Hepsi çok şık,güle güle kullanın...
ayy tşk ederim...çok saol :)
merabalar, nevresim takımı çok amşsın maşallah zemuszemus
beyaz eşya ne aldın peki canım, kaç tuttu? fiyetler çok pahalı da bayılıcam akannehir
canım henüz beyaş eşya almadım...erkek arkadaşımla beraber alıcaz beyaz eşya ve mobilyaları yani ikimizde para bikiktirdi toplu almayı düşünüyoruz...
bu arada ekleyemediğim nevresimlerde var 10 tane aldım...ama hala almak istiyorumda tutuyorum kendimi:)
canım hepsi çok güzel nevresimlerin ayrı bir güzel hepsini Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
Bernardo çatak bıçak takımız aynı.Çok çok beğenerek aldım ben de,papyonları var gibi...Güle güle kullanman dileğiyle
keşke hep nevresim alsak, en zevklisi rengarenk böle cıvıl cıvıl... kaydirigubbakcemile2
arçelik baktık da biz şöle bi hesapladık da buzdolabı, çamaşır, bulaşık ve frın 7 bin tutuyor, çok fazla geldi, herkes mi böyle alıyor diye merak ettim gamyoncuiremsu
mutfak havlum bayaga oldu ama bunlar da sevimliymis cnm..nerden oldugunu sorabilir miyim...bunlarda mutfak havlularım :)
mutfak havlum bayaga oldu ama bunlar da sevimliymis cnm..nerden oldugunu sorabilir miyim...
her birini güle güle kullan ama turkuaz turuncu battaniyede pişti olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?