Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
yemek takımım misafir için...
Tatlim gule gule kullan hepsini bisi merakettim ne kadar bu sarjlilar,bi suru eksigim var ama bu da aklimda olsun..şarjlı süpürgemmm...annem saolsunn :)
Tatlim gule gule kullan hepsini bisi merakettim ne kadar bu sarjlilar,bi suru eksigim var ama bu da aklimda olsun..
Bi de hamam seti ne oluyo, misafirlik bi havlu aliyim bi tane die dusundum ben onda kullanabilirim sanki guselmis seninki,o nerden...
Ya ben ayni anda bi kac alinti yapmayi bilmiyorum kizlar nasi yapiyosunuz onu..:uhm:
çok güzeller canım bayıldımm özelliklede nevresimlerine, çok guzeller. güle güle kullan
Tatlim gule gule kullan hepsini bisi merakettim ne kadar bu sarjlilar,bi suru eksigim var ama bu da aklimda olsun..
Bi de hamam seti ne oluyo, misafirlik bi havlu aliyim bi tane die dusundum ben onda kullanabilirim sanki guselmis seninki,o nerden...
Ya ben ayni anda bi kac alinti yapmayi bilmiyorum kizlar nasi yapiyosunuz onu..:uhm:
canım 120 ye almış annem bir alışveriş merkezinde o civarda fiyatlarıda...hamam setide yazın bornoz yerine kullanabilirsin...yani setin içinde 2 vücut ve 2 baş havlusu var...ben taçtan aldım...sitesinden indirimim var piyasada 55 tl civarında...
sinoplum deneme yapiyorum insallah olur..Sagol canim..
ne sitesinden cnm..Ben de aliyim bi tane..