Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Nette bu bilgi var;
Online Self servis girildikten sonra Sol bölümde faturasız Hat işlemlerim Bulunmaktadir oradan giriniz ve acilan sayfada en basta Faturasiz Hat detaylama göreceksiniz oradan girin ve Döküman Karsinizda
Online self sifresi de s yazıp 7000 den aliniyormus.

Ama o aramanın hesabını veremiyor bana , diyorum neden beni aramadı o telefon neden babanı aramadı..
11 dakika hiç konuşulmadan iki tarafın da aramayı sonlandırmaması garip değil mi
Valla benim annemin telefonundan 1 saatlik bir arama vardi dokumlerde gorunen. Kisi komsumuzdu. Annam yanlislikla aramis karsidakide acmis ama kapatmamis yada kapattim sanmis ama kapanmamis. Ortada yanlislikla aranmis tam 1 saatlik bir konusma var. Hatta anneme bunu soyleyince arayip komsu kadini kizmisti. Hadi ben yanlislikla aradim sen niye kapatmadin 1 saati geckin acik kalmis diye. Aneminde telefonu degismisti uyum sureci bize baya pahaliya patlamisti. Inanmasi zor ama oluyo maalesef..

Utanma da yok. Ilginc gercekten. Esim boyle insanlara tepki vermek gerektigini soyluyor ben imkan buldukca tepki gosteriyorum o yuzden ama hic boylesiyle karsilasmadim.
Boyle yuzsuzu heryerde goremezsin kirpican....kadini hem yaftaliyor hem masaya getiriyor ne konusacak millet onunla deli iste

Sanmıyorum canım benim eşimde yanlışlıkla teli cebindeyken kaç kere aradı beni...
Ben açıyorum ama yanlışlıkla olduğunu anlıyorum çünkü o sırada yanındaki elemanlarla konuşuyor bende bilerek kapatmıyorum ne konuşuyor diye
Ama tabi bizim çalışanlarımızın hepsi erkek

Hatta 2 gün öncede abim cebindeyken aradı açtım baktım yanlışlıkla aramış baya bi durdum belki bişey dicektir diye ama yanlış aradığını anlayınca kapattım..
Bu sefer ben aradım beni niye aradın bişey mi dicektin diye ben aramadım tel cebimdeydi dedi
Ama bunların hepsi dokunmatik telefonlarla oldu..

Ama babamın tuşlu telefonu var tuvaletteyken tel cebinde ananemi aramış

Yani her türlü telefonla oluyor bunlar...
Bak kocan zaten açıklamasını yapmış..
Teli ortada olmasa özel şifresi olsa tuvalete bile telle giderse o zaman yaptığı hiç bi açıklamaya inanma derdim ama adamcağız masum

Adamı fazla sıkma ben bir sorun göremedim benim eşim iş yerindeki kızı motorunun arkasına alıp tur attırmış ve ben bunu başkasından duydum ama bu kadar sorun etmedim erkekler fazla sıkılmaya gelmez sende rahat ol kocana güven ama tedbiri elden bırakma

Başka bir hatla başka bir telefonla gizliden gizliye yapmak isterse yapar yani adamın gözünde öz güvensiz olarak kalacaksınız

Adamla cocukluktan beri tanisiyoruz beni yeterince taniyor telefonu kizlar yuzunden degil bi erkek arkadasi yuzunden kirdim gorusme dedim gizlice gorustu onune gelen aramasin diye korkudan hatti kendi degistirdi ne kiz ne erkek evli adami onune gelen arayamaz

Böyle böyle adamın aklına sokun, başka kadınlar süper sansın iyice meraklansın.

annemin de telefonu tuşlu samsung. kapanınca saat sıfırlanıyor.muhtemelen eşinizin telefonda da saat sıfırlanmıştır

Arkadaşlar Vodafone bayiisine gittik ve müşteri hizmetleri ile görüşmemiz gerektiğini söylediler döküman için, ama Online işlemlerden de bakıldığını söylediler ve internetten o şekilde baktık..
O gün o saatte hiç öyle bir arama Yok, hatta o dakika başka bir arkadaşıyla görüşmüş eşim sistemdeki bilgilere göre fakat telefonda yanlış kaydedilmiş.. 3 aylık dökümlere tek tek baktım, hatta şüphelendiğim numaraları eşim yanımda aradı ve erkek sesi olduğunu dinletti..
Eşime karşı mahcup oldum, günahını aldım...

Bişey olmaz çokta Özür dilemeyin bir daha yapmayacaginiza emin olmasın ki rahat olmasin. Bence tabi. Adınıza sevindim.

Ben olsam bende isleri burya kdr getirirdm dogruya dogru. Cunku bi guven zedelenmisse toparlanmasi zordur. Delilleri esin onune sunmakla iyi yapti ve ben mesela tatmin oldum. Su an sfirdan baslayip supesiz bi sekilde devam edebilrim iliskiye. Sonuna kdr gitmeyip " ya ben guveniyorum ya yapmaz" diyen bi kadinin icini kurt kemirmezmi? Kemirir. Su an hersey aciga kavustu cok sukur.

Simdi bazilari " kocaniza ayip ettiniz" felan diyecek. Ama bence esinde gecenin 12snde senin bi beyi aradgini gorse oda aynisini dusunucekti. Yalanmi?
Neyse beni mutluluk sardi bu sonucla.
Mutlulugunuz daim olsun insallh.

senden böyle bir sey görse eşinde kızardı sana cok da pisman olma

Bravo ya!hafiyelik yapmissiniz.ben böyle bir sey için bunları yapsam eşimin kılı kıpırdamazdı.inanirsan inan inanmazsan inanma ,diye.esine gercekten bravo

Is icin arayabilir belki ise gore degisir ama inkar etmis.O arama ne ozaman?inkar etmese tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…