Ben de anne olmak istiyorum...

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Herkese hayırlı akşamlar.Ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugun doktor randevum karnım çok ağrıyo adet donemlenirimde diye ve büyük bi kistim olduğunu öğrendim doktor çocuk istiyosan senin için her ay önemli bi iki yıla yumurtalıklarını almamız gerekir dedi.Şu an da bile zaten yeterince ilerlemiş dedi Tedaviye geç kalmisiz.Ben önceden doktora gtmiştim zaten bi kist şikayetim vardı tedavi gordum ve geçmiş demişti doktorlar.Simdi geçmediğini öğrendim ve daha da büyüdüğünü.Ben de anne olmak istiyorum ama daha 20 yaşındayım okula da gidiyorum Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Benden iyi bi anne olur mu oysa ben daha çok kitap okuyorum çocuklarıma daha da bilinçli bi anne olmak istiyodum.Yillar sonra geriye döndüğümde keşke anne olsaydım demek istemiyorum ama okul da çok önemli eğer bebek istersem okulu dondurcam doğduktan sonra.Kafam cidden çok karışık nerde çocuk görsem ağlıyorum.Karisik olduysa özur dilerim bana bi fikir verir misiniz

Çikolata kistinmi var okulunu dondur bebek için tedaviye başla hemen ben beş yıl ugraştım gebe kalabilmek için maddi manevi çok yıprandım kesinlikle erteleme derim

nasip bu işler ... Başka doktorlarla şansını dene. hepsi hayır derse modern tıptan vazgeçip kürelere filan bak . Allah cc yardımcın olsun . Okulunu da takma öyle dondurdun mu iş bitmiştir :)

Baska bir uzmana daha gorun bence.
Hemen panik yapma.
Bugün zaten iki uzman beraber bakti yarın yine gideceğim ama çok üzüldüm benim de hakkım değil mi anne olmak gerçekten çok severdim zaten ben çocukları küçüklükten beri.

nasip bu işler ... Başka doktorlarla şansını dene. hepsi hayır derse modern tıptan vazgeçip kürelere filan bak . Allah cc yardımcın olsun . Okulunu da takma öyle dondurdun mu iş bitmiştir :)
Allah razı olsun peki dondurmak için geçerli bi sebep sayarlar mi bebegimi

Çocuk sahibi olmayı deneyin derim ..
Ben ikinci uni başladım kızıma hamile kaldım .
14 aylik oldu artik kaldığım yerden devam edeceğim . .
Bebeği kayıt dondurmak içi yeterli sayıyorlar yani öyle mi

Allah razı olsun peki dondurmak için geçerli bi sebep sayarlar mi bebegimi
okulu dondurmak için sebebe ihtiyacın var mı ki ? sebep sorduklarını bilmiyordum ama kistlerini sebep olarak gösterebilirsin . hem 3 aylıktan fazla hamilelerin okumasında yasal olarak engel vardı sanki ... araştırılması gereken konular emin değilim bulunduğun okulun rektörlüğü daha iyi yardımcı olacaktır .

Bebeği kayıt dondurmak içi yeterli sayıyorlar yani öyle mi

Hayır öyle bir şey var mı bilmiyorum . ben dönem tekrarı yapmış oluyorum devamsizlikla açıktan senin ki belki farklıdır ben bu örneği çocuk daha önce gelir demek için verdim . .

Hayır öyle bir şey var mı bilmiyorum . ben dönem tekrarı yapmış oluyorum devamsizlikla açıktan senin ki belki farklıdır ben bu örneği çocuk daha önce gelir demek için verdim . .
Peki anladım teşekkürler.

Şanslısın ki evlisin, ya bekar olsaydın? Çocuk deneme şansın bile olmazdı. Okula sonra devam edersin artık, bu özel bir durum neticede.
Su an kafam çok karışık.Esim de diyor ki okulun ne olacak olmazsa okul bitince çocuk sahibi olmayı deneyelim.Olmazsa da evlat edinelim.Ama ben öyle bisey istemiyorum.Yani tabiki evlat edinmeye karşı değilim ama bi şansım varken kendi çocuğum olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…