Selçuk tıptaki arzu hanım inşallah ben de anne olabilirimBenimde çikolata kistim vardı. 7 aylık evliydim öğrendiğimde. Biri 7 küsür diğeri 8 küsürdü. Önce ilaç iğne tedavisi oldum hamilelik için, sonra aşılama yapıldı. Enson ameliyat oldum. 6 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım. Şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ve kistim tekrarlamadı. Bende konyadayım doktorun kimdi?
İnşallah.. bi kere yaşın daha küçük ki bu bir avantaj. Benim dr.um ali acardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben nerdeyse konyadaki çoğu dr.u gezmiştim. Hemen moralini bozup karamsar olma. Kafaya takmamak çok çok büyük bir etken.Selçuk tıptaki arzu hanım inşallah ben de anne olabilirim
Pkei arzu hanıma da gittiniz mi izlenimleriniz nasikİnşallah.. bi kere yaşın daha küçük ki bu bir avantaj. Benim dr.um ali acardı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben nerdeyse konyadaki çoğu dr.u gezmiştim. Hemen moralini bozup karamsar olma. Kafaya takmamak çok çok büyük bir etken.
var. geçen sene öğrenci işlerine bir hanımefendi gelip dondurmak istediğini söylemişti. sebep olarak da küçük bebeğinin olduğunu ve devam edemeyeceğini belirtmiştiPeki bisey soracağım size okulu dondurmak için sebebe ihtiyacımız var mı
Arzu hanımı bilmiyorum ama ben 2010-2011 de gittim hep farklı doktorlara. Sonra nil hanım ali acara yönlendirmişti kistlerimin büyük olduğunu ve başkasının ameliyatına güvenmemem gerektiğini söyşemişti.Pkei arzu hanıma da gittiniz mi izlenimleriniz nasik
Bi kaç farklı doktorla daha goruş derim, Rabbimin dediği olur tabi ama bence daha yasin küçük kendini üzme bu kadar içten annelik hisseden birinin kucagi boş kalmaz inşallah bol bol dua et ve uzman doktorlara goruş derim inşallah uzuldugun yere uğratmaz rabbimHerkese hayırlı akşamlar.Ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugun doktor randevum karnım çok ağrıyo adet donemlenirimde diye ve büyük bi kistim olduğunu öğrendim doktor çocuk istiyosan senin için her ay önemli bi iki yıla yumurtalıklarını almamız gerekir dedi.Şu an da bile zaten yeterince ilerlemiş dedi Tedaviye geç kalmisiz.Ben önceden doktora gtmiştim zaten bi kist şikayetim vardı tedavi gordum ve geçmiş demişti doktorlar.Simdi geçmediğini öğrendim ve daha da büyüdüğünü.Ben de anne olmak istiyorum ama daha 20 yaşındayım okula da gidiyorum Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Benden iyi bi anne olur mu oysa ben daha çok kitap okuyorum çocuklarıma daha da bilinçli bi anne olmak istiyodum.Yillar sonra geriye döndüğümde keşke anne olsaydım demek istemiyorum ama okul da çok önemli eğer bebek istersem okulu dondurcam doğduktan sonra.Kafam cidden çok karışık nerde çocuk görsem ağlıyorum.Karisik olduysa özur dilerim bana bi fikir verir misiniz
22 hafta tam 5 aylık sayılıyor canım6 aylık hamileyim yasak filan yok okuyorum :)
Herkese hayırlı akşamlar.Ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugun doktor randevum karnım çok ağrıyo adet donemlenirimde diye ve büyük bi kistim olduğunu öğrendim doktor çocuk istiyosan senin için her ay önemli bi iki yıla yumurtalıklarını almamız gerekir dedi.Şu an da bile zaten yeterince ilerlemiş dedi Tedaviye geç kalmisiz.Ben önceden doktora gtmiştim zaten bi kist şikayetim vardı tedavi gordum ve geçmiş demişti doktorlar.Simdi geçmediğini öğrendim ve daha da büyüdüğünü.Ben de anne olmak istiyorum ama daha 20 yaşındayım okula da gidiyorum Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Benden iyi bi anne olur mu oysa ben daha çok kitap okuyorum çocuklarıma daha da bilinçli bi anne olmak istiyodum.Yillar sonra geriye döndüğümde keşke anne olsaydım demek istemiyorum ama okul da çok önemli eğer bebek istersem okulu dondurcam doğduktan sonra.Kafam cidden çok karışık nerde çocuk görsem ağlıyorum.Karisik olduysa özur dilerim bana bi fikir verir misiniz
Şansın zamanla daha da azalacak, ben olsam bi an önce çocuk yapardım, okulu dondurma şansın var nasıl olsaHerkese hayırlı akşamlar.Ben lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.Bugun doktor randevum karnım çok ağrıyo adet donemlenirimde diye ve büyük bi kistim olduğunu öğrendim doktor çocuk istiyosan senin için her ay önemli bi iki yıla yumurtalıklarını almamız gerekir dedi.Şu an da bile zaten yeterince ilerlemiş dedi Tedaviye geç kalmisiz.Ben önceden doktora gtmiştim zaten bi kist şikayetim vardı tedavi gordum ve geçmiş demişti doktorlar.Simdi geçmediğini öğrendim ve daha da büyüdüğünü.Ben de anne olmak istiyorum ama daha 20 yaşındayım okula da gidiyorum Nasıl olacak hiç bilmiyorum.Benden iyi bi anne olur mu oysa ben daha çok kitap okuyorum çocuklarıma daha da bilinçli bi anne olmak istiyodum.Yillar sonra geriye döndüğümde keşke anne olsaydım demek istemiyorum ama okul da çok önemli eğer bebek istersem okulu dondurcam doğduktan sonra.Kafam cidden çok karışık nerde çocuk görsem ağlıyorum.Karisik olduysa özur dilerim bana bi fikir verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?