu yeni fark etti. gençken akıl bir karış havada tabi, enerji var güç var. Şimdi öyle mi?

anneme telefon açmış tek taş yüzük alacağım beğenmemenden korkuyorum kuyumcuya gel beğen demiş. Annem de çok ticari bir hatundur. Hazır altın fiyatları düşmüşken cumhuriyet altını al gel napayım tek taşı demiş. Babam da tuttumuş kırmızı kurdelayla akşam altını takmış boynuna.

benimkide bulaşık makinesi aldı ama tabi onlara kalsa hiç önemsemezlerde biz önemsediğimiz için kendilerini mecbur hissediyolar işte ha bide bugün kahvaltıyı hazırladı

Ayy okudum yazdıklarınızı bir kez daha evlenmekten korktuğumu anladım Evlenmeden önce süründürsek acaba evlenince üstümüze titrerler mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…