Ben de anne olmak istiyorum...

Benim fikrim önce bebek sonra okul bazen herkes kadar şanslı olamıyoruz

Peki çok teşekkür ederim hayırli günler

Benim fikrim önce bebek sonra okul bazen herkes kadar şanslı olamıyoruz
Ben de öyle istiyorum Eşim okul bitince çocuk sahibi olmayı deneyelim belki sansimiza olur diyor.Ama ben şansa bırakmak istemiyorum Olmazsa evlatlık ediniriz dedi ama şimdi bi şansım var sonuçta bebek sahibi olmak için ben denemek istiyoru m

2.sinifim İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum

ben olsam önce okulla birlikte tedavi olmaya çalıırdım bir anda bırakamaz ve daha bu yaşta anne olmaya cesaret edemezdim.. diğer arkadaşlardan farklı oldu ama bence çok acele etme okulu dondurmak için.

ben olsam önce okulla birlikte tedavi olmaya çalıırdım bir anda bırakamaz ve daha bu yaşta anne olmaya cesaret edemezdim.. diğer arkadaşlardan farklı oldu ama bence çok acele etme okulu dondurmak için.
Ben zaten çocuk doğunca bırakmak istiyorum Su an değil

Kesinlikle bebek olayini oncelikli duruma al cnm evlat sevgisi hicbir seye degisilmez okul dedigin ne ki 50den sonra baslayanlar bitiriyo daha yaain cok genç oda biter allahin izniyle

6 aylık hamileyim yasak filan yok okuyorum :)

Kesinlikle bebek olayini oncelikli duruma al cnm evlat sevgisi hicbir seye degisilmez okul dedigin ne ki 50den sonra baslayanlar bitiriyo daha yaain cok genç oda biter allahin izniyle
Zaten bebeğim olur da doğarsa o zaman birakicam okulu su an değil ama bilmiyorum ya benden iyi bi anne olmazsa falan diye çok korkuyorum

Senin icin zaman önemli çocugun olur inş hiç zaman kaybetme .

Hangi kistmiş ki o yumurtalık almaya kadar gitti hemen?
Ayrıca gittiğin dr.un üslubu ne çirkin. Başka dr.lara git. Hangi şehirdesin hemen araştır dr.u?

Hangi kistmiş ki o yumurtalık almaya kadar gitti hemen?
Ayrıca gittiğin dr.un üslubu ne çirkin. Başka dr.lara git. Hangi şehirdesin hemen araştır dr.u?
Konyadayim çikolata kistim var.Ve benim zaten önceden de kistim vardı tedavi olmuştum doktor da gecti demişti Ustune gitmedim bende geçti diyince doktor tam geçmediğini 4 yıldır belki daha fazladır surekli ilerlediğini söyledi

Bir doktorla butun gemileri yakma hemen ,turkiyedeki doktorlar erkegi bile hamile ederler... Bir ufak rahatsizlik icin on doctor gorsen onuda ayrı teshis koyar. Imkanın varsa bır profosore gorun derim... Diyelimki dedikleri gıbı saglık sıkıntın var tabıkı önceliğin bebek olmalı dıye dusunuyorum...

Bugün gittigim doktor zaten işinde profesyonel biriydi ve arkadaşını da çağırdı ikisi bir baktılar ultrasona da durum bu şekilde ne yazık ki

bence de öncelik çocuk olmalı doğal yollarla dene baktın olmuyor yumurtalarını toplatabilirsin ister hemen ister bir kaç yıl sonra anne olabilirsin..

Benimde çikolata kistim vardı. 7 aylık evliydim öğrendiğimde. Biri 7 küsür diğeri 8 küsürdü. Önce ilaç iğne tedavisi oldum hamilelik için, sonra aşılama yapıldı. Enson ameliyat oldum. 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ve kistim tekrarlamadı. Bende konyadayım doktorun kimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…