Ben de çeyizlerimi fotagraflı olarak paylaşıyorum..i

merabalar, nevresim takımı çok amşsın maşallah zemuszemus
beyaz eşya ne aldın peki canım, kaç tuttu? fiyetler çok pahalı da bayılıcam akannehir

canım henüz beyaş eşya almadım...erkek arkadaşımla beraber alıcaz beyaz eşya ve mobilyaları yani ikimizde para bikiktirdi toplu almayı düşünüyoruz...
bu arada ekleyemediğim nevresimlerde var 10 tane aldım...ama hala almak istiyorumda tutuyorum kendimi:)

keşke hep nevresim alsak, en zevklisi rengarenk böle cıvıl cıvıl... kaydirigubbakcemile2
arçelik baktık da biz şöle bi hesapladık da buzdolabı, çamaşır, bulaşık ve frın 7 bin tutuyor, çok fazla geldi, herkes mi böyle alıyor diye merak ettim gamyoncuiremsu

nevresim
3 tane taç
2 tane daysin colours
1 tane linens
1 minimal
1 jua
1 birillant
1 days in colours saten
1 adet days in colours 4 mevsim seti

battaniye
3 adet taç

yorgan
3 adet taç linens
2 adet yastık

pike
1 adet taç
2 adet days in colours

havlu
31*2 adet yüz havlusu
2 adet hamam seti
1 adet bornoz seti
10 tane mutfak havlusu
2 adet peçete

mutfak
kütahya porselen
aryıldız çatal bıçak
korkmaz 4lü ve 3 lü tencere seti
mehtap 3 lü teflon tencere
mehtap 4 lü tava seti
tefal 3 lü tava seti
bernardo yemek takımı
bernardo çatal bıçak takımı
bernardo cezve takımı
philips ekmek kızartma makinesi
braun blender seti
kettle
fakir sarjlı el süpürgesi

Bernardo çatak bıçak takımız aynı.Çok çok beğenerek aldım ben de,papyonları var gibi...Güle güle kullanman dileğiyle

canım biz bu ay beyaz eşya aldık vestel ne çoook lüks ne de basit seyler. baya indirim yaptı tanıdık zaten. hemen hemen gelişine aldık diyelim. hiç eksiğimiz yok toplamda 4000 peşin

bugün ikea ya gittim ve çok cici şeyler aldım mutfak için ama hepsinin fotosu yok...

Eklentiler

• $PE233878.webp
    1.002 bayt · Görüntüleme: 50
  • $PE236645.webp
    540 bayt · Görüntüleme: 59
  • $PE072896.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 51
mutfak havlum bayaga oldu ama bunlar da sevimliymis cnm..nerden oldugunu sorabilir miyim...

canım taçtan aldım.aslında taçtan sitesinden alışveriş yaptığım için hediye gönderdiler 2 tane 3 tanede ben aldım :))) evet bende baya aldım mutfak havlusu ama çok işe yarıcaktır diye düşünüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…