Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

nevresim takımım :)

Eklentiler

• $modulblue.webp
    $modulblue.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 67
hmm çok zevkli seçimler zemuszemus güle güle kullan

Canım hepsini güle güle iyi günlerde kullan inşş...

moonlight.jpg

yemek takımım misafir için...

Bu takıma gelince. Bundan yaklaşık 1 yıl önce -ben çeyiz derdinde değilken- annemle gezinirken bernardoya girmiştik ve ordaki çocuk senin takımından bir masa hazırlmıştı bize suplalarla falan...Hatta yanına koyduğu çatal bıçak takımı da seninkilerdendi :1rolleyes: Çok hoşumuza gitmiştiii a.s Ama daha erken ne modeller çıkarr diye düşünmüştük.

Ben şimdi çeyiz derdindeyim ve hala bundan başka takım görmüyor gözümm :smiley-cool: Yine zamanım var ama sanki benimde takımım o olacak gibi geliyorr..

Son düzenleme:
ayy canım inşallah istediğin olur...çok şık ve sade bir takım...bende çok begenrek aldım ufak tefek problemleri vardı takımımın...değişimi için bekliyorum...

bu complete setim...internette bulamadım fotografını kendim çektim...

Eklentiler

• $mail.webp
    $mail.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 57
çok güzeller canım bayıldımm özelliklede nevresimlerine, çok guzeller. güle güle kullan

şarjlı süpürgemmm...annem saolsunn :)
Tatlim gule gule kullan hepsini bisi merakettim ne kadar bu sarjlilar,bi suru eksigim var ama bu da aklimda olsun..

Bi de hamam seti ne oluyo, misafirlik bi havlu aliyim bi tane die dusundum ben onda kullanabilirim sanki guselmis seninki,o nerden...

Ya ben ayni anda bi kac alinti yapmayi bilmiyorum kizlar nasi yapiyosunuz onu..:uhm:

Tatlim gule gule kullan hepsini bisi merakettim ne kadar bu sarjlilar,bi suru eksigim var ama bu da aklimda olsun..

Bi de hamam seti ne oluyo, misafirlik bi havlu aliyim bi tane die dusundum ben onda kullanabilirim sanki guselmis seninki,o nerden...

Ya ben ayni anda bi kac alinti yapmayi bilmiyorum kizlar nasi yapiyosunuz onu..:uhm:

canım 120 ye almış annem bir alışveriş merkezinde o civarda fiyatlarıda...hamam setide yazın bornoz yerine kullanabilirsin...yani setin içinde 2 vücut ve 2 baş havlusu var...ben taçtan aldım...sitesinden indirimim var piyasada 55 tl civarında...

sinoplum deneme yapiyorum insallah olur..Sagol canim..

canım 120 ye almış annem bir alışveriş merkezinde o civarda fiyatlarıda...hamam setide yazın bornoz yerine kullanabilirsin...yani setin içinde 2 vücut ve 2 baş havlusu var...ben taçtan aldım...sitesinden indirimim var piyasada 55 tl civarında...

ne sitesinden cnm..Ben de aliyim bi tane..

sinoplum deneme yapiyorum insallah olur..Sagol canim..

ne sitesinden cnm..Ben de aliyim bi tane..

taçın kendi sitesinden canım hatta yeni modeller eklenmiş...sitede fiyatı 55 tl ücretsiz kargo ve 2 günde en geç elinde oluyor...

not:benim eski çalıştığım firmayla anlaşması vardı ben o yüzden indirimli alıyorum taçın ürünlerini

Back
X