Ben de dertliyim...:(

İlk olduğu için bu kadar çok canın yanmış ama geçecek emin ol . Kendine zaman ver kendine güven karşılıklı sevginin tadını alınca bambaşka hissedeceksiniz merak etmeyin .
bende sevmezdim öyle şeyleri insanın dikkati dağılıyor aldatıyor gibi hissettiriyor. sergiden karpuz mu seçiyoruz. değil mi?birini al kenara ayırt diğer sergilerden de karpuz bakmak gibi.günümüz erkekleri böyle gibi duruyor bir yandan.bazı kızların seviyesizliğinden,ciddi niyetli kızları da karpuz yerine koyuyorlar.şımarıyor erkekler nasıl olsa bir sürü kız kuduruyor filan zannediyorda.kızların fizikleri ve yaşları konusunda acımasız oluyorlar.yaşları 30 a dayandı mı onlarda biraz panikliyor.o esnada bulabilirlerse artık akıll fikirlerinin gelişimine göre buluyorlar.yok o akıl fikir hiç gelişmediyse 40 a kadar yolu var.sonuçta kadın erkek birbirini seçiyor. hani ilişkilerde beğenmeme emin olamamadan kaynaklanan kavga ve tartışmalar var ya.erkekler bunda da suçu kadınlara atıyor. halbuki hayatındaki kadın paraşütle inmedi hayatına. kadın seni seçtiyse sende onu seçtin.
En kötüsü de okuyorum buradaki yorumları,onerileri evet diyorum olamaz diyorum artık cepte olan olmam diyorum ama,sonra ya olursa diyorum hiç hissetmese şöyle yapmaz böyle yapmaz diyorum bu süreç nasıl sonlanacak hiç kestiremiyorum..

En kötüsü de okuyorum buradaki yorumları,onerileri evet diyorum olamaz diyorum artık cepte olan olmam diyorum ama,sonra ya olursa diyorum hiç hissetmese şöyle yapmaz böyle yapmaz diyorum bu süreç nasıl sonlanacak hiç kestiremiyorum..
erkekler ağızları ile hissettirdiklerine ikna etmeye çalışırlar. yaptıkları ile de içinin dışının farklı olduğunu kanıtlarlar.şöyle bir örnek vereyim buralarda da açılan konularda da var. mesela kızın biri diyor nişanlımın annesi beni beğenmiyor diye.eğer beğenmiyorsa çocuk ne derse desin o kızı bırakır. ister aşkındem ölüyom filan desin.3 sene 5 sene farketmez. bir bahane ile o kişi sktr olup gider.yani biri "ay üff olmuyor". "söyle ol" "böyle davran" şöyle giyin"böyle yapmazsan uzaklaşırım".diyip seni olduğu gibi kabullenmiyor hep sana bahane sunuyor ise "senin için ölüyorum" dese hiçbir şekilde ölmez.seni sevmiyor demektir. hatta Emrah Kaman'ın Deli Aşk diye absürt bi filmi var. orada erkek kıza aşık ama tam tersi de olsa aynı şey olurdu.

erkekler ağızları ile hissettirdiklerine ikna etmeye çalışırlar. yaptıkları ile de içinin dışının farklı olduğunu kanıtlarlar.şöyle bir örnek vereyim buralarda da açılan konularda da var. mesela kızın biri diyor nişanlımın annesi beni beğenmiyor diye.eğer beğenmiyorsa çocuk ne derse desin o kızı bırakır. ister aşkındem ölüyom filan desin.3 sene 5 sene farketmez. bir bahane ile o kişi sktr olup gider.yani biri "ay üff olmuyor". "söyle ol" "böyle davran" şöyle giyin"böyle yapmazsan uzaklaşırım".diyip seni olduğu gibi kabullenmiyor hep sana bahane sunuyor ise "senin için ölüyorum" dese hiçbir şekilde ölmez.seni sevmiyor demektir. hatta Emrah Kaman'ın Deli Aşk diye absürt bi filmi var. orada erkek kıza aşık ama tam tersi de olsa aynı şey olurdu.
İşte bu yüzden ben arafta kalıyorum.. bana karşı hiç kötü bir kelimesi yok zaten beni bulan annesi ve annesi beni sevdi,ben kilo aldım diyorum mesela yok ya neyin var ki sana geliyor diyo, ama iltifat yok hiç bir şekilde beni eleştirdiği bir özelliğim yok sadece sürekli laf sokuyorum diye rahatsız oluyordu şimdi onu da yapmıyorum bazen acaba çok aşırı çekingen korkak ve zekası az olunca böyle mi oldu ki diye de düşünmüyor değilim

İşte bu yüzden ben arafta kalıyorum.. bana karşı hiç kötü bir kelimesi yok zaten beni bulan annesi ve annesi beni sevdi,ben kilo aldım diyorum mesela yok ya neyin var ki sana geliyor diyo, ama iltifat yok hiç bir şekilde beni eleştirdiği bir özelliğim yok sadece sürekli laf sokuyorum diye rahatsız oluyordu şimdi onu da yapmıyorum bazen acaba çok aşırı çekingen korkak ve zekası az olunca böyle mi oldu ki diye de düşünmüyor değilim
hiç merak etme öyle mi böyle mi düşündü diye baksana merak ettikçe hiçbir adım gelmemiş sana.muhabbeti azalt.boşver akıllı olan insan akıllı akıllı laflar eder. seni elinden kaçırırsa da kendi sorunu gevşek olmasaymış.hiç pişman olma. bir şeyin niyetine girmemiş belli.bir erkek kafaya koydu mu her türlü üstesinden gelir.

hiç merak etme öyle mi böyle mi düşündü diye baksana merak ettikçe hiçbir adım gelmemiş sana.muhabbeti azalt.boşver akıllı olan insan akıllı akıllı laflar eder. seni elinden kaçırırsa da kendi sorunu gevşek olmasaymış.hiç pişman olma. bir şeyin niyetine girmemiş belli.bir erkek kafaya koydu mu her türlü üstesinden gelir.
Hiç yokmudur ki başta hiç istemiyordu sonra herşey değişti diyen

Bu tarz örnekler çok farkındayım aslında da işte kolay olmuyor.. hani hep diyorum severken sevmez olan adamlar neden sevmezken seviyor olmasınlar gibi bir mantık yürüttüm...olmaz diye birşey Yok diye diye sene oldu olmuyor hala :) kendimi kandirmada zirvedeyim, zirvede bırakmam lazım artık
Çok saçma sevmezken sevmek erkek asla zorla sevemez cnm sakın dizileri örnek alma gerçek hayat malesef öyle değil mutsuz olma

Mutsuzum o olunca da olmayınca da ne olacak bu halim bilmem
Kızım altı üstü bi erkek değilmi ne kafaya takiyon bu kadar bizlerin başında milyon tane dert varken senin bu küçücuk saçma sapan şeyi dert etmen saçma geliyo üzülmeye bile deymez elbet Rabbim sanada birini yazmıştır bizlerin ki erken seninki daha geç bu işler kısmet ama her gördüğünü de bunla evleniyim dersen al başına belayi...

Back
X